Cine imi spune si mie care sunt melodiile lui Justin Bieber dupa albumul My World? Va rog! Funda
Funda cine se pricepe sa imi spuna cate straturi de pamant trebuie sa fie pana dai de un izvor subteran
Sunt în clasa a-IX-a la liceul Emil Racoviță, profilul uman, filologie și aș dori să mă transfer la alt liceu, Economic cu specialitatea de tehnician în administrație. Aș vrea să știu...? (mai mult)
Cand ninge?
FUNDAde unde pot sa downloadez softuri educationale?
Buna! va rog frumos, imi puteti da si mie un cont de la metin care nu va mai jucati? plizz! contul si ce mai trebuie cei care nu va mai jucati, plizz! va
De ce se spune despre copii facuti la batranete ca sunt reusiti?
A bate joc de cineva este un lucru bun sau rau? Argumentati, va rog.
A fi serios este un lucru bun sau rau? Argumentati, va rog.
A avea mila de cineva este un lucru rau sau bun? Argumentati, va rog.
Un prieten de`al meu a plecat fara sa`si ia la revedere si sunt trista in continu, oftez intr-un`a, plang nu intra pe mes nu`mi da un mesaj cand trec pe la geamul lui am tendinta sai strig numele si...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie daca poti redirectiona anumite aleluri de pe ul telefon nokia
De ce la Barn Buddy nu iti mai dau banuti rosii, daca faci cupa la legume? Am facut cupa la majoritatea legumelor si nu mi-a dat deloc banuti rosii.De ce? Ms pentru raspuns :*
Unde pot sa imi fac reclama la link in afara de hi5 si mess si chiar si voi va rog frumos dati-mi un vot adica o stea plizzz : http://farapret.net/? c=9c8payd6cs
Care este ceam mai rea profesoara a voastra? a noastra cea de mate tuturor ne este frica de ea:O:O:O
Joc vanatoarea de vampiri(concurs kubeti) si am novoie de un scut, dau la schimb carte de vraji, apa sfintita, tarussi puterea vrajitorului
Am o problema super dificila! mie imi place de un baiat de 1 luana si pretenei mele ii place si ei de el de 2 zile! ei au vb pe mess si el i-a spus ei ca sar peutea sa ma placa. ea nu vra sa mi dea in lui...? (mai mult)
Imi dati va rog niste statusuri de genul : Heiii! Uite'ma cum plutesc in alcool, din tigara am tras pan' am zis ca mor, iar acum nu mai am nevoie de aripi ca sa zbor. Multumesc :)
Im da si mie un obiect exclusive in webkinz? va rog dau funda pun intrebarea de 3 ori si dau funda P. S decat sa jignesti nu raspunde lasa numele utilizator te bag si mi-l dai nu oblig pe nimeni
Cine doreste sa joace travian, pe server englez, speed, cont de romani, 7 sate, loc 650 in top jucatori? am nevoie de un dual care sa poata intra dimineata de la 7 apoximativ pana pe la 1, 2, 3...? (mai mult)
Cum pot afla autorul unei aplicatii de pe Phrases (facebook)? dau funda
Ce glume mai stiti? Am o prietena care nu rade deloc si vreau sa o fac sa rada si nu stiu ce glume sa mai fac ca sa rada. Ajutati-ma plizzz! fundita pentru cel mai bun raspuns! Multumesc anticipat:*
Cum sa fur cu caine la barn buddy? funda!
Cine e din deva?:X:X
am o problema foarte grava :((. prietenei mele cele mai buna ii place de un baiat. iar el ma place pe mine. iar eu plac un baiat iar el o place pe prietena mea. eu am fost cu baiatul asta de care...? (mai mult)
Sunt jucator de Mafia Wars pe Facebook. As dori sa am mai multi membri in mafie ca sa ne ajutam reciproc. Cine doreste? Aici este profilul meu : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000718350472...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema. De fiecare data cand intru in Internet Explorer trebuie sa instalez flashul(daca vreau sa vizionez un filmulet pe youtube). La Mozzila si Chrome nu am problema asta... Doar? (mai mult)
E ok pentru un baiat (cazul meu, 13 ani) sa fie aiba numai fete prietene in scoala, vreau sa zic a nu mi-a placut niciodata sa fiu prieten cu baieti, colegi, de ex?
Va place Dragos Stoica, cel de la Divertis ce imita pe tot felul de personalitati?
Buna TPU.Pentru cine stie latina, as vrea sa imi traduca si mie un text, am mare, mare nevoie! Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati! "Arcem urbis Sabini tenent et Mettius Curtius, dux Sabinorum,...? (mai mult)
Hi5 sau facebook? pc sau laptop? tv sau telefon? libertatea sau cancan?:)) parfum sau deodorant? scoala sau chiul? esti fata sau baiat? mersi de rasp:* o sa iti meriti si funda:* ...? (mai mult)
Am o nelamurire... Eu si cu familia mea locuim in chirie dar nu chiar pentru ca este proprietate cuiva si stau la curte comuna unde am mai multi vecini si ei sunt un fel de "chiriasi" si de? (mai mult)
Am facut o harta de cs in Valve Hammer Editor si as vrea sa stiu daca imi poate copila altcineva harta din ". map" in ". bsp" ca sa o pot pune in cs.
Care este mai bun dintre telefoanele : Nokia 5800 XpressMusic sau Nokia 5530 XpressMusic? si spuneti-mi si dc :) FUNDA
Cui ii plac pekinezii?
Care sunt cele mai bune firme d laptopuri pe care sa marga bine si jocuri? mersi...
Cine imi vrea contul pe miss bimbo, pandanda, club penguin sau woozworld?
Siti jocuri care seamana ce zooumba dau funda
Cine are magix video deluxe 2007? il vreau si eu
Stie cineva un liceu misto din bucuresti care sa aiba media 7 si ceva -8? Sa nu fie prea multi cocalari ( stiu ca sunt in toate cativa cocalari), in principiu` oameni normali.nu specimene de genu` maneaua...? (mai mult)
Cine imi da si mie contul sau de pe facebook?(Preferabil fata:D)Funda
am auzit azi o melodie faina de la jonas din episodu de la ora 8 dupa masa...aia de la inceput...imediat dupa introducerea actorilor daca stiti numele melodie dau funda (episodul in care joe? (mai mult)
Care este cel mai important lucru in viata unui om?!
Bunaaa din nou:-? As vrea sa va cer parerea:-? Deci sunt cam grasuta:-? si as vrea la bal anul acesta sa arat "bestial":)) Cum mi'ar sta cu:-? un fel de colantsi din piele:-? cu o camutsa mai lunga alba:-?...? (mai mult)
Inainte stiam milioane de bancuri acum daca ma intreaba cineva habar n-am iar pe net sunt numai porcarii... Ceva bancuri bune stiti?
Ce pot sa fac ca sa nu mai ma plictisesc?
Funditssa. Urgent; ; ):). Azi am reumplut singura acasa cartusele de la imprimanta.Si cand am vrut sa dau un print pentru un referat la scoala., imi apare eroare si Print Tray... ce sa fac? am inceract? (mai mult)
Care este/sunt parfumul/parfumurile tale preferate de la Avon? De ce?
Cum fac sa dau funda?
Dragoste sau logica? Trup sau suflet? Viata sau moarte? Liniste sau haos? Cele mai tari rasp. cu motivare au FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!