Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
doresc poezii despre cel mai bun prieten al vostru! cel mai frumos si mai poetic va primi fundita! ATENTIE! sa aiba rime:)
Ce parere aveti de blogul meu? http://andrelutsa-bebe.blogspot.com/ ;;)
Ieri m-au prins in autobuz fara bilet, si am primit amenda 100 de lei. Am fost azi sa platesc, da eu am stiut ca daca in 48 de ore platesc, atunci suma se reduce la jumatate.Si mai stiam ca amenda e...? (mai mult)
Http://www.cel.ro/boxe/boxe-genius-sw_5.1-3005-black-l/ sau http://www.kumparaturi.ro/boxe/boxe_genius_sw-5.1_1000_25w_-_31730342100--5879 sal ce imi recomandati ca nu prea le stiu cu astea
Cum fac rost de monede pe facebook ca sa cumpar gifts?
Buna TPU cine imi zice si mie un film frumos. nici chiar de groaza. gen comedie. FUNDA!
La fe foloseste programul Webceam Record?
Stiti cumva unde pot gasi rezultatele la evaluare in educatie la limba romana desfasurat in perioada 30.09.2010?
Http://www.youtube.com/watch?v=hkihfJ8GwCY&feature=related va rog, spuneti-mi cum se numeste aceasta melodie. Este si pe engleza, am mai intalnit-o si nu ii mai stiu numele. Please, help!
ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Am fost cu o fata o perioada de 4 luni de zile. Dupa aceste 4 luni ea mi-a zis ca numai vrea sa fie cu mine. Eu am zis ok daca asta vrei eu nu am ce face. Am...? (mai mult)
Am auzit o melodie de genul. Feel my love, cantata de 2 fete parca, pe una o chema ceva de genu Mattia.este noua se tot da pe radio si este gen house. Care o stie ii dau fundoiu`` :D
In care magazine scumpe din mall uri stiti ca sunt camere de luat vederi in cabina?
Spuneti-mi 2 intyrebari pe care sa le i le pun unei fete pe mess. dau funda.
as dori sa aflu cum se plateste pe site`u " Lightinthebox" astept raspuns
de ce nu imi citeste imprimanta MP550 (canon) un tus si este plin?
Am nevoie de un program de genu Photoshop? Aveti cateva ideeeeiii? Va rog mult si sa imi dati site-uri sau de unde pot sa le downloadez? Multumesc
Cine asteapta foarte mult iarna? Dar vara? Argumentati Iarna-Imi place deoarece mereu ma joc cu prieteni pe afara chiar daca este fring. Mie imi place foarte iarna! Dar! Vara-Imi place si vara deoarece...? (mai mult)
Zebra are dungi negre pe fundal alb, sau dungi albe pe fundal negru?:))
Ce masina ati vrea sa va cumparati. Alegeti un raspuns de distractie 1. LOGAN(nu conteaza de care) 2.BMW(nu conteaza de care) 3.FORD(nu conteaza de care) 3.AUDI(nu conteaza de care) 4. JAGUAR 5.SUBARU 6.NU-MI...? (mai mult)
ce faceti?
Cum pot fi "invisible" pe chatul pe Facebook? Adica sa nu vada nimeni ca online. Mersi!
Bunaa! As vrea si eu o porecla pentru mine. Daca va ajuta sunt creata :D
Urgent! Primul raspuns bun Funda...Cum fac sa dau placa video pe perfomante si nu pe higt In control panel.(Nvidia Gforce 8400 placa mea video)
Salut, imi dati si mie 10 exemple de oxizi metalici, 10 nemetalici, 10 saruri si 10 bazela chmie va rog frumosss... dau funda la cele bune :D
Hey:x La jocul Lady Popular la ziua 200 de joc se primeste ceva:-? Ms.:x
Fundita!; )) ce parere aveti despre "Jocul este mai vechi decat cultura" (Johan Huizinga) am nevoie de niste argumente cu privire la acest citat ...? (mai mult)
Cum fac sa obtin o bursa in strainatate?
Daca mai am 10 zile pana a implinii 18 ani si vreau sa ies din tara, pot sa trec la vama sau aeroport singura? Credeti ca o sa ma intoarca inapoi? SCZ categoria, dar este cea mai accesata... dau funda? (mai mult)
Ce echipa va place la dansez pentru tine si de ce?
Vreau si eu poze cu piercingul scos din buza :P adica numai gaura, funda
Cum pot baga muzica si imagini prin usb la un telefon samsung SGH-u800?:D Ca bag usb si nu imi apare nici un folder al telefonului in calculator imi apare doar pe ecranul telefonului trei intrebari ce...? (mai mult)
Vreau si eu un site pentru persoanele nascute pe 17 decembrie despre cum le merge la scoala
Funda! Buna TPU, am si eu o nelamurire, profesorul nostru de fizica, s-a gandit sa ne faca cate un cont pe wikispaces in asa fel incat sa ne scriem temele acolo, pe care le descarcam la randul lor de...? (mai mult)
:) De curand am reusit sa fac cateva trofee(Barn Buddy) Ideea era ca daca unul dintre voi stie cate credite se dau la anumite trofee sa imi spuna si mie va rog.:* Eu am facut la Daisy-500....? (mai mult)
Imi dati si mie va rog niste avatare cu buze? mersi:x
Cu ce vedeta internationala seamana romanca Irina Nicolae fosta componenta a formatiei A. S. I. A? Mai stiti si alte asemanari intre vedete autohtone si internationale?
Intrebare pentru toti: Ce va doriti de Craciun?:))
Hey vreau un raspuns sincer si concret! Bloody Mary exista sau nu? se apropie ziua mea si eu cu niste prieteni am decis sa incercam asta:| dar nu suntem prea siguri. ce credeti spuneti-mi ce am putea face...? (mai mult)
Salut ajutati-ma Va Rog, cineva mi-a spar id de mess si am intrat acolo pe yahoo sa mi-o recuperez dar nu imi aduc aminte la o intrebare de acolo de le yahoo ca care a fost prima ta masina dar in engleza...? (mai mult)
Salut, joc sims 2 dar cum sa termin jocul ca am facut pe toate terenurile case si nu am trecut n-am terminat jocu ajutati-ma. Fundaaaaaa
Cine stie sa bloghezi un pps pentru ca alte persoane sa nu-l poata modifica? multumesc anticipat
Va rog, cine stie cum pot sa am pe YouTube si audio nu numai video, cu ce aplicatie, program?
Aveti imprimanta? Va umpleti singur tonerul sau cartusul? E greu?
Stie cineva un program de pescuit metin2 uk sa nu fie blocat? pls raman dator cu o fundita
ro! Va rog dati-mi filme de gen thriller(strasnice)!
Am o problema cu fostul` meu prieten. La inceput era bine. Apo s. a inhaitat cu unii care beau si fumeaza, iar el a inceput sa fumeze si sa nu.si mai petreaca timpul cu mine.L.am iertat de multe...? (mai mult)
Ce inseamna expresile:"Juma' de buletin" si "Marmota ciocolea inveleaua"?
Va salut.Sir Alexander Fleming, inventatorul penicilinei, inventie care a salvat si inca mai salveaza milioane de vieti. Ce-i lipseste acestui om sa ajunga sfant pe calendarele credinciosilor? Stefan...? (mai mult)
Dau funda! Nu stiu pe ce am apasat si pagina de la internet s-a marit si nu stiu cum s-o fac mica inapoi...Am xp proffesional si nu imi apare nici un zoom...sau ceva de genul cu marimea.help!
Unde pot gasi "butonul secret" de pe Clopotel.ro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!