Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Ianuarie 2026 sunt:
Http://www.southparkstudios.com/clips/360473/the-most-evil-opponent (nu este recomandat faniilor justin bieber!)
Dati-mi si mie va rog un linck pentru prototype cu de unde il pot downlada... funda msX)X)X)X)
E usor sa fim rai, e usor sa acuzam, sa judecam. Cat de toleranti sunteti?
Ce firme gen Avon, Oriflame, Lady's mai cunoatesti? :D cu catalog online cel putin :) Fundaa`:-*
Mi-a spart cineva parola de la mess si vreau sa o aflu. Dati-mi repede programe ceva nu stiu dar numai sa imi recapat parola.Si cine imi da programul sau imi afla parola primeste Funda.
Ce se poarta Iarna asta? In Tenditele modei Pt Barbati?
Cine are magix video deluxe? il vreau si eu
Hello imi puteti da si mie niste stautusuri triste?
Cum schimb si eu parola de la mess spuneti-mi si mie va rog frumos dau fundita. pup
Buna! Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am 14, 45 de kg. Sunt slabut la forta, nu fug tare.Imi puteti spune si mie ce exercitii ar trebui sa fac pe zi? si cate? Chiar nu sunt asa bun la forta, si...? (mai mult)
Buna Am nevoie de WordPad, imi spuneti va rog daca stiti de unde sa-l downloadez Va rog sa imi spuneti daca stiti pentru ca am nevoie de programul asta
Cate stelute iti trebuie pentru a deveni expert TPU? Multumesc anticipat.
as dori sa stiu daca pot posta o intrebare despre un site, intrebarea avand link catre acesta. Pot fi banat?
Ce planuri ai pentru acest weekend?:)
Care vi se pare cel mai frumos citat?
Cum se scrie in engleza "esti cea mai dulce fata pe care am vazut-o"? fraza asta chiar nu stiu sa o traduc... si nici google-transl nu ma ajuta...
Dupa ce motto va ghidati in viata?
Numeste 10 lucruri care te fac fericit/a :)Am sa incep eu prima ca sa va fac curaj:D 1. Un mic dejun la pat preparat de cineva drag :) 2. O imbratisare 3.Prima ninsoare 4. O bataie cu zapada 5. O cana...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cine are photoshop... ca eu il caut de ceva timp si nu-l gasesc niciunde:( Cine`l are, sa dea add: florinabianca96 Kamsahamnidaa!>:D
Am iPhone 3gs si nu stiu cum sa imi pun melodii pe el :| Nu am internet pe el. ajutati-ma :(
Ai fost fericit astazi?
Intrebarea aceasta este pentru fete: Ce fel de baiat v-ar placea(la comportament)? 1)Unul care va cunoaste de mult, care este destept, amuzant, caruia ii plac fetele fara fite, sa fie frumoase...? (mai mult)
Am o mare rugaminte.Imi puteti da si mie controalele de la fifa 2007 sau o poza cu ele sa le pun la fifa 2010? Ca nu stiu cum sa dau cu latul scaritza.De ex daca imi dati cu scris:Sprint-E.Multumesc...? (mai mult)
Hey mi-am creat o poza in picnik dar nu stiu cum pot sa o salvez ma ajuta cineva>?
Hey care stie cum imi pot recupera parola cineva mi-a aflato si mi-a schimbat-o si nu mai merge sa intru pe mess cine ma ajuta funda
Va roggggggggg frumos ajutati-ma cine joaca barn buddy si stie sa fure cu caine? eu am caine dar tot imi fura unii nu stiu ce sa mai fac si cum sa ma razbun si eu deci daca stie cineva ca rog mumos...? (mai mult)
Salutare lumee... Daca ma puteti ajuta si pe mine cu numerele din ziarul click (de azi, 12.11.2010) pentru concurs ca eu nu am de unde sa le iau. Ms frumos celor care imi vor raspunde
Copiii au tendinta sa-si bata joc de persoanele mai aparte ( handicapati, copii cu ochelari, etc.). De ce credeti ca se intampla lucrul acesta?
Azi mi-au aparut pete albe pe maini, gingiile de la dintii de jos mi s-au ros si mi-a aparut o besica in gura :(( Nu am mancat nimic stricat sau naspa. Ceva nou care am mancat au fost 4 sendivsuri cu...? (mai mult)
Ar fi ciudat ca o fata de 11 ani sa placa un personaj din anime(desene animate)?
Ce parere aveti despre vraji? Sunt doar mituri sau au un sambure de adevar?
Am o problema.cum setez brightness din calculator? e foarte mic si ma dor ochii. faza e ca nu imi merg butoanele de pe monitor sa il fac de acolo.nu se poate seta si din calculator?
Pot sa vad ce vecini am langa pozitia care ma aflu eu? de exemplu sunt rank 191 si pot sa vad cine e rank 190 sau 192 si unde?
Deci, plac un baiat dar el nu ma place dar nici eu nu vreau sa il plac asa ca incerc sa plac alt baiat doar ca sa nu il mai plac pe celalalt dar nu stiu daca el ma place. Ce sa fac?
Ziceti va rog repede cum descarc muzica de pe net pe telefon cu cablu de date? Va rog.Primul raspuns il declar castigator promit!
Salz imi spuneti si mie niste siteuri cu concursuri in care sa castigi telefoane s-au ceva de genul asta... mersi cine da cel mai tare site primeste
cine stie cum se numesc melodiile din iubire si onoare infara de aia cu shakira si alea de la inceput si sfarsit! as vrea sa stiu numele mel pe care le danseaza sotiile emirului! mersi:X!
Va rog frumos ajutati-ma, caut o agentie pentru a promova noi fotomodele. Am aptitudinid e fotomodel-88-63-90 dar nu gasesc niciun site unde ma pot inscrie avand in vedere ca am doar 13 ani.
Atentie toti hackeristii din metin2 am un anunt: -D-au un hack de exp(nu chiar de exp dar te face sa cresti repede)pentru un hack(+9, speed...etc.)astept oferte pe emailul:carmen_fun1
Ce ati face sa ii recuceriti inima unui baiat? FUNDOI
Ce reprezinta poezia ata de frageda..., de m. eminescu? funda
Va rog imi spuneti cum se citeste acest numar 5101600073232625?
Imi puteti spune si mie un salon de epilare in zona intima dar din craiova va rog
Cat de des va ocupati cu lucrul de mana? crosetat, tricotat, impletit etc? eu cam de 3-4 ori pe saptamana
De ce cand vreau sa raspunde la o intrebare(pe TPU)imi spune asa:Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare...? (mai mult)
Ieri am fost in excursie si acolo colega mea mi-a spus despre colega mea de banca ca vorbeste despre mine urat, iar aseara tot ea a auzit ca mama ei si cu ea vorbeau urat despre mine.Azi i-am spus colegei...? (mai mult)
As vrea sa stiu cand este la TV filmul Codul lui da Vinci pe PRO.TV.Am vazut reclama dar nu mai tin minte cand este.Multumesc mult:-*:X
Ce sunt tainele? Funda:X
Mama mamei, soacra tatei si bunica mea.Cati ochi sunt? Primul raspuns corect primeste funda:x · acum...
Cui ii place YouTube?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
6Zorga6Vox6 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
octav005 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!