Zilele astea am vazut pe TPU o gramada de intrebari puse de copii pana in 15 ani despre sentimentele pe care le simt(ca le place de cineva, ca vor sa faca un anumit lucru, etc etc). Ceea ce nu inteleg...? (mai mult)
Care este diferenta dintre pensa si penseta?
Vreau si eu statusuri frumoase:X:X:X pls
Cine imi poate da si mie coduri pentru "Tăruş","Scut","Carte de vrăji","Oglindă","Săgeată de argint","Puterea vrăjitorului"
Am si eu nevoie de ajutor.nu gasesc nicaieri.Am nevoie de un fragment critic ce are ca tema joc si joaca. Funda! Multumesc
URGENT! cine poate sa imi dea un cod de inregistrare pentru mah jong quest 2 sau sa imi spuna unde pot gasi un asemenea cod?
Am gasit filmuletul asta si oricat m-am straduit sa inteleg ce spune Adal acolo(el cica vorbeste romaneste), nu reusesc.Plizz imi spune cineva? dau funda http://www.youtube.com/watch?v=GS76WI5nbXo
Imi da o eroare la Nfs MW poza este aici ---->http://img253.imageshack.us/i/64743635.png/ ce sa fac ca sa numai apara asa?
Stiti site-ul " www.dc-shop.ro "? A comandat cineva ceva de pe acest site? E de incredere? Multumesc!
Cum se numeste melodia aia din reclama la zewa? dar aia cu care incepe serialul Monk? fundoi:x
Buna tuturor. Stiti site-ul " www.dc-shop.ro "? A comandat cineva ceva de pe acest site? E de incredere? Multumesc!
La lady popular am cumparat o pereche de ochelari si nu o pot folosi deoarece nu imi apare nimic cand apas pe ei:(stiti de ce?:( funda:-*
Ziceti`mi niste provocari pentru adevar sau provocare p mess (gen sa scrii la status tot felul d tampenii sau sa trm mass si din astea ) :D! FunditSzaa pentru cele mai amuzantee...
Vreau sa trimit un videoclip la cineva si e de 155 mb cu ce program pot trimite videoclipul ma poate ajuta cineva? va rog
Fata pesti iar baiatul berbec, ce spuneti? pareri FUNDA!
Care este site-ul Mirelei Bucovicean? Dau funda! Acela cu colectiile designerilor romani
Cine e fan Miley Cirus?
:) asi avea nevoie de ajutorul vostru. M-am uitat pe internet dupa pretul telefonului nokia 5800 XpressMusic si au preturi diferite... vreau si eu pretul lui la liber! va rog mult sa imi spuneti? (mai mult)
stiti ca azi este meciul Universitatea Craiova [♥]-Dinamo.eu sunt olteank :D mai stiti imnuri gen cele ce se canta [mai mult tipa] pe stadioane? multumesc anticipat [fundita] :) :-*
Sal am si eu nevoie de ajutorul vostru Trebuie sa explic densitatea mare a populatiei pe Valea Rinului Si Sa identific tarile cu populatie majoritar protestanta, da nu gasesc plz help :P FUNDA MARE!...? (mai mult)
imi puteti spune va rog ce telefon au Stefan si Elena din The Vampire Diaries? adica marcam, va rog e urgent
Voi ce credeti? Cica maine incepe al 3-lea razboi mondial potrivit Babei Vanga, hahahaha. In orice caz mi-a parut bine, ar fi cazu sa ne luam ramas bun din seara asta:))
stiti ca azi este meciul Universitatea Craiova [♥]-Dinamo.eu sunt olteank :D mai stiti imnuri gen cele ce se canta [mai mult tipa] pe stadioane? multumesc anticipat [fundita] :)
Hey! vreau si eu niste statusuri cu intrebari gen"daca plec, vei veni dupa mine?". si niste statusuri fara sens plzz:) cele mai bune primesc funditseee!:)
Ce trebuie sa fac la lady popular ca sa ii schimb meseria ca nu pot fiindca nu imi apar meseriile la cursuri?:( funda:-*
Ce inseamna cand visezi un urs (alb)?=))funda:-*
Unde pot gasi toate dvd-urile cu Harry Potter?:D
Hello, tot vad un baiat asa adolescent aproape de blocul unde locuiesc eu si odata m-am asezat din intamplare si l-am intrebat: esti suparat cumva te vad trist. Si a zis ca nu mai poate e foarte suparat...? (mai mult)
Ce nu ati dori sa vi se intample in viata asta?
Unde pot gasi cartile Harry Potter volumele 6 si 7?
Ce carte este maine la ziarul "Adevarul" si la ce pret?
Ma poate ajuta cineva unde pot gasi un program cu care sa trimit videoclipuri de 155 mb de exemplu sau mai mai mare sau un program ca transfer file.com ca asta nz merge e prea mare ce vreau sa trimit mersi...? (mai mult)
Am o adevarata pasiune pentru anime si pentru cultura japoneza... unii prieteni imi spun ca sunt freaky si ca ar trebui sa nu mai ma gandesc la chestiile astea si sa-mi ocup timpul degeaba cu ele ( desenand,? (mai mult)
Femeia varsator si barbatul rac? Sugestii si pareri!
Vreu si eu ceva un link de unde pot downloada Fifa 2010 full. Va rog dau funda dar dati si detalii despre cum instalez jocul va rog mult!
Ce exercitii sau ce as putea sa fac pentru a alerga cat mai repede. Dau maine proba de alergat la sport.Am dat una initiala si pe 50 m am scos 8.00 sec. Vreau sa scot cel mult 7.60 ce as putea face?
Cine ii din hunedoara si stie unde se fac angajari zona.lupeni vulcan petrosani pls prv me. e pentru pr meu.pentru ca daca nu gaseste aici pleaka in alta tara si nu vreau:(((
Cum sterg si eu un cont de yahoo messenger?;;)
De unde pot cumpara din Bucuresti Spray de colorat parul? :)
Vreau si eu un program ca sa imi bag la fifa 09 si 07 footbalisti vechi, adica vreau un program cu care sa imi fac o echipa de elita numai din nume mari, sa pun vechi legende cum ar fi di stefano, puscas,...? (mai mult)
In scara vecina din blocul meu este o batrana care ne tot ameninta pe mine si pe prietena mea, ca arunca cu cutite in noi, cand trecem sa mergem la scoala deschide geamul chiar cand trecem noi, zici...? (mai mult)
care este visul vostru cel mai mare? eu mereu mi-am dorit sa devin cantareata in japonia.
dati-mi si mie definitia la relief glaciar... si mai mult informatii va rog mult de toot :) fundita:)>:D
Ce rol are Shout-Boxul(Chatul TPU)?
Ce parere aveti despre curentul EMO?
Pot sa raman insarcinata daca ma masturbez?
Buna in filmul v de la vendetta razbunarea vendettei text original "V for vendetta" nu conteaza asta personajul principal "V" Purta o masca si vreau si eu una de unde in cumpar? stau in Bucuresti
Ce inseamna "Carpe diem" in germana? :D funfditza pentru cel mai rapid;;)
As vrea sa imi schimb telefonul si nu stiu ce sa imi iau. Vreau sa aiba camera, mp3 si bluetooth.Sa nu fie pe sina si sa nu fie prea scump. Sugestii?
Buna am o idee.eu cu simona neam gandit ca sa ma bage in seama baiatu sa facem urmatoru lucru: ea sa ii arate jurnalu unde scrie despre el.si dupa aia sa plece e destul de buna?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?