Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna daca visezi ca un om mort iti smulge parul din cap?
Pot trimite coliva prin curierat?
Salutare tuturor. Acum cateva zile prietena mea s- a desparti de mine.Nu mi- a spus motivul exact pentru care a luat aceasta decizie, imi spunea sa nu o mai caut, vrea pauza.Am incercat sa o sun a doua...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi un,, om perfect " si, de ce nu gasiti pe nimeni care sa se inscrie in acest tipar? De ce credeti ca,, nimeni nu-i perfect "?
Numai eu am probleme cu facebooku?
Salut.Nu ştiu cum să vă zic.Îmi place Suedia.Şi îmi place la nebunia această ţară :- X, iar când aud numele încep să orăcăi :)), să ţip, să urlu, zâmbesc prosteşte, iar ăştia din ...? (mai mult)
Pentru somnabulli acestui site! Voi vara dormiti? Daca nu, uitati un articol interesant care va va trimite urgent ca culcare inainte de miezul noptii! http://www.descopera.ro/dnews/12709123-...? (mai mult)
Salut, eu am 11 ani si de ceva timp faza cu "emo kids" nu imi mai da pace.De fiecare data cand ascult muzici gen :Vocea mea" sa zicem ma simt trista si imi vin in minte ganduri cu dezamagiri si chestii...? (mai mult)
Ce inseamna O.K?
Buna TPU muzeul judetean arges este deschis pe 10 iunie, adica azi raspunsul cat mai repede va rog please dau fundita obligatoriu la raspunsul care ma va lamurii!
Cum imi montez un microfon cu mixer la laptop stie cineva nu reusesc sa ma inregistrez decat imi aud vocea in casti.:-?
Ce as putea face daca nu am somn? E ora 2 noaptea...Toata lumea doarme si eu nu pot dormi. Ascult muzica dar incep sa ma plictisesc de asta. Stiti ce as putea face?
Cum pot sa imi scriu tag ul misto? Adica cum sa ii scriu el este ZAL :) poze sau site uri dau funda :)
Stie careva unde pot vedea lego ninjago robooted(dublat in engleza)eu am incercat pe youtube dar nu imi da decat pana la episodul 2 dau funda ...? (mai mult)
Sal TPU.Mi-am cumparat jocul fifa 14 de la magazin(de la Altex) si nu imi merge pro clubul.Mereu cand dau drop in match sa ma joc ma scoate din fifa. Puteti sa ma ajutati va rog?
Credeti ca maine mai este posibil sa gasesc vreun xerox deschis?(Brasov)
ce parere aveti despre animeul Soul Eater?
Ar merita sa cumpar acest calculator? http://olx.ro/oferta/calculator- gaming- dell- optiplex790- i5quad- 8gb- ram- 20- monitor- led- hd- ID1X8Zx.html#328c9d38ab Vreau sa- l cumpar la mana a 2-...? (mai mult)
Aveti niste idei pentru ultimul clopotel(clasa a 8-a)? gen:jocuri, activitati orice
1) In jur de ora 22:17 pe 8 iunie 2014 s- a termInat un film de pe ProTv. Este cu un barbat care nu a facut ce trebuia si era cautat de politie si dupa a cunoscut- o pe o femeie care avea doi copii si ...? (mai mult)
Cine stie care este facebook-ul lu alina eremia official?
Sunt baiat. Cine vrea sa fim amici? ID- ul meu de Yahoo Messenger: delostimperial Nu am de gand sa ma "dau" la vreo femeie. Am dorit sa precizez acest lucru pentru a nu se interpreta gresit postarea...? (mai mult)
Va place poza mea de profil?;;)
Vreau sa desenez si nu stiu ce. Imi dati niste poze cu anime- uri, vreau gen horror, gore, ninja, yaoi, yuri, Sasuke shippuden, Sakura shippuden :D (la sakura si sasuke vreau niste poze mai... speciale...? (mai mult)
Heii, TPU! Am chef de povesti de groaza traite chiar de voi sau neadevarate! Nu conteaza! Sa nu fie prea lungi, dar sa ma sperie rau de tot. Nu link- uri. Haide, haide! Cea mai infricosatoare primeste...? (mai mult)
Doar mie mi se par fara cap intrebarile de gen "e ziua iubitei/iubitului" ce sa- i cumpar? Mai mult ma referi la cei 18- 25, ca la 14 ani ce pretenii sa am, dar cand vad "pai am 24 19, el/ea 18/22 ...? (mai mult)
Pareri despre Simona Halep?
Se aproprie vacanta, si toata lumea e fericita, dar pe tot anul scolar, 2013- 2014, am intalnit sa zicem o problema cu o colega sa spunem. Am sa incep sa povestesc si as vrea sa stiu si ...? (mai mult)
Peste cateva zile am banchetul rochea este roz cu dantela neagra ce pantofi s-ar potrivi?
Tu cum citesti TPU?
Ce inseamna pentru voi a fi un "ciudat"?, astept parerile tuturor, oricine poate raspunde in limita bunului simt.
La pes/fotbal, ce trebuie sa fac sa-mi vina fundasii centrali la cornere in atac, si ce trebuie sa fac sa pot trasfera orice jucator vreau?
Buna TPU am o intrebare : stie cineva de ce a murit Mitch Lucker (eu stiu ca a murit intr-un accident, dar nu cred ca este adevarat )?
AJUTOR TPU! tatal meu a baut mult si acum asculta muzica tare si nu ma baga in seama.ce trebuie sa fac?
Cat costa sa iei lectii de pian, si cate ar trebuie sa fac pe saptamana, ca sa ajung la performanta?
Actorul Steven Seagal joaca intr-un film cu rusi. Cum se numeste filmul?
Ce faci daca prietenul tau nu vrea sa danseze in nici o situatie, adica uraste dansul?
As putea sa-mi recuperez contul' de messenger? Nu mai stiu parola si nici acele coduri de siguranta Imi trebuie neaparat contul... Funda
Am o problema cu telefonul.Nu am instalata nici o aplicatie pe el, dar imi spune ca are memoria plina si nu pot pune nimic pe el.Si pe cartele SD din nou nu pot instala nimic...ce se...? (mai mult)
De ce unele femei sunt asa de scorpii, arunca acid pe tine cum te vede sau asa de barfitoare, iti vorbesc in fata de bine si pe la spate uff. De ce unele sunt asa de laudaroase, totdeauna le place sa...? (mai mult)
Salut tuturor! Am o combina si vreau sa o conectez la PC...in spate sunt 2 cabluri cu mufa rosu si alb, ce fel de mufa imi trebuie ca sa conectez combina la PC?
Buna!. Nu stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva, dar poate aveti ceva idei sau sugestii sa ma ajutati.M- am despartit de 6 luni de iubit, am fost impreuna 5 ani si acum ma ameninta ca se omoara.ma...? (mai mult)
sunt Mihai,am 1, 89 m si 65kg,as dori sa-mi spuneti va rog ce as putea sa mananc pentru a ma mai ingrasa, sunt bune merele mancate seara dupa ora 22? va multumesc.
Cum vi se par ochii care au culoare aceea verde-capruie?:D
Pe care dintr-e cele doua placi de baza sa aleg, ce diferente or fi intre ele in afara de chipset, care din ele poti face overclock Placa de baza Gigabyte H97M-D3H Placa de baza Gigabyte Z97M-D3H
Ce culoare au ochii tai?;;)
Buna tpu.Azi vin la mine niste englezi.E un schimb de experiente si trebuie sa- i tin in gazda..Ideea e ca sunt timida si nu stiu ce subiecte de discutie sa abordez cu ei..Imi dati idei? Cele mai mule ...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau acesti ochelari: http://www.okazii.ro/ochelari-soare/alte-marci/ochelari-de-soare-aviator-a155536247 voi ce spuneti, sunt buni, cateva sugestii?
Rabdarea fata de ceilalti si putina lor cunoastere, intelegere ar trebui sa fie din: : toleranta? Iubire de semeni? constientizarea nuvelului de cunoastere/ intelegere al fiecaruia?
Http://www.youtube.com/watch?v=K8jjxAaWbFg Prima melodie cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!