Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Care e prezentatorul tău TV preferat? Întrebare secundară: Care e prezentatorul tău radio preferat? De ce?
Care e vlogger-ul tău preferat? De ce?
Ritualurile de tip Bloody Mary trebuie facute doar intr-o oglinda mare, si nu una mica?
Care sunt cele mai moderne busole?
Cum a murit Constantin Brancoveanu? Si unde este Constantin Brancoveanu in poza asta http://corbiidepiatra.files.wordpress.com/2011/08/martiriul-sf-brancoveni.jpg ca nu inteleg nimic din ea:))
Salut la alte scoli se sta de serv. Pe scoala?
Salll TPU. Cum sa afu si eu informatii despre un id, e o fata care vb cu ea de foarte mult timp si ma gandesc sa nu fie o facatura sau cineva sa faca misto de mine un program ceva sau...? (mai mult)
E adevarat ca Statele unite se cred Buricul pamantului? Si daca se cred de ce?
Http://76.my/Malaysia/vostok- europe- expedition- north- pole- 1- nh35a- 5954197- citytime86- 1308- 29- citytime86@10.jpg Ceasul asta are fitil la coroana, rezistent la apa. Cand desfac coroana desfiletez...? (mai mult)
Ce inseamna "CSM" pe unele scrie "CSM BOX PLOIESTI" CSM CE INSEAMNA?
Dupa parerea voastra pro/contra : Oamenii atractivi au mai multe avantaje in fata celorlalti? Funda :)
Cand vine un musafir in casa important si el se simte bine,dar dintr-o data tu spargi paharul lui, el supara ea sau parintii?
stie cineva de ce se poate bloca SA-MP-ul dupa aprox. 5 min? Dau funda :d
Ce stiti de de revista sau ziarul Nivelul Doi? A aparut?
Am o intrebare pentru cei ce sunt din Suceava. Scoala generala nr 4 [ Suceava ] e o scoala buna? Adica au profesori buni? As vrea sa ma transfer la scoala asta si nu stiu ce fel de profesori are. ...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare, tatal meu a avut probleme cu legea privind nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pe mine ma incurca cu ceva in a obtine permisul port arma? Dau funda!
Buna la toti.Ma numesc emil si m-am mutat de curand in oradea, si e foarte nasol ca nu cunosc pe nimeni. Vreau sa imi fac niste prieteni si astept niste sfaturi
De la ce varsta pot sa ii dau hamsterului crengute sa roada?
Hello TPU.Vreau si eu niste sfaturi despre cum as putea creste in inatime. Ultima oara cand m- am masurat acum 2 sau 3 ani avea 155.Nu am mai crescut deloc si acum am 16 ani.Cred ca pana la 18 as mai putea...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati sa inteleg, caci in curand voi da test. Vreau sa stiu :Care e diferenta intre monom, polinom si binom? Care sunt formulele pentru fiecare? Dau FUNDA! Multumesc :)
Mi-am instalat jocul Metin2Ro si tot imi apare,, cannot find python27.dll"; ce pot sa fac ca sa nu mai apara asta, ca am reinstalat de multe ori.
am o intrebare pentru baiety, raspundety sincer, cand va place de o fata ce simtiti? ce sentiment aveti va duceti la eaq si ce- i spuneti, pana acum am avut in fata mea ceva de gen, OOoo Emilia,...? (mai mult)
Ce credeți: este fericirea simplă, dureroasă, palpabilă, de trăit? Care credeți că este legătura între teama, iubire și fericire? Găsiți niște răspunsuri și aici: http://ganduri.info/stiai-...? (mai mult)
Care este mitul cu Biggie Smalls?
Când și în ce împrejurări ai plâns ultima dată? Nu mă refer la câteva lacrimi, ci la a plânge ca un copil. :D
Am 2 papagali perusi.Sunt cam timizi ambii insa la femela ciocul este parca mai umflat cu un strat de piele sau nu stiu ce este..Insa la mascul totul este normal numai ca din pacate respira cam greu.Din...? (mai mult)
tocmai am auzit o melodie la tv la "Superbingo Metropolis" pe care a dansat acea trupa.ce melodie era? Stiu doar ca la un moment a zis 'du-ma la mare". si ceva cu soare :))... Stie cineva?
:) Am si eu o intrebare ..de aproape 4 luni ma inteleg fooarte bine cu o fata si de multe ori am vb pe subiectul sa fim impreuna. 60% a fost de acord. De marti se comporta foarte ciudat, azi am...? (mai mult)
Asea sa va intreb ceva. Eu vreau sa ma transfer la sfarsitul anului asta scolar. Deci, cand trebuie sa depun cererea aia de transfer in iunie, iulie imi dati o data aproximativa va rog frumos.Dau...? (mai mult)
Am o sora de 15 ani. E desteapta, adica are note bune, dar se streseaza exagerat de mult. Vine de la scoala si nu face nimci decat sa stea cu capul prin carti. Mama o mai cearta, fiindca plange...? (mai mult)
Ce parere aveti de oamenii care raspund la telefon si vorbesc cu tine in timp ce se desarta (fac treaba mare)? va suparati pe ei, credeti ca e lipsa de bun simt sau va pare bine ca se simt in largul lor...? (mai mult)
-Unde pot gasi cantecul,, Saniuta,, combinatii ritmice cu duratele invatate clasa a 3-a?
As vrea sa imi fac un tatuaj cu henna si am niste intrebari...1.Doare? 2.Cat rezista? 3.Cat costa? 4.Se poate infecta, daca da de ce? Si informatii suplimentare daca se poate.Multumesc!
Cum pot sa meditez? Explicati in pasi simplii.
Cand este pastele in acest an?
Vreau sa fac un canal de gaming pe youtube, cu review-uri, topuri, s.a.m.d. E cineva interesat?
Am o intrebare penibila. Am o prietena care a vorbit cu un baiat toata vara pe facebook, pe yahoo etc... Doar ca prietena aia avea un cont fals de facebook si de yahoo. Avea poze cu alta fata, o prietena...? (mai mult)
Ce inseamna exact "sa tii barbatul sub papuc"? se intampla des asta, voi ce credeti?
Salutare tuturor! Am o intrebare, cindva cu acest site http://looklet.biz/ puteam crea propriile modele, dar acum nu stiu de ce, dar nu inteleg cum as putea ajunge la acea pagina unde se putea realiza...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva....am Pait Tool Sai si este in Araba, cum pot schimba limba in Engleza, stie cineva?
Ce jocuri merg pe Pc cu: -Procesor 1, 4 -Ram 768 -NVIDIA GeForce4 MX 4000 128MB :)
Va rog imi dati si mie un link bun de unde pot lua poze rare cu Violetta? Cel mai bun link va primii FUNDA!
Ce raspunsuri imi dati la intrebarea "De ce traim?"
Buna Tpu.Cine se joaca sims2? Am o intrebare cum pot sa intru in hotel? Adica sa ma cazez la hotel ca de intrat intru, dar nu ma lasa sa folosesc camerele.Si cum cer de mancare in hotel dupa ce m- am ...? (mai mult)
Salut, ce inseamna cand un profesor de uita ciudat la tine? ( sunt cea mai buna la disciplina lui)
Hai sa facem un joc de imaginatie, si sa ne inchipuim ca un patogen, virus sau bacterie incepe brusc sa bantuie planeta. Totul incepe ca niste povesti ciudate despre el la stirile de la ora 19, ...? (mai mult)
Sall TPU, cand se va difuza reluarea de la "Phineas si Ferb:Misiunea Marvel"?
Am o intrebare foarte urgenta : Cu ce se ocupa ministerul sanatatii si cu ce se ocupa ministerul justitiei? Multumesc mult! Dau funda celui mai bun raspuns!
Care e codu postal al Irlandei(Dublin1)?
Cum se numeste acel medalion ..rotund,din care atarna pene, cu un cerc ciudat in mijloc, care se pune deasupra patului si face ca visele urate sa dispara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Denissa88 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!