Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Heii am o intrebare: Daca eu sunt la profilul turism si alimentatie si as vrea sa ma transfer la alt liceu pe stiinte ale naturii din clasa 10, la ce ar trebui sa dau diferente? FUNDA!
Salut, doresc sa ma inscriu la un curs de actorie. Ce stiti despre modulul de curs TEEN MEDIA ACADEMY care dureaza 3 luni? Adica, sunt ok profesorii. A mers cineva la acest curs.
Salut, TPU, vreau sa va intreb ce fapte bune ati facut voi? Funda, pentru cel mai interesant raspuns.
Credeti ca va puteti imbata fara sa beti alcool? :)
Buna, Cum sa ma schimb si sa nu mai imi fie rusine cu mine? Sunt foarte baietoasa si as vrea sa fiu mai feminina. Dar problema e ca toata lumea ma stie baietoasa si... Ce sa fac?
Cum i-ai face fata/ai tine piept(unei lumi periculoasa si marsava)?
Vreau sa plec din Spania- Gijon spre Romania- jud.Giurgiu loc.Giurgiu, pe drumul cel mai scurt posibil asta binenteles fara sa evit autostrazi drumuri cu taxa si ce mai trebuie.Ma intereseaza...? (mai mult)
Ce anume te motiveaza cand vine vorba sa scapi de vicii?
Salut.Am si eu o intrebare...Tu ce faci atunci cand stii ca trebuie sa inveti insa, in pofida obligatiilor nu ai niciun chef?
Ce conturi de Instagram urmaresti si-ti plac mult?
Cum reactioneaza un caine la un numar de magie?
Hey! :* Stiti daca exista profesori de limba rusa in Focsani? As vrea sa fac meditatii.
..am si eu o intrebare: -De ce nu merge Subway Surfers pe android 2.2 ...mor ca toti prieteni au Subway Surfers...
Bună vreau și eu niște statusuri de prietenie adevărată sau falsă. nu vreau d-astea vechii :)) Fundă :*
Am o întrebare. De ce se miră toată lumea când mă întreabă dacă mă uit la vreun anime și eu le răspund că nu- mi plac animeurile și că nu m- am uitat niciodată? :- / Deja devine enervantă...? (mai mult)
Azi dimineata.mi- am pus un inel pe degete (inel de 2 degete) un deget l- am scos usor dqr pe inelar ny pot am incercat cu sapun crema gheata unt...dar nu merge si nu as vrea sa il tai..va rog ajutati-...? (mai mult)
TPU vreau sa plantez pepeni rosi (harbuji) sinu stiu perioada in care se planteaza, adancimea si distanta la care se planteaza pepeni si cam cata apa ar trebui sa primeasca pe zi multumesc anticipat
Daca vi s-ar oferi vreodata ocazie...sa intrati in mafie, ati face-o?
Elementele naturii(foc,apa,aer, pamant) fac parte din magia neagra sau magia alba? Si cum pot sa le folosesc? ...va las id-ul meu daca se discuta mai amplu...b_bianca.bianca@yahoo.com
Buna! As dori ca cineva sa- mi spuna cum pot descarca un patch pentru pro evolution soccer, sa fie bun pentru ps3. As dori sa imbunatatesc gameplay pentru pes 2014 si sa adaug si alte campionate.Astept...? (mai mult)
De ce la postarea pe youtube cu inmormantarea tiganului Ferma din Galati sant dezactivate comentariile? Care ar fi logica, care e ideea?
Am si eu doua intrebari: 1. pentru cei care joaca BarnBuddy pe FaceBook dc nu mai primesc sarcina saptamani, am primit- o pe prima, am facut- o, am primit calul palomino si apoi nu am...? (mai mult)
Buna TPU. Cum pot sa fac ca sa nu mai fiu asa timida sau rusinoasa cu altii?
Pe ce site pot sa imi pun si eu povestile facute de mine?
am vazut un episod din serialul acela dupa pro tv cu minciunile. Vreau sa stiu daca pot invata acele tehnici mi se par interesante si de asmenea cum se numeste. Dau funda, daca sunteti paralel...? (mai mult)
Din seria curiozitatii : care este varsta medie persoanelor care intra pe acest site :-?
Explicati-mi de ce unii oamenii rosesc, neaga sau spun prostii pentru a nu se da de gol ca plac pe cineva?
Am o intrebare poate o sa vi se para putin ciudata: Gandul, vocea pe care o auziti in minte santeti d--voastra?
Salut/Buna, imi place de o fata care e clasa a 10- a, iar eu 11- a. De 1 martie i- am dat un trandafir cu toate ca nu ma cunoaste decat de cateva ori din priviri cred, i l- am dat trandafirul, eram...? (mai mult)
De ce ai fost ultima oara stresat/a?
Hey buna, mama prietenului meu spune ca imi face "farmece" se poate?
Cine stie cum se numeste aceasta melodie? http://romaniadanseaza.a1.ro/stiri/-a-dansat-pe-coate-si-ia-dat-pe-spate-trei-stelute-si-acceptarea-cererii-in-casatorie-id401.html
cine imi poate treduce in romana, in intregime si corect melodia lui Katy Perry - Dark House(nu de pe google ca am incercat si traducea gresit)- cine stie engleza sau cine a gasit o traducere corecta...? (mai mult)
Cum desfac o husa de tip flip one(am Samsung Galaxy Young)? Funda+va rog raspuns urgent.
Cum vi se pare un tort umpult cu crema de caramel si pe deasupra cu crema cu gust de lamaie?
La-La Band se desparte?
De ce toti sunt asa de indiferenti si de invidiosi?
Imi dati si mie informatii despre Iasi?
Buna TPU ma numesc Andrei ce cod bag la omegle ca sa pot intra pe omegle
Stie cineva niste roluri de rege in romana pe youtube sau o piesa? dau funda!
Buna,ce inseamna cand o persona de pe facebook te ciupeste?
Opinii pe tema 'sa stii mai mult, sa fii mai bun'? Funda pentru cel mai bun
De ce societatea a devenit dependenta de resurele naturale?
Stie careva de unde pot lua CEP pentru fifa 09 sau 10? astept raspuns dau si funda!
Cine raspunde primul si corect primeste FUNDITA :* Cine vi se pare mai frumoasa, Shakira sau Barbara Palvin? Puteti pune si o poza cu fiecare dintre ele nemachiate? Multumesc!
Sunt un baiat in clasa a 10, de 16 ani si am o problema sa ami fac prieteni :( Adica sunt prea rusinos sa intru in discutie cu alti in afara de cei pe care deja ai cunosc.Cu baieti mai e ce mai...? (mai mult)
Am primit o geaca si nu sunt sigur din ce material este.Pe eticheta scrie polyester 100%, ea arata ca si una din piele, vreau sa stiu daca este piele sintetica, ecologica pentru ca nu inteleg care...? (mai mult)
Stie cineva cat costa vitaminele pentru par?
De ce e pamantul rotund? Stiu ca e o intrebare prosteasca dar va rog doar rasppunsuri inteligente si logice, interzis arogantilor :P.
Ma fratilor eu nu mai inteleg nimic cu SUPERBINGO METROPOLIS. Poate si ca bag de putina vreme.Deci, editia trecuta am prins pe pe un carton o linie.Nu am prins eu seria si ce trebuia, dar am prins o linie.Asta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!