Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce părere aveți de parfumul Versace Versus Uomo? se aseamănă puțin cu Versace Eros? mirosul este fresh/dulce?
Heii, vreau un status care sa se potriveasca cu poza asta : https://www.facebook.com/photo.php? fbid=287146564801696&set=pb.100005190636747.- 2207520000.1403945631.&type=3&theater ...? (mai mult)
Am 15 ani. Am maine destul de subtiri si sunt cam slabut. As vrea sa devin putin mai bine facut. Ce exerciti ar trebui sa fac acasa? Nu la sala
De ce aproape toti barbatii sunt misogini?
Cu ce aplicatie pot modifica asa pozele? http://img0.ask.fm/assets2/033/968/975/360/normal/10339626_1070034216417478_8989757120597297147_n.jpg Fundaa :*
Imi va fi greu sa ma transfer de la un liceu cu profil filologie la altul cu stiinte sociale?
Cum se calculeaza media de admitere pentru liceu?
=)) Oare negrii au cosuri (acnee)?
"Ceea ce oamenii trebuie să sacrifice este suferinţa lor: nimic nu este mai dificil de sacrificat. Un om va renunţa la orice plăcere mai degrabă decât să renunţe la propria sa suferinţă. Omul...? (mai mult)
Ce magazin are produse si servicii mai bune: Emag, Altex, Domo sau alt magazin?
Hei deci unii oameni imi zic ca folosesc memoria de scurta durata, cum as putea sa evit sa folosesc memoria de scurta durata? Stiu ca suna ciudat
Ce sa fac sa nu mai am parul gras?
Mama traieste cu un sot depravat e normal? desi tinand cont ca au o varsta inaintata!
Ce ai face daca ti-ai prinde parintii in pat facand sex?
Mi se pare mie, sau telefonul acesta este de fata? Vreau sa il cumpar(sunt baiat), dar e de fata, telefonul? http://www.emag.ro/telefon- mobil- lg- l70- 4gb- black- lgd320-...? (mai mult)
Ati face bucurii cu Alina Eremia?
De ce nu va place la munca?
Cu cat va scadea media la Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, mate-info?
A mancat cineva raci? Cum sunt?
Pe voi nu va enerveaza cand colegii vostri de clasa va intreaba ce note ati luat la test? Pe mine chiar ma enerveaza la culme! Nu inteleg de ce sunt asa curiosi!
Hey, TPU! (stiu ca voi primi raspunsuri si la misto!) Pun aceasta intrebare, in special baietilor!; ) Cum vi se pare o fata care a ramas cu pete de la acnee? pe piept si spate, caci pe fata sunt putine,...? (mai mult)
TPU! Sunt in clasa a satpea, am terminat a saptea. Trec in clasa a opta. De cand eram prin clasa a cincea am avut un vis: sa dau la drept. Si visul asta inca il am. Nu ma pot vedea altundeva in...? (mai mult)
e cineva care joaca gta v online mai des? pentru ca nu am cu cine sa ma joc si sa imi dati skype sau ceva sa iau legatura si dau funda
am 1.74-1.75.este o inaltime chiar asa de mica pentru barbati in general?
Cum e cel mai bine sa citesti indiferent ca e carte/sau citesti de pe net etc. Mai mult as vrea sa stiu chiar daca cred ca e o intrebare stupida : cand citesti in gand e bine sa misti limba sau nu? Ca ...? (mai mult)
BUNA TPU! IMI PUTETI DA SI MIE NISTE NUME DE programe DE EDITAT POZE? Fara pizap, befunky,picmonkey, ipiccy dau fundita :*
Salutari TPU, innebunesc de frica, deci sa va povestesc ce am patit cu 15 minute in urma, am iesit din camera si m- am dus pana la baie, am iesit din baie, si am decis sa ma duc la bucatarie sa halesc...? (mai mult)
Pot sa iau teapa daca comand niste haine de pe net adica sa am probleme la marimi..eu aleg marimea 40 si sa ma trezesc cu 10 marimi mai mari...se poate? Multumesc anticipat
Cand vom avea o tara normala?
Sal TPU. Vreau sa imi cumpar un pc facut din piese, dar nu stiu ce placa video, procesor etc sa imi iau.Eu ma gandeam la o placa video amd radeon hd 7770; monitor led Philips 21, 5 wide; full hd, ...? (mai mult)
o intrebAre mai prosteasca, mi-am cumparat azi stelute dinacelea fosforescente, le-am pus pe tavan, dar nu se vad... aveti vreo idee de ce? funda.
am o intrebare am iphone 5 si am fifa 2014 si vreau sa joc cu un preten un meci online el are tableta cu pot sa joc meciul
Mi-a spus cineva sa-l ajut din orasul meu azi aflu ca trebuie sa merg in alt oras cu el e strain, nul cunosc, voi ce-ati face? mie mi cam teama
Va rog spuneti- mi si mie ce sa fac imi place de o fata mult mult de tot ff mult...si nu stiu ce sa mai fac eu am 19 ani si ea are 23 si zice ca nu are ce sa faca cu mine ca sunt prea mic...am vorbit...? (mai mult)
Hei. Am văzut multe poze cu ochii unor copii, care se termină încet cu ochii unui tigru. Îmi poate spune cineva cum pot să fac și eu? Fundă pentru cel mai explicativ răspuns.
.. Cum as putea sa imit pe cineva la voce?
De ce este ceru albastru. Celui care raspunde primul si corect ii ofer funda.Hai ca e simpu!
Ce fel de cerinte pot "cadea" la Subiectul 1 la romana, la punctul 8 si 9? Multumesc
Bună seara TPU! Ce părere aveți despre noile informații referitoare la platforma eBloguri? Se pare că nu e chiar ce se credea. Uitați aici: http://ruxandra- ionita.ro/blog/despre- ebloguri- ...? (mai mult)
Daca am media de admitere 6, 46 o sa pot intra la un liceu cu media de admitere 7, 65 ultima din 2013? :(
Cine imi da si mie poza aia cu Vai m-ai blocat pe facebook....Nu mai am niciun rost in viata(sau ceva de genu`)?
Am 14 ani si am aflat de curand ca de la 16 ani poti sa- ti iei permis categoria b1 si vreau sa stiu mai multe despre asta. De ex: - unde se face scoala si in ce ar consta - daca am voie sa parasesc...? (mai mult)
Ceva forumuri, chat ceva cu persoane din Timisoara sunt?
Care credeti ca sunt cele mai importante virtuti morale pentru a avea o viata fericita?
Ajutati- ma, lamuriti- ma cu urmatoare problema, nu stiu cine are dreptate, daca am gresit cu ceva. Azi, impreuna cu o colega trebuia sa ne întâlnim cu profesoara pentru a discuta despre...? (mai mult)
Salutare TPU, Sunt in clasa a 8 a judetul Teleorman si media celor 2 examene + media claselor 5- 8 este de 7.49. As dori sa intreb daca as putea sa intru la liceul pedagogic Mircea Scarlat Alexandria...? (mai mult)
Cum fac sa am mai multe intrebari pe ask? PS:
Ce programe de scris pe poze cu efecte stiti? Dau Funda!
Vreau o traducere la corecta la "summer well" pot scrie intr-un logo " Constanta Summer Well"?
Stie cineva cum sa gasesc un loc de munca tot caut si nu gasesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a