Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce se va întâmpla cu Undertaker? e deja iunie și nu a mai apărut deloc la nici un Raw sau Smackdown... s-a retras?
Cautati solitudinea sau va este teama de ea? La ce va place sa reflectati atunci cand sunteti singuri?
Cum sa scap de emotii? De exemplu, azi a facut un YouTuber livestream si dupa aia si- a bagat toti fanii intr- o conferinta pe Skype. Eu tremuram foarte tare si mi- era frica rau sa vorbesc...? (mai mult)
Ce invata prima data cei din Japonia? Kanji, Hiragana sau Katakana?
Cum caracterizati o prietena care incepe sa va stearga comentariile pentru ca o corectati in privinta unor informatii pe facebook? Scrie ca orasul X are un numar de 600.000 de locuitori cand de fapt, ...? (mai mult)
SAll TPU... Cum as putea sa imit pe cineva? Adica cum il imita Bendeac pe Gigi Becali...
am 1.75 m. pentru un barbat adult este o inaltime mica sau medie? fudna! am mai pus intrebarea dar unii useri se certau intre ei...
Heii heii :D. Am nevoie de ajutor presupun ca cu totii ati facut pariuri. uneori ati pierdut. alteori ati castigat :- ". in cazul meu am pierdut. Ne jucam adevar si provocare cu niste prieteni...? (mai mult)
Mi-as dori o relatie cu o vegana. Eu sunt vegan si nu pot avea o relatie cu o non-vegana din motive etice. Pot gasi o vegana in Romania?
Cum vi se pare ca arata o fata de 23 de ani, 1.75 inaltime si 48 kg?
Multa lume are matreata? ca am observat la foarte multa lume voi ce stiti sau credeti personal aveti? dau funda
Care sunt cele mai de fite tigari si cele mai bune?
Cine stie cand incepe emisiunea de pe antena 1 " Splash vedete la apa"?
Salut.Cine vrea sa deschidem o pagina pe facebook? Lasati numele vostru de fb sau de skype
Am nevoie de ajutorul vostru, va veni ziua sotului meu si mai am câteva zile la dispozitie sa mă gândesc ce sa ii iau...nu sunt decisă in aceasta privinta si vreau sa va cer vouă niște...? (mai mult)
Salut, TPU Daca mi-as pune o plomba la masea ramane cu acea culoare de plomba? Sau dentistul coloreaza plomba cu, culoarea dintelui?
Salut TPU,pot vedea mesajele pe facebook dupa ce le-am sters, gen am golit fereastra?
Buna! Cum se comporta baiatul din zodia Berbec cand place o fata? declara el primul dragostea?
Salut,TPU.Puteti sa-mi recomandati niste carti foarte interesante? p.s. am 15 ani.
Care este visul vostru? Ce va doriti cel mai mult de la viata?
Aproape fiecare liceu are cate un internat.se poate sa fiu la un liceu si sa stau la alt internat, nu cel al liceului?
Ati vazut la atiri mesterii aceia de pe strazii? Asi vrea sa maduc dar nu stiu unde sunt.Pe ce strada?
Este adevarat ca Nicole Cherry este impreuna cu Mario Galatanu ( Fresh Kid)? Am vazut asta pe contul` ei https://www.facebook.com/nicole.cherry.792 o.O
Stiti vreo piscina la care se pot face cursuri de inot in Iasi? Daca da imi puteti da si niste detalii? Mersi anticipat :)
Heii! Aveam pe pc un program numit, , Microsoft office Word 2007 " Am intrat pe el de cateva ori. Si ieri nu mai mergea. Spunea sa introduc o cheie. Nu stiu de unde sa fac rost de ea. Deci, ...? (mai mult)
Ceva bloguri interesante stiti? Blogul poate fi despre orice,oameni,viata,iubire, povesti(interesante) amuzante.
As vrea sa joc la loto 6/49.Se fac si jmecherii la loto? Nu vreau neaparat sa castig cu 6 numere, macar cu 5. Numar total de variante posibile : 13.983.816. E posibil sa nimeresc vreodata o varianta?...? (mai mult)
Hey lume! De ce nu merge facebook-ul?
Am visat ca tai porci! Ce inseamna asta? Astept raspunsuri. Dau funda. Ms
Mi- am uitat codul telefonului (model) si am incercat sa il introduc de mai multe ori. dupa care mi s`a blocat si imi cere numele de utilizator(e- mail) si parola, care chiar daca le introduc...? (mai mult)
Serus, cine are sa-mi dea un cont de wow freakz...al meu a fost pierdut...va rog frumos :(, o sa va dau id de fb sau mess dupa :). mersi, scz categoria
De ce credeti ca omul are tendinta de a uita un bine care i s-a facut la un moment dat?
Salut tpu.prima mea intrebare si sper sa nu fie ultima. Detin un Sony vaio vpcz21v9e, in urma cu ceva timp a inceput sa mi se inchida din senin, l- am desfacut am schimbat pasta si de atunci nmai probleme,...? (mai mult)
Cum se zice ce faci in senegaleza Funda!
Sa trecem la subiect, nu- s prea hotarata. Ce sa aleg dintre excursie, care costa 55 lei ( deva, strand, salina etc) sau sa- mi iau un echipament de fotbal 48 lei + taxa curier 11...? (mai mult)
Credeti ca acest cantec e bun : I thought that true love does not exist and I thought love at first sight is impossible I thought that because not met the right person But you came to me out there ...? (mai mult)
Unde pot gasi asa scris? http://2.bp.blogspot.com/-1UZFTdRDDp0/U2PU4Jk4JoI/AAAAAAAADKk/hF3EPfgEH7Q/s1600/tumblr_m9xccan3Ff1rz4i6fo1_500.png funda celui mai bun raspuns:)!
am 1.75 m. pentru un barbat adult este o inaltime mica sau medie? eu ma simt extrem de mic in comparatie cu ceilalti oameni... fudna!
Cum pot sa salvez mesajele de pe un telefon Nokia lumia 520 pe calculator in format word?
Hey,TPU! Va rog frumos puteti sa-mi spuneti mai multe ciudatenii despre One Direction?
Cum urc pe net 9gb în nu prea mult timp? am încercat cu google drive dar îi ia prea mult
Heii TPU, imi place foarte mult sa fotografiez si as vrea sa fac niste shooting-uri foto insa as avea nevoie de idei Funda, multumesc frumos!
Http://9gag.com/gag/aQqWe4W?ref=android.s.fbm Ce animal e asta?
Cum as putea incepe o conversatie pe facebook cu o fata pe care o plac? Nu as vrea sa fiu prea timid de exemplu "Salut, ce faci" dar nici prea indraznet gen " hey dragut- o" :)). Va rog sa ma ajutati,...? (mai mult)
Vreau sa fac un server de metin2 dar cand deschid virtual pc- ul imi apare asta: This program has compatibility issues Virtual PC 2007 Microsoft You can get help on the Microsoft website. If...? (mai mult)
Cand merg pe strada nu prea obisnuiesc sa ma uit in laterale. Privirea mea e dreapta mai mereu. Un vecin i- a spus tatei ca nu- l salut ca trec pe langa el fara sa- i zic. Problema e ca nu- l vad, nu ...? (mai mult)
Preferati un cerc mic de prieteni sau un cel mai bun prieten?:)
Hei. Trebui sa fac o reclama la cartofi... Imi puteti da niste idei despre ce as putea spune? funda :*
Pana acum am fumat asa: - Camel(d- ala cu pachetul galben) - Dunhill negru - Winchester - Kent 100 - Kent HD...sau 8, nu- s sigur, am luat de la cineva. - Pall Mall negru. Deci mi s- a parut ...? (mai mult)
Cum scot un furtun dintr-o damigeana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!