Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Help TPU! Aseara m-am uitat la Fenomene Stranii si m-a speriat un pic de tot. Pana atunci nu ma speriasem deloc la nici un episod. Cand eram in baie, la dus, nu stiu, imi era frica sa stau singura in...? (mai mult)
Buna am si eu o mica problema:D Deci de ceva timp ma doare burta in partea de jos, sani i se par mai grei si nu stiu de ce? Adica nu ma doare burta asa o data azi si peste o luna ma doare in fiecare...? (mai mult)
De unde provine "ok"?
Ce credeti: vom mai iesi din criza pana vine sfarsitul lumii?
Hey:x! Am avut mai demult un program cu un oracol...nu mai stiu cum se numea.:d Dar stiu ca dupa ce ai descarcat oracolul poti sa il trimiti la cine vrei din lista de messenger si ti-l poate completa? (mai mult)
Va rog rog frumos cine imi da si mie un cont pe lady popular de lvl 3 sau 4 sau 5 dar maxim 3 va rogggg plizzzzzzzz
FUNDITSAAA:)Vreau sa stiu si eu daca pot pune parola la mesaje sau poze la nokia 6131 si unde trebuie sa dau, sa pun [toate detaliile daca se poate] mersiiii
Neata! Stiti jocuri asemanatoare la grafica cu Sims 2? Bazate pe filme sau desene :D.Ma plictisesc si pe net n-am ce sa fac.
Ce faketzi in momentu asta? Plictiseala...
Care dintre voi ati vrea sa detina un Xbox 360 PORTABIL?
Stiti cumva un site de citit carti sau reviste online? :)
Rapid - Steaua in campionat...pronostic? Exemplu:1-2 Pronosticul corect=funda Eu mizez pe rapid 0-2 Steaua
Care sunt zodiile compatibile ce gemenii?
Imi place de un coleg...care ma place si el dar e timid si nu indrazneste sa faca primul pas.As vrea sa fac ceva...sa il fac sa isi dea seama ca si eu il plac dar sa nu fie prea evident.si sa prinda putin? (mai mult)
Ce va doreati sa fiti cand erati micuti:D:))?!
Știe cineva unde as putea găsi reductoare pentru porți? Mulțumesc!
Ajutati-ma va rog. ce problema poate sa aiba routeru meu de nu merge? l-am bagat in priza(incarcatorul ala) si se aprinde doar un beculetz portocaliu si ramane asa...sau daca in scot si il bag la loc repede? (mai mult)
Cum se fac corect abdomenele?
Ce alte video-clipuri gen 2Cai frumosi" si telecomanda" mai stiti? Dau funda
Cine vrea anul asta in LNS Ploiesti [ Nichita Stanescu ]- filologie?;;)
Ieri am fost la ziua unei colege de clasa cand cel mai bun priethen al meu a venit s-a asezath la o asta masa si a intrebat-o pe sarbatorita de mine [am auzit cand o intreba], iar ea i-a aratat unde sunt...? (mai mult)
Se poate daca am dat funda ciuva sa o scot si sa o dau altcuiva?
Ce iseamna cand cineva, la sfarsitul unei propozitii pune "~"? De ex: "ce mai faci?~"
Sal all. Dau fundytza.Deci de unde pot donloada gta san andreas?(dati-mi si un link) ca vreau sa il am si apoi sa downloadez gta san multyplayer. Puteti sa-mi dati si id-u vostru si sa-mi spuneti de unde....? (mai mult)
Cum aflu care sunt toate site-urile pe care am cont? Sunt site-uri unde mi-am facut cont acum luni de zile sau 1-2 ani si nu le mai tin minte.
Mosi Craciun nu este el foarte bogat dar tot ne aduce el un cadou la ce cadouri pentru copii v-ati gandit (copii tai, nepoti, fini s. a)?
Buna TPU...am o intrebare cum pot sa imi postez o camera la imvu acolo unde pot intra multi in camera ta adica la chat rooms, sunt vip...va rog cat mai multe raspunsuri
care imi dati un program ca sa fac videoclipuri "amv" pentru mp4-u meu. Dau funda.Multumesc
Pai... vreau sa imi fac un nou id, doar ca nu prea am idei. Ma numesc Cristina.Cateva sugestii? Cele mai multe si mai frumoase primesc funda!
De 6 zile, nu pot sa raspund pe TPU. Totul functioneaza, cu aceasta exceptie. M-am adresat adminilor, dar degeaba. Ce pot face?
:)) Buna TPU! Mai nou toti baietii asculta numai prostii[la muzica ma refer], s-au invatat sa injure etc. pentru ca asa e "cool". Voi ce parere aveti?
Am si eu un server de counter strike si am descarcat de pe net top15.rar l-am bagat tot si in loc sa imi apara top15 mi-a aparut top10 de fiecare data tot timpul am incercat toate variantele daca imi da...? (mai mult)
Hello.am nevoie de un sfat.Imi place un tip.Lui insa, ii place de altcineva dar este foarte de treaba si daca ii devii prieten te respecta si daca il placi si el nu, face in asa fel incat sa nu te faca...? (mai mult)
Sunt sau nu interzise reclamele pe acest blog? primesc raspunsuri destul de comerciale nu ma deranjeaza deoarece unele sunt informati sanatoase dar vreau sa promovez adumite idei si nu numai si sunt curios...? (mai mult)
Era inainte un joc in care practic ii faceai farse unei pisici.Era o pisica care statea intr-o casa si tu ii faceai tot felul de chestii... ii stricai microunde-le, ii bagai albine in pat sau ceva de genul? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont pe care nu il foloseste pe the-west?
Vreti careva un Fifa 2010 nou la 80 ron, Cd-ul e pentru PC
Daca ati avea o prietena (relatie serioasa ma refer) negresa, parintii vostrii ce ar zice/ce ar face?
Ce inseamna "lmfao"?:|
Am eseu despre rolul scolii. vreau si eu niste idei...cu ce ne ajuta scoala? mersi pentru cele mai bune si multe idei dau fundita:*
Real sau Uman?
Ce care e filmul referat al meu nu este foarte nou da nu asta conteaza e V for Vendetta adica V de la vendetta in romana al vostru uitati asta e trailerul de la filmul meu : http://www.youtube.com/watch?v=6rRn8kM4-ds...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de un sfat. sunt cu un baiat de 19 ani, eu am 15.:) parintii mei l`au cunoscut, totul bine. da` de vreo 3 saptamani ne certam mai mereu pe motiv ca "nu prea il bag in seama" si ca el imi...? (mai mult)
Mi s-a stricat messengerul ca nu mi se vede ce scriu si ce imi scriu alte persoane, dar nu stiti cumva programe asemanatoare? in afara de skype
Numele maura este un nume rar?
Cum deblochez cont creat pe cartoon network?
Http://www.woow.ro/index2.php?file=Magie_David_Copperfield Cine imi explica si mie cum Doamne iarta-ma reuseste? =)))
Buna seara TPU! vin si eu cu o intrebare...am o ruda care trebuie sa se intoarca in spania, dar vrea sa amane biletul de avion cu o saptamana. cei care stiu, sau care au fost in situatia asta, a trebuit? (mai mult)
Multumesc TPU pentru tot sprijinul ce mi sa acordat cind tatal meu era suferind. Apoi cind totii prietenii de aici m-au ajutat. Multumesc.
Ce-i aia impotent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)