Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Daca Isus ar reveni azi unde ati merge? (RAI sau IAD)
Ce parere aveti despre pusul banilor la nunta? Voi ce ati prefera sa primiti, bani sau cadou (prin cadou ma refer la obiecte de casa noua, etc.)?
Ce inseamna "™"-ul acela de langa "logo"? http://epc.ucsc.edu/cosmos/Disc%2520Images/ea.jpg
Cu ce medie poti intra la Colegiul Economic "F. S Ntti"Timisoara?
Stiti desene online care sa se asemene cu winx funda
Hei. De ce acum cand primesc un mail nu il mai primesc in inbox ci in spam?:| Ce sa fac sa fie la fel?:|. Fundita.:).
De ce barbatii sunt asa de atasati de masinile lor?
Unde pot sa o votez pe inna?
FUNDA! Dragii mei, cum pot sa o conving pe diriginta mea sa ma mute mai in fata?! Diriginta mea e o femeie in varsta de 55 de ani, are 35 de ani de experienta. Fiind la aceasta varsta, e cam proasta...? (mai mult)
de o luna si ceva mi-a aparut un cos in zona dintre nas si obraz. partea proasta e ca nu mai trece.si chiar de o saptamana a mai aparut unul :((. sunt rosii si nu se mai dezvolta.nu stiu ce sa fac? (mai mult)
De unde pot sa eau si eu un antivirus bun, ca ma chinui si nu gasesc, mersi?
A cumparat cineva lucrari de licenta de pe siteul http://proiectedelicenta.blogspot.com? Vreau sa stiu daca sunt de incredere.
Buna`:) Sunt tot KupyAlle... cred ca este al 5-lea cont pe care`l fac din cauza ca nu mai pot rasp la intrebari, nu stiti dc?;;) Funda care stie :*
Care este rasa voastra preferata de caine :)?
Nu inteleg o chestie! Daca imi scot un film in limba engleza si scot si subtitrarea acestuia in romana, cum o pun ca sa mi-o arate la film? fundita
E bun filmul Saw 7-Puzzle mortal?
Am fost acasa la o prietena care are toti peretii din camera scrisi, desenati, cd. uri pe perete etc si camera arata super:Xnu. mi venea sa mai plec.as vrea sa imi fc si eu ceva de genu...insa nu prea? (mai mult)
Când ai simțit ultima dată că ai uitat să respiri?
Cumpar cont de triburile peste 10.000 mi pentru! id:alexutzujunioru contactati-ma!
Cati dintre voi joaca metin2? pentru cei care joaca am facut eu un server super, detalii la id:geoadrian93 :D e pe hamachi
Mai este vriginitatea atat de importanta in ziua de astazi?
Aș vrea să'mi fac o pagină de net, și nu prea știu de unde să incep, vă rog ajutor, dau funda+ raspuns folositor
Care imi da si mie niste id-uri de fete pe mess? Ca vreau mai multe prietene! Add andreadeejay Ms! Bye
De ce baietii nu se epileaza pe picioare?
Imi spuneti va rog ce postere vor fin in luna noiemvrie(luna asta) in revista popcorn? va rog! dau funda!
Care suneti la liceie cu profil "industria alimentara" ziceti-mi si mie ce materi aveti si cum vi se pare.(sunt cls a 8-a si as avea o orientare spre profilul asta)
Hi^^ a incercat cineva site`ul ala http://www.moove.ro. hm. ideea este buna dar nu stiu daca este pe bune sau nu. app. cine a incercat sa scrie si sa specifice cum functioneaza! please :*, cel mai bun...? (mai mult)
As vrea niste statusuri de hi5 de cocalar gen. Cocalar Alert...:)
Aud pe foarte multi ca siteul nu mai e ce a fost.Ca nu mai sint unii dintre regretatii (de ce regretati ca doar nu-s morti?)useri.Va spun sincer ca pentru orice ni se intimpla exista o explicatie logica.Eu...? (mai mult)
Se poate sterge o intrebare din contul TPU?
numai vorbesc cu cel mai bun prieten al meu, si nici nu-l mai vreau, e un fomist:|. Cred ca place o fata, care sunt eu cu ea, se baga peste tot.In momentul asta simt ca explodez dar nu...? (mai mult)
Imi puteti trimtie si mie o poezie depsre fulgul de iarna compusa pls!;;)? fundita
Acum sia revenit explorerul pot raspunde la intrebari de pe internet explorer yes
Poate oare pcul sa-i faca restart automat? Eu jukam cs si la un moment sa facut restart! De ce? Funda
am nevoie de ajutor.Imi trebuie probleme la fizica de clasa a 8 ceva cu temperatura... MA puteti ajuta? Cu site-uri chiar si probleme(daca se poate rezolvate) Urgent! Multumesc
Cum mut pozele dintr-un album in altul pe facebook?!
Cam ce obiecte mai neobisnuite mi-ati recomanda sa colectionez?
Deci... Unde gasesc poze foarte foarte rare cu Chelsea Staub si date despre ea?
Ce ati alege intre HTC touch 2 si HTC wildfire si de ce?
Am inceput sa port ochelari de vedere, si as vrea sa stiu si eu niste tunsori care mi s-ar potrivi, niste site-uri daca aveti.
Cat dureaza drumul bucuresti-sighisoara facut cu autocarul?
Sallut am si eu o problema imi trebuie urgent un program pentru facut filmulete orice in afara de powerpoint, movie maker si auto movie creator___si lasati si site-u de unde il pot downloada.
Imi poate da cineva o invitatie pe extreme zone va roog mult de toot!
Ce nu ati manca nici o data?
Deci, Imi place de un baiat dar nu vreau sa il plac asa ca incerc sa plac un alt baiat dar nu prea pot...doar putin... ce sa fac?
Hello :D am uitat cum se schimba numele la TPU :D:D plz cine ma ajuta?:D
Sunt clasa a IX-a la profilul mate-info intensiv engleza.Pe langa tezele la romana, mate, engleza mai dau si la informatica...sa imi spuna si mie cineva in mare materia din care dam teza va rog:D.Si? (mai mult)
Ce sa fac sa nu mai am matreata? ceva home made? am incercat toate felurile de sampoane si nu pot sa scap de matreata! ce sa fac sa scap de matreata ?
Cum au ajuns aricii sa aiba tepi? premiez cea mai originala idee.
Cum sa fac sa imi tina mai mult bateria la telefon? Imi tine doar 2 ore... ceva idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.