Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna seara TPU! Am o intrebare: Care este diferenta dintre "a iubi pe cineva" si "a tine la cineva"? Adica... este vreo diferenta?
Ocazie pentru voi sa castigati o funda! Va dau un scris, cu trei propozitii in limba greaca si voi trebuie sa le traduceti in limba noastra (romîna).(scuze pentru acel i, stiu regula cu scrierea,...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti: preferati fetele care frecventeaza mereu cluburile, care merg doar ocazional sau care nu merg deloc in cluburi?
Cine joaca Metin2tim?:)
Ai prefera ca culoarea funditzei, sa se schimbe?
Am dubluri... tarush, 2 X apa sfintita si usturoi...cine are oglina pls sa facem schimb
Buna cine crede ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu? stiu ca sunt o gramada care cred asta, as vrea sa aruncat o privire la filmuletul asta, iar cei care cred ca se traia mai bine va rog sa va...? (mai mult)
buna din nou :*. am o intrebare :D : cum pot folosi fondul de ten, altfel decat direct pe piele? ce crema ar trebui sa folosesc inainte de fond de ten, pentru ca imi apar cosuri de fiecare data...? (mai mult)
Ce parere aveti despre telofonul nokia n73?
Buna :*. am si eu o intrebare. sunt clasa a 8a, si mai am putin si intru la liceu, dar sunt foarte speriata de examenul acela de admitere. profesorii si parintii mei au mari asteptari de la mine, si...? (mai mult)
as vrea sa intreb daca e cineva din focsani(vrancea) si are de dat spre adoptie un puiut de pechinez:( pentru ca al meu catel a murit:((:((:(( ma poate ajuta cineva?
Cum va simtiti?
Scuze ca va mai zic inc-odata, dar n-am mai putut intra pe celalalt cont si mi-am facut altul. O sa iau cele doua intrebari, dar o sa incep mai intai cu prima: Ma puteti adauga si pe mine in lista...? (mai mult)
Cui ii place cum canta Usher sau Jay Sean?
As vrea sa mi recomandati un telefon mobil. buget 600 ron si l mai pot mari cu 50 / 100 ron
Sunt noua pe site si nu am pe nimeni adaugat in lista de prieteni.Ma puteti adauga si dupa ce ma adaugati(sau inainte sa lasati un comm).
Voi ce mai faceti?
Ce parere aveti de blogul: http://stiintele-naturii.blogspot.com/? Este facut pentru un proiect la astronomie si vreau parerea voastra (sunt curios daca o sa-i placa profului) Astept plusuri si...? (mai mult)
Cum pot sa faC credit pe imvu? in afara de aia cu invitatiile...:P
Buna TPU. Unde spuneti ca ar fi cea mai buna ascunzatoare pentru tigari. Nu vreau sa afle mama ca fumez sau tata. Pentru ca s-ar supara raau. Pana acum le-am ascuns fara pachet dupa niste carti... am o? (mai mult)
In c perioade poti ramane gravida? si cand nu poti ramane?
Mi-a expirat contul pe webkinz:((...Se mai poate face ceva? Urgent va rog!
RO! Am pus odata aceasta intrebare dar am primit putine raspunsuri si o mai pun odata! Sunt baiat si vreau peste o saptamana sa-mi cumpar telefonul nokia X6 16 gb. El este de doua tipuri de...? (mai mult)
Fundita pentru ideile cele mai frumoase. Buna l-am auzit pe baiatu pe care il plac si pe niste prieteni de-ai lui ca discutau despre id de mess... si ziceau nu stiu ce ca ii id gen : sweet, scumpy, draguza? (mai mult)
Cum este jocul Miss Bimbo? Adica despre ce e vorba, si care sunt regulile jocului.Multumesc! :]
Am un bluetooth la calculator si nu pot sa mi trimit de pe telefon pe calc sau invers dar la altii pot. Dc la telu meu nu merge?
Cum la scoala nu prea facem, m-am hotarat sa ma apuc sa invat Pascal-ul. Si am dat de o problema care chiar ma pune pe ganduri. Ma puteti ajuta? "Se considera doua cercuri date fiecare prin coordonatele...? (mai mult)
Unde pot gasi adeziv medicinal? :) farmaciile nu tin asa ceva...
Spuneti'mi si mie va rog ceva melodii noi aparute... PoP, Club, PoP-RoCK, xce in afara de manele:|
Cine vrea insigna usturoi sau oglina la http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=11312 Cine e primul ii dau mesaj privat cu codurile. Bye
Ce parere aveti despre aceasta bluza...isi merita banii? http://www.bonprix.ro/ro/offer.htm?cat=2.11.665.5.95.1.&pr=48130
Am intrat mai demult pe FisierulMeu.ro ca sa download-ez niste melodii de la Phineas and Ferb.Si scria 49 de melodii Phineas and Ferb.Cine imi da link-ul primul primeste funda!
am descarcat de pe net catalogul avon si nul pot vizualiza imi zice ceva despre PDF...nu ma prea pricep la astea. funda daca imi ziceti ce sa fac>((
Imi spune cineva site-ul unui curs de engleza online? Dar fara sa trebuiasca sa platesti si sa cuprinda esentialul limbii engleza.Multumesc
Cine si-a cumparat revista nr 6 din Comorile Pamantului [cu azurit]? Spuneti-mi si mie ce piatra apare in urmatorul nr [nr 7]! Va multumesc mult si
Cine imi da si mie contul vostru de la OurWorld? Datele prin mesaj privat si un raspuns la intrebare pentru a va da funda!
Cum sa fac ca un id sa nu mai stie de id.sa il sterg total din lista lui
Funda! Ce stiluri de dans sunt azi la Dansez Pentru Tine?
Dati-mi va rog ceva muzica nouaa! Funda :)
Azi e Halloween la scoala mea. Nu am costum. Ce as putea improviza, nu am de unde sa imi iau costum?
Cat costa un Samsung Diva Touch?
Cui ii place jocul OurWorld?
Spo0neti jocuri p/u fete ceva interesant :)
Ce categorie de pe TPU are cele mai putine intrebari?
Dau funda! Ce stiluri de dans sunt in aceasta seara la Dansez pentru tine, ca am uitat?!
Care aveti informatii despre mesajele scrise pe telefon in japonia, tokyo, trimise pe mobil de o fata de 15 ani?
Dau funda! Ce hi5 sa-mi fac? Nu stiu cum, dar nu vreau cu numele meu, vreau ceva mai original.
M-am apucat de alergat cam de 2 saptamaini, alerg aproape in fiecare zi intre 30-40 de minute. Simt ca deja musculatura a inceput sa lucreze, dar in ultimele zile simt ca mi s-au umflat picioarele. E...? (mai mult)
Am si eu o intrebare mai bine zis o nelamurire.Pana in semtembrie ciclul imi venea destul de regulat poate cu mici intarzieri sau cateva zile depasiri.Si in octombrie mi-a venit ciclul in data de...? (mai mult)
Vreau sa vorbesc cu un japonez? care se fi nascut acolo, stie limba si mai tine cat de cat legatura ca tara lui si informatii din orasul Tokyo? Sau aveti vre un coleg de clasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!