Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Va place TPU? mi-e da
Stie cineva ce statusuri mi-as mai putea pune pe mess?
Tocmai mi-am facut un blog si vreau sa va cer parerea... http://rebubbles.wordpress.com/ Inainte sa il fac am stat mult pe ganduri si am citit cate ceva despre cum ar trebui sa fie aspectul? (mai mult)
Am 11 ani si imi place de o fata care e de 12 ani si e ceva mai inalta decat mine(ea are 1.50, iar eu 1.43)si nu stiu cum sa aflu daca ii place de mine
Cineva imi da beep pe fix (stiu nulele si numarul)e fosta mea iubita, iar ai mei nu as vrea sa afle ca pe mine ma cauta cum fac sa. i blochez apelurile sau orice in genu acesta.Resteaua de telefonie fixa...? (mai mult)
Este adevarat ca daca esti pe ciclu si te vopsesti nu mai prinde culoarea?
Buna cine are cont pe vanatoarea de vampiri? dau la schimb usturoi si scut pe orice in afara de acestea si oglinda! :) fundO. oi
Care e cel mai neplacut lucru care vi s-a intamplat?
Ce credeti ca se va intimpla totusi in 2012? Se vor adevari toate cele spuse sau nu? Si sunt deosebit de curioasa sa aflu cum se pregateste sa intimpine asemenea eveniment (daca e adevarat) acel care crede...? (mai mult)
A folosit cineva plasturi pentru slabit? Functioneaza sau dai banii degeaba?
Ce as putea sa fac? Sunt dependenta de ciocolata! nu pot rezista fara sa manac ciocolata nici macar o zi.
Ce rimeaza cu iuliana sau cu iuly? vreau sa-mi fac un id si n-am nici o idee.sau ce id sa-mi fac?
La 21 noiembrie fac 24 de ani. As dori sa prepar ceva gustos si deosebit. Cine imi sugereaza ceva? Multumesc anticipat!
SPuneti-mi va rog niste statusuri de messenger de prietenie. cele mai frumoase primesc funda:X:D!
cine imi poate spune cum se desfasura/organiza o nunta in anii '50? Am mare nevoie de informatii.multumesc.FUNDITA!:)
Cine a jucat boutique escape? am ajuns la partea aia in care am gasit,, pieces of photo,, si gold coins si nu stiu ce sa fac cu ele? Imi ziceti va rog? primul raspuns corect primeste fundita
Buna d-au un program de spatr parole de mess pentru un hack de metin2(dela de te face sa cresti repede) id:carmen_fun1
ce ati facut astazi? :) maine ce o sa faceti?
Heeei.:). Colinde de Craciun englezesti?;;). Fundita pentru cele mai bune.
Salutare. Are ceva daca folosesc acest site pe post de plictiseala? Adica nu sa raspund la lume. doar sa pun intrebari si sa dau funde. pot sa dau fundele unei singure persoane care imi raspunde mereu la...? (mai mult)
Am si eu un scut dublara cine vrea sa faca schimb?
Fete cu paaru cret pe aici?
Hei.:) Familia ma tot inreaba ce cadou vreau de Craciun. Ce as putea sa le cer? Mentionez ca sunt fata si am 14 ani.:)
As dori sa aflu mai multe despre tehnica traducerii/ arta traducerii. care sint metodele si procedeile?
De ce nu imi apar raspunsurile desi scrie ca am 1-2 raspunsuri?
Cine imi da si mie niste filmulete cu obiecte pe care le pot face eu din hartie, carioci etc?
Ce va place sa faceti in timpul liber? :x
Ce parere aveti de parfumul Simple Elements de la Avon?
De ce se numeste Piata Unirii asa? http://www.youtube.com/watch?v=kER1OjkFIoM&feature=related A raspuns omu' si pentru voi! :)
Vreau si eu un referat despre un metal :) funda
Cum va veti petrece sarbatorile de iarna?:)
Asi vrea sa imi scrieti unde ati vrea sa plecati si cu ce vedeta.
Se apropie ziua mamei prietenului meu. Nu am vazut-o decat o data din cauza distantei (ea sta in alt oras fiind divortata de sotul ei), si totusi am zis sa ii cumpar ceva. Este o femeie f...? (mai mult)
Cui nu ii mai trebuie contul pe migoland sa mi-l dea mie.
Masturbarea e pacat? Vreau un raspuns cu LUX DE AMANUNTE si detalii... si mai ales motivele...
Hei, aveti idee cat mai costa un pachet de tigari Sobranie Cocktail?
De cand eram mica, am fost tinuta mai ``in puf``. De aceea nu sunt foarte descurcareata... As vrea sa ma schimb, pentru ca nu sunt in stare sa fac nimic, nu stiu lucruri esentiale (practice)... Vreau? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum verific daca am acoperire la internet wireless orange sau la upc? mersi...
Salooth TPU... din ce culori se formeaza culoarea rosu:D... dau funda:)
Mai am nevoie de 43 de stelute. Click cine vrea sa-mi dea o steluta multumesc:* http://farapret.net/? c=apahlqxpmz
Vreau statusuri noi dar sa fie misto Cele mai bune statusuri primesthe Funda, Va astept cu statusuri.
Pe sora selenei gomez o cheama joey king? sau cum? plzzzz! daca imi spuneti dau funda!
Salut Imi spuneti si mie niste jocuri(mai noi putin...de prin 2008 pana in prezent) care sa mearga cu volanul! Dar as vrea sa fie ceva cu tiruri/camioane, deci ceva in genul Hard Truck dar mai nou Cel? (mai mult)
A primit cineva comanda pe farapret. net. Dati-mi si mie un vot sa ma conving. http://farapret.net/? c=106tnajrz2
Ce se spune despre baieti cu ochi albastri?
Am postat un nou sondaj pe blog : www.bellamitzy.blogspot.com Va place? (Va rog sa si votati) :).
Rock sau manele? argumentati alegerea va rog. Funda
Cum credeti ca va fi aceasta iarna?
Da un click te rog. Dau funda. http://farapret.net/? c=jzihe6cxnj
NU doresc sa-mi dati mura in gura, ci sa ma ajutati sa inteleg problemele cu concentratia procentuala.Am pentru maine 1 problema la chimie si am inceput sa o rezolv dar m-am blocat:| 1: Cata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia