Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna stiti in ce an s-a nascut Vladimir Putin? !
:* Azi am dat examenul de clasa a 6- a la romana, mi s- a parut foarte usor. Mi- a picat modelul cu Tom si Jerry. Mai era un model mai greu, ma descurcam sa- l fac. Voi ce ati facut azi la evaluare?...? (mai mult)
Care e programa pentru bac la limba romana pentru cei de la mate-info?
Cum sunt fetele leu?
Unde e mai ușor de dat bacul la colegiu sau liceu? Unde e mai bine? Parerile voastre va rog!
Concursul de pe facebook de la napolact costa
Cum sa fac sa ma impac cu cel mai bun prieten?
Cum sa decoram clasa a VIII-a.Adica nu vreau ceva care sa coste 200 de lei dar nici un trandafir pe banca si gata. Ceva simplu si frumos. Scuze pentru categorie.
Ce semnificatie are cantecul, , Blestem cu nume de floare, , De la Ramona Fabian? Adica : , , Gustu din gurita ta Mi- o sapat groapa deja., , sau : , , Mi- ai bagat o boala- n oase, Si no...? (mai mult)
Dacă găsești sare arsă intr-o casă părăsită inseamnă că se fac farmece(în acea casă a fost găsit un om mort necunoscut).
am 2 conturi de facebook si vreau sa trimit o cerere de prietenie unei persoane.De pe un cont merge, dar de pe celalalt nu.Tin sa mentionez ca merge sa trimit altora, dar persoanei respective,...? (mai mult)
Ce ati prefera intre aceste 3 variante: 1.USA; 2.UK; 3.Canada.
Am vazut un mesaj pe facebook si zicea: Daca ai apucat sa citesti mesajul asta este prea tarziu. Fantom care a scris mesajul asta te va bantui... E adevarat sau e minciuna? Nu vreau sa par un fricos dar...? (mai mult)
Are cineva idee care este echipa viespar?
Cum faci bani pe net cu viespar?
La voi merge activarea de cont viespar?
FUNDAA! Va rog spuneti-mi ce sa fac daca atunci cand vreau sa inchid skype scrie asa: Exception EOutOfMemory in module skype.exe at 00008DDF. Out of memory. Ce are?
Voi aveti profesori de care se teme toata scoala? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
TPU :)! Am si eu nevoie de un nume original pentru o pagina de Facebook dedicata pisicutelor. :3 Fuunda :*!
Ce,,scuza" folositi cand nu vreti, nu aveti chef sau nu va face placere un anumit lucru?
Ce parere aveti este adevarat viespar?
Voi ce credeti viespar e pe bune?
Buna comunitate! :) Am o intrebare:stie cineva cum se ajunge pe strada Lamaitei nr 42, sector 5? P.S:Eu sunt din sector 6, Militari. Multumesc anticipat!
Imi voi face si eu tatuaj de curand, as dori sa stiu daca difera calitatea cernelii sau e universala?(cele colorate nu ma intereseaza, doresc stilu alb- negru) anyway Spre exemplu, o cearneala dintr-...? (mai mult)
Ma gandeam sa aflu niste raspunsuri la unele intrebari legate de viata mea in cartile de tarot. pentru asta trebuie sa mi dau datele personale, inclusiv adresa de mail unor siteuri. voi ce spuneti? A ...? (mai mult)
Proful de istorie mi a spus ca ma lasa pentru ca am plecat de vreo 5 ori de la ora lui si n am nicio nota...i am adus proiectul, caietul cu lectile si am si invatat...pe primul semestru am media 7... ...? (mai mult)
Care sunt cele 3 ceasuri ale morti? :OOo
Am o intrebare simpla.De ce toata lumea (marea majoritate) se chinuie in viata asta, isi fac griji, se tem, n- au incredere, sunt tristi si nu reussesc mai nimic cand tot ce trebuie sa faca ...? (mai mult)
Pot plati cu tichete de masa(bonuri) la mc donalds in Brasov?
Buna TPU Am un prieten(coleg) cu care mai ies din cand in cand impreuna si cu alti prieteni care ii place sa faca glume pe seama mea si ma face sa ma simt prost. Ce ar fi cel mai bine sa- i raspund sau...? (mai mult)
Buna TPU ce ati alege dintre ps4 si un smartphone? P.S : tinanad cont ca eu voi merge la internat si voi veni acasa doar sambata si duminica.
Am si eu o intrebare.Ce se poate intampla daca cineva are un cont fals de facebook si pune poze luate de la alte persoane? Adica poate avea probleme gen politie, amenda sau ceva de genul? Multumesc...? (mai mult)
Am o curiozitate. Care este jocul pentru PC cu cele mai multe serii, adica care are cele mai multe "urmări". Dar filmul cu cele mai multe părți (nu mă refer la seriale, ci la filme propriu-...? (mai mult)
Buna TPU Dau funda + vot + tot ce mai vreti voi numa sa ziceti daca imi scrieti si mie aici intr- un raspuns ce e marcat in acel dreptunghi din poza asta :)...? (mai mult)
Buna comunitate! :) Va saluta o directionera! Are si eu o intrebare: Stie careva care este adresa de skype al superbului baiat Niall Horan? Cea adevarata. Va rog frumos, frumos de tot; ; ) Cea adevarata,...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti si mie va rog ce medii trebuie pentru premiile acelea de sfarsit de an scolar?(Premiul 1, 2,3 si mentiune)FUNDA.
In raioanele cu autoservire din magazine sunt instalate oglinzi plane.ce rol au aceste oglinzi?
Ca sa devii ospatar trebuie neaparat sa ai o scoala speciala?
Am iphone 5 gevey si mereu imi ramane fara semnal fiind nevoita sa inchid telefonul si sa il deschid. As putea face ceva sa ii revina semnalul fara sa il inchid de fiecare data sau sa nu mai raman fara...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa traiesti fara parinti?
Stie cineva cand vor aparea rezultatele in urma evaluarii la clasa a 4 a?
Dacă vi s-ar oferi șansa să plecați în America(în orice oraș) definitiv, ați accepta?
Cea mai buna animatie?
Sunt putin descurajat deoarece am o gramada de oameni care imi spun ca nu sunt bun de nimic si ca ar trebui sa nu mai continui, mai ales cu ceea ce fac pe web. Am un website http://gleesik.ro...? (mai mult)
Nu m-am dus azi la scoala, e grav?:))) N-am avut chef :D
Am o serie de intrebari, pentru barbati in special. Crezand ca aveti acolo macar un 30 de ani...sau o anumita gandire matura Dece faptul de a bea o bere, sau alcool in general credeti...? (mai mult)
Nu stiam pe ce categorie sa pun, deci, o fac aici. Vreau sa fac un sondaj pentru iubutorii de creepypasta.Tot ce trebuie sa faceti e sa spuneti care e personajul vostru preferat de acolo.Deci, sa incepem. ...? (mai mult)
Buna ma numesc George sunt din Cluj am 21 de ani si de 4- 5 ani sunt depresiv din cauza unor lucruri intamplate in generala.Nu am avut niciodata o prietena nici nu am curaj sa ma uit in ochii unei fete...? (mai mult)
Daca sunt desteapta si frumoasa trebuie sa fiu apreciata?
Vreau sa ma apuc de youtube dar n- am cu cine. Cei care vor sa fim parteneri(prieteni)sa- mi lasati ID Skype- ul vostru! Si cine imi da niste sugestii despre ce fa fac, dau funda! Eu vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?