Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Vi s-a intamplat vreodata sa va atasati de un serial/personaj, adica sa va doriti o continuare a serialului sau sa vedeti seriale tot de acel gen?
Care este diferenta intre Bucatar 1 an si Bucatar 3 ani? Dau funda cel mai bun raspuns?
Am si eu o mare dilema: e posibil sa aflu adresa unei colege de facultate daca stiu orasul in care sta, facultatea si anul in care e si caminul in care a stat in perioada studiilor?
Cine stie greaca? sa ma ajute la ceva
Cine a avut paduchi cand era mic/a?
vreau si EU sa stiu unde a nins LA munte si daca a nins LA ceahlau pe acolo pela cabana dochia Ms mult si raspunde-ti doar Daca stiti sigur
puteti sa imi spuneti cum o cheama pe fata din poza? http://38.media.tumblr.com/tumblr_m3bp0qjCWq1ruc7yho1_500.jpg http://37.media.tumblr.com/tumblr_m53rmeM94Q1ruc7yho1_500.jpg
Un amic este foarte suparat pe mine! Nu stiu ce a aflat de la fata ce alearga el tot timpu nu stiu de ce este asa suparat pe mine! Am facut o proba.M- am dus pe partea unde trece el tot timpu si cand...? (mai mult)
O intrebare petru fete/femei. Imaginativa asta : sunteti casatorit cu un barbat de 8 ani de zile, inainte erati impreuna de naiba stie cand si aveti si 2 copii. Intr- o dimineata va intrebati sotul ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceul Petru Rares din Suceava?
Puteti sa imi spuneti un top 10 melodii heavy metal care va plac voua?
Hey! Spuneti-mi si mie niste formatii death metal mai necunoscute gen Dimmu Borgir si Thy Light.
scuzati- ma daca am gresit categoria. incet- incet uit de acea intamplare. acum sunt mai vesela. aseara m- am culcat la 12 si ceva. m- am pus in pat la 10 cu laptop- ul in brate. urma sa fie...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste piese de club combinate cu muzica populara, dar sa fie tari si din 2013-2014. Multumesc.
Buna, e cineva pe aici inscris la facultatea de psihologie, stiinte ale educatiei invatamantului primar si prescolar? Imi puteti spune careva in ce constau acele probe si daca sunt dificile? Multumesc...? (mai mult)
De unde pot luoa haine/tricouri smechere din eforie sud sau constanta? As vrea sa stiu numele la magazin si locatia... Funda la cele mai tari magazine
Unde poti face un transplant de ochii? Ca nu il mai am deloc si vreau sa fac un transplant sa pot vedea din nou, dar ca la noi in tara nu se poate face acest transplat.Dau funda la cine ma ajuta.
Ce faceti? Am si eu o mica nelamurire..sau cel putin sunt un pic confuza...:/..Inca sunt la liceu pe profil invatator- educator dar as vrea sa plec in Anglia dupa ce termin liceul deoarece acolo ...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceasta tigara electronica? > http://www.tigarielectroniceego.ro/tigara-electronica-turbo-ego-t-cliromizor.html (daca se poate sa imi raspunda numai cei care o folosesc) multumesc
Nu mai suport! Eu doar încerc să ajut oamenii, nu vorbesc urât după cum vedeți și nu scriu deloc greșit sau neinteligibil. Totuși, am deja 12 răspunsuri șterse, câteva cu funda! Este foarte...? (mai mult)
Salut la toata lumea! As vrea sa ma apuc sa fac videouri despre jocuri si nu stiu cu ce sa ma apuc, da- ti- mi voi niste idei, si apropo un nume pentru canalul de youtube.De ex: RealGameHD, nu ca asta...? (mai mult)
Cineva care se pricepe; )) Pentru ce facultate mi- ati recomanda sa optez, la anul? Dintre SNSPA - Comunicare si relatii publice si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii...? (mai mult)
Vreau niste informatii despre profilul filologie ( la ce dau teza, daca este greu acest profil) Dau funda :*
Intrebare pentru chitaristi : Care din chitari e mai buna? Ibanez ART90 sau Vintage V100 IT?
Salut, am Wi-Fi si uneori telefonul meu nu-l identifica, stiti de ce?
Care sunt cele mai vorbita limbile? Spaniola,Engleza,Franceza, Rusa? Faceti mi top? Ce limbile necesar sa tie dintre 5 limbile? FUNDA?
Imi puteti spune semnificatiile oraselor. De exemplu: New York- orasul care nu doarme niciodata. Multumesc.
E cineva pe aici crescator de sobolani! sau de rasa. vreau sa stiu si eu
Cum intru in grupul iluminatiilor? FUNDA!
Circula acum mult timp ( in era Hi5 ) un site unde daca iti faceai cont puteai trimite prietenilor/dusmanilor :)) un link cu un test de personalitate gen, iar dupa ce ei completau tu primeai tot...? (mai mult)
De ce oamenii sunt atat de complicati? daca esti sincer ii deranjeaza adevarul, daca minti esti considerat mincinos, daca spui mai pe ocolite ti se spune ca nu vorbesti direct.Barbatii sunt atrasi de...? (mai mult)
Acum o ora am fost la Medic pt o Consultație la plămâni pt ca ma doare in piept si mi.a spus ca nu am nimic, totul a inceput de ieri cand in timpul unui antrenament am băut apa cam rece si imi era...? (mai mult)
Dupa parerea voastra ce sanctiune merita acest profesor? O eleva a trisat la un test si a strecurat o compunere facuta acasa si a atasat- o cu o agrafa la restul subiectelor.Profesorul a fost suficient...? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca ma abonez la un canal pe youtube trebuie sa platesc? DAU FUNDA!
Poze frumoase cu Italia? Aştept cât mai multe :)
In curand o sa incep scoala de soferi si am inceput de pe acum sa fac chestionere pe drpciv. Le- am facut de doua ori pe toate de aici http://chestionare.auto.ro/chestionare- drpciv... e ok? ...? (mai mult)
Un CEO poate fi neaparat numai la o companie? Sau poate fi si la o comunitate de gaming sau CEO-ul unui proiect/site cu o mica echipa de... bloggeri...
am vazut mai multe persoane care isi pun la descriere "own-numele unei persoane" ce inseamna "own"? Ofer Funda :>
Buna :) Va plac fetele mulatre?
Ce parere aveti despre o fata care foloseste pozele unei prietene pe un site de socializare? Pentru ca prietena ei arata mai bine si are mai mult succes la baieti, ea ii foloseste pozele si vrea sa vorbeasca...? (mai mult)
Daca te-ai inscrie intr-un concurs de pictura si ai face ceva senzational si apoi ar veni altcineva care nu are experienta si ar face ceva mai frumos de cat al tau, cum ai reactiona?
Franta sau Canada? Unde ati prefera sa traiti daca ati avea posibilitatea asta?
Am facut pariu cu prietenii ca poti sa bei alcool si sa nu te îmbeți stie vro cineva vreo metoda..
as vrea sa imi compar o tigara electronica si nu stiu de care, intrebarea e adresata celor care au incercat mai multe tipuri si sau oprit la cea mai buna deci cine ma ajuta? mersi anticipat. ...? (mai mult)
Ca vechi membru TPU care mi s-a sters contul, as vrea in suflet ca cineva sa ma ceara in prietenie dar sa-mi explice si cum sa-i accept cererea!
Imi place mult de un baiat numit Andrei, un foarte bun prieten al unui prieten de al meu. El locuieste la oras si eu la tara, asa ca nu il decat in vacante, atunci cand vine in vizita la bunicii...? (mai mult)
Cand e Festivalul Berii?
Am o problema mai ciudata si va cer niste idei/sfaturi:Trebuie sa distrug niste fotografii (sunt noi, adica cu aspect lucios, ma rog) si apoi trebuie sa le arunc undeva fara sa fiu prinsa(in special...? (mai mult)
Credeti ca este tarziu sa invat sa ma dau cu rolele la 16 ani?
Va salut! voi ce faceti cand va simtiti singuri si plictisiti... fara nici un chef de viata? :| :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?