Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Intrebare pentru cei care se joaca vanatoare de vampiri: cine vrea tarus? il dau pe apa sfintita si puterea vrajitorului! +funda
Scoala sau nu?
Am o intrebare mai "ciudata": Virusul 'generic! atr' este un virus care se autoexecuta? ca am vazut ca este o sumedenie de coduri in. txt. Sunt periculoase? Adica odata ce il ai in calculator se autoexecuta...? (mai mult)
Am auzit azi pe cineva, pe strada, zicand ca Orange are oferta de abon in unele orase pe o perioada de 3 luni maxim si tel la pret redus. M-am uitat pe site si nu au asa ceva...Stie cineva ceva?
Cum se foloseste microsoft powerpoint?
Trebuie sa fac o compunere narativa pentru scoala despre un iepure! cine poate ma ajuta ma gaseste pe bianca_elena6
De unde sa scot microsoft powerpoint? plz un link cu unu bun. Funda
De unde as putea descarca gta 3?:)
Cum se traduce subconjunctivul present in romana? Dar Subconjunctif passe? dar subconjunctiv imparfait? va rog mult sa ma ajutati
Am o intrebare: ma poate ajuta cineva cu mesaje de pace si non-violenta cele mai frumoase mesaje funda;);)
Hey::X! Vreau si eu site-uri gen Lady Popular. funda:X
Am o intrebare: ma poate ajuta cineva cu mesaje de pace si nonviolenta cele mai frumoase mesaje funda;)
Suc sau apa? fundit ☺
Cum pot sa stiu daca un baiat ma place? Am rugat o colega sa-l intrebe si el nu ii raspunde. O colega zice ca nu ma place... dar in clasa I ma placea sigur. Si acum se uita la mine dar doar atat. Mda...si? (mai mult)
Vroiam sa ma inscriu la oriflame, ca reprezentant, dar ce inseamna STARTER KIT! este gratuit si unul costa 35 d lei sau ceva de genul, si codul sponsor?! c inseamna?
Ce parere aveti de Universitatea Romano-Americana? Si cam cu ce medii se intra? Ultima medie care o fi fost anul` trecut? Astept raspunsurile voastre. Multumesc frumos
Hi TPU am o problema cu siims 2.biine nu e chiar o problema da... deci am downloadat sims 2 de pe net si ieri am coborat niste coafuri si niste haine tot de pe net...si nu stiu in ce folder sa le pun ca? (mai mult)
Cum pot pune muzica pe hi5 ca atunci cand intra candva sa inceapa sa cante?
Leul se portriveste cu balanta daca fata e balanta si baiatul leu cat la suta? Funda
Hello, e adevarat ca s-a facut un circuit langa brasov si in 2011 se va disputa cursa de formula 1 in romania? Am auzit ceva de o pista si inca se mai lucreaza la detalii dar nu stiu daca se va disputa...? (mai mult)
Ce articole vestimentare potrivite unei petreceri de zi in club se poarta?;;)vreau si poze.::FoOnDitsaa::.;)
Ieri m-am bătut cu unu şi eu l-am rupt, da ăla m-a înjurat la greu şi eu nu ştiu înjuraturi din astea care sa spurce omu, mai urâte... Rugămintea mea la voi e să-mi spuneţi câteva înjurături? (mai mult)
La scoala ne-a pus sa facem o lista provizorie in care sa spun la ce liceu dau dar acea lista ajunge la secretariat. Am pus 1. Stiinte Sociale 2. Filologie si 3.Pedagogie. La pedagogie se dau probe....? (mai mult)
Salut cum as putea edita un proiect deja facut in power point pls rasp azi daca se poate dau funda
Dati'mi argumente pro si contra pentru taxa de scolarizare. fuditsa pentru cel mai bun:*
Cum sa oferi fundita pe TPU?
Raspuneti-mi si mie urgent.am de conjugat verbul,, a pleca" la diateza pasiva.va rog sa ma ajutati.
Buna TPU. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Am gasit un site iar pe fundalul siteului este o melodie si nu stiu cum se numeste ma puteti ajuta? [steluta] http://www.intelepciune.ro/
cine joaca starlonjumt2 sa-mi dea id lui de mess ca vreau sa vb ceva cine este primul dau funda!:P
Deci aseara am avut un vis foarte ciudat si ma cam sperie gandul la el. Am visat ca eu si cu mama coboram dintr-un autobuz si mama a traversat in fuga strada prin spatele autobuzului eu m-am dus repede...? (mai mult)
Cum ajungi expert TPU? am vazut la poza cuiva
Help-meee! Deci cum sa spun a 12 ani si 7 luni si nu am ciclu... Sunt dezvoltata ceea ce inseamna mai precis ca au inceput sa`mi creaska sani de la 10 ani -11 ani sunt inalta am 1.65 si 48kg parul aparut? (mai mult)
Numele meu este Andreea si as dori sa va adresez o intrebare. Nu stiu cum sa incep o sa va explic pe scurt ce mi se intampla si poate puteti sa ma ajutati sa imi da-ti un sfat sau sa ma invatati...? (mai mult)
Caut o melodie de 5 ore... :) am auzit-o la radio in masina intr-o seara acum cateva zile. e foarte ritmata canta un tip, si refrenul e ceva de genul "don't want to see your eyes crying", sau "don't? (mai mult)
Am auzit acum cateva zile o melodie in masina la radio, nu stiu pe ce post... e o piesa ritmata, de club. o canta un tip. refrenul suna cam asa: " i don't want to see your eyes cry" sau "don't want? (mai mult)
Unde gasesc aplicatii cu fulgi de zapada pe dekstop?
Cine stie cum se numeste melodia de la acest video http://www.youtube.com/watch?v=pY5FkVBfl9Q?
În ce fel muzica vă influenţează starea de spirit şi în ce măsura vă modelează trăirea de moment sau de durată?
Stiti unde gasesc gheata carbonica? in bucuresti.
Ofer invitatii pe lockerz, am nevoie de id-ul vostru, mersi. anticipat funda
Ce pasare zboara cu fundul in spate?
Ma ajutati si pe mine, va rog, sa gasesc pentru downloadat cartea "Prietenul nostru comun" - Charles Dickens, preferabil in limba romana? Multumesc! :-)
Se zice ca cele mai bune/frumoase lucruri in viata sunt gratis. Care sunt acele lucruri?
Care an dureaza numai o zi? Pentru raspuns corect si (sau) haios dau o fundita mareeee...:))
Esti de acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi? DA! http://www.adoptiicaini.ro/sondaj-pro-eutanasiere/ NU! http://www.adoptiicaini.ro/sondaj-anti-eutanasiere/
Pe ce site pot vedea campania 17 de la Oriflame?
Am fost prea sincer cu prietena mea, de la prima intalnire si acum face ce vrea din mine. ce pot sa fac?
Idei de statusuri care va plac mult
Care este, dupa parerea voastra cel mai popular si indragit user de pe TPU?:)
Ce articole vestimentare potrivite unei petreceri de zi in club se poarta? vreau si poze;;).::FoOnDitsaa::.;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?