Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Ianuarie 2026 sunt:
E adevarata legenda lui bloody mary? Am vazut si filmul si acum am citit cum sa o invoci. Unii zica ca da, unii ca nu... Vreau raspunsuri concrete
Sunt indregostita de un baiat dar eu nu stiu daca ma iubeste pe mine, cand ma intalneste pe strada ma intreaba doar de fratele meu, nu stiu daca ma iubeste suntem vecini si mergem la aceeasi biserica...? (mai mult)
Cum pot sa urmaresc vampire diaries sau orice serial pe v play fara sa spuna ca ati atins limita de videoclipuri pentru azi?
Cine e din miresu mare?
Vreau si eu niste ideei cum sa imi fac id-ul si nu vreau si fie cu numele meu cel mai bun raspuns primeste funa:X
Ce mai faceti? e cineva din CNMV(mishu)? scuze, ma plictisesc :D
As vrea sa-mi i-au larvedere de la voi, pentru seara asta si imi pare rau ca nu va mai pot ajuta acum. Ne vedem maine cu noi intrebari si noi raspunsuri si opinii si poate noi prieteni.Va doresc o seara...? (mai mult)
Ce culoare au ochii vostri?
cand este emisiunea (in ce zi si la ce ora) comanda la mine? dar reluarea? mersi:*
Am o intrebare la my yahoo avatar am vrut sa fiu fat adar din greseala am dat baiat cum pot sa schimb in fata :-/ please
va rog imi puteti spune cum se numeste melodia de pe fundalul filmuletului asta:http://www.youtube.com/watch?v=_c5v7G-UjWw&feature=playe r_embedded#! apropo cine e din mishuu? :X
Cinemi poate spune cine este cel mai bun jucator din lu la counter strike? Si sa-mi dee vreun tutorial?
O MARE FUNDITAam winamp cum fac ca la melodi sa le fac mai rapide sau mai incete:)?
Ador asta:http://www.youtube.com/watch?v=sn1RY1aCDFA
Ce parere aveti despre fetele cu nasul mare?
Care este cel mai politicos mod de a refuza un baiat pe mes care te invita la o intalnire?
Cand un baiat se joaca cu o fata. fata ce ar trebui sa faca? ce pareri aveti?! funda
Ce lucru ti'ai dori cel mai mult si nu ai?
Deci... a venit o noua colega la noi in clasa si de cand a venit se tot uita la mine, dar de vorbit nu prea vb cu mine decat cateodata, voi ce credeti ma place?:D:D:D:D:D:
Offf...deci am nevoie de niste link-uri cu cat mai multe informatii despre atacul Germaniei asupra U.R.S.S.-ului.eu inca ma straduiesc sa caut dar nu gasesc... poate ma ajutati si voi.Mai ales daca este? (mai mult)
Sunt aiureli site-urile gen www.buxinc.com unde dai click-uri in schimbul anumitor sume de bani sau se obtine profit din asa ceva?
Credeti ca un Psiholog poate sa isi dea seama de personalitatea (sau de alt ceva) copilului dintr-un desen facut de acest copil? Daca da cum face asta?
Ce ar fi cel mai frumos lucru din viata ta?
numele meu este adriana si am 19 ani. De 14 zile iau anticonceptionale (prescrise de un medic ginecolog) si am facut o greseala.Nu am respecat traseul care este indicat pe ambalajul pastilelor.Am...? (mai mult)
Care este cea mai importanta persoana din viata voastra in momentul actual bineinteles...
Am fost aleasa din nou sefa clasei ( am fost pana in clasa a 6-a) La inceputul semestrului s-a ales un alt baiat care l-au reclamat colgii( desi tot ei l-au ales) ca nu isi face bine treaba (chiar...? (mai mult)
Ce as putea face in week-end sa nu ma plictisesc? (in afara de iesit afara)
Poate sa-mi spuna cineva unde este liceul "Mihai Viteazul" (Bucuresti)? :) Funda.
Cat costa o "sedinta" :)) de inalbire a dintilor la dentist? :D
Care este cel mai high, frumos, fara cocalari liceu din Bucuresti? ( de preferat media 7, 7 jumate maxim 8)
La Lady-s Metropolitan reprezentantii pe langa banii pe care ii castiga primesc si cadouri?
Aș dori un site unde să pot vizualiza toate filmele Naruto. Bineînțeles si filmele Naruto Shippuuden. Multumesc!
Cine stie citate frumoase pentru fete dar cat se poate de scurte pentru ca vreau sa mi le pun pe poze si nu merge cine imi da multe citate frumoase primeste fundita va pooooooooooooop
de ieri port ochelari de vedere, si inca ma doare capul, ametesc, ma ustura ochii, stie cineva cam cat dureaza perioada de acomodare a ochiului cu ochelarii?
Cine stie unde pot gasi karaoke pe melodia "melissa-elle"? va rog.am nevoie urgent:(
Ajutor! Am luat just cause 2, L-am instalat si cand intru in el imi zice : nu exista spatiu suficient pentru terminarea operatiunii. Ce fac ca sa imi mearga. Dau funda! Promit.
Dati-mi si mie niste sugestii de id-uri cu numele Georgiana.Pentru cele mai frumoase dau funda.
Vă place când prietenii voștri sau cei de pe TPU \/0rB3sSzk j1 sScR! u @sh4?
Ce se zice cand te mananca ochiul stang? Dar drept?
Ramane vreo urma dupa ce ti se astupa gaura lasata de piercingul in limba? Va rog sa imi raspundeti serios. Multumesc!
Vreau si eu sa imi iau un nokia 5800. Vreau sa imi povestiti drespre el :) nu linkuri sau copiate chestii, vreau doar sa imi povestiti parerea vroastra ( nokia 5800 xpressmusic ) funda:)
Bunaa! am instalat un nou program de emoticoane pentru mess, se numeste SweetIM, si ma enerveaza :)). cum il dezactivez?:::Fundita:::...
Care este cantaretu` tau preferat?
Funda este bun liceul marin predea din bucuresti? adica sunt elevi deligventi sa se drogeze si chestii din astea?
De ce unii oameni se comporta urat cu altii?
Bunaaaa! :X:X A-si vrea si eu sa stiu care sunt primi pasi spre ciclu.Adica cum stiu cand o sa-mi vina sau sa stiu ca mi-a venit.Multumesc :X:X:X
Sunt racita si nu prea pot sa fac nimic. Ma plictisesc foarte tare. Ce as putea sa fac in afara faptului sa ma uit la Tv si la calc?
De ce nu pot introduce date din calculator in telefon prin bluetooth? trebuie sa fac anumite setari?
Cum rez problema asta? :( http://www.e-psiho.ro/problema-celor-9-puncte [dau funda:*
Ok am pus o intrebare mai devreme dar nu m`am exprimat bine. Ce parere aveti despre farmece nu neaparat vraji dinacelea de magie neagra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
6Zorga6Vox6 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
octav005 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!