Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buuna :( Ce faceti? Sper ca mai bine decat mine! :( Sa va explic ce mi s-a intamplat : am intrat pe twitter ca de obicei si caut noi prieteni. am dat peste cineva care la prima vedere era foarte amabila....? (mai mult)
Pentru prietenii mei din Romania! Va transmit un link cu o melodie si un gand bun de parte pentru voi cei care ma iubiti asa de mult cum va iubesc eu."Prietenia adevarata se vede in timp".(Mariana, Brigaela,...? (mai mult)
Buna e cineva contrabil? ma poate ajuta sa completez o declaratie fiscala 100 sau 102 pe care sa o depun la finante? ror ajutor.multumesc
Care este cel mai bun sampon? Tu pe care l.ai alege?
Stie cineva care este treaba cu noul concurs de la eMAG Reteaua? - http://bit.ly/emagretea - eu nu am inteles inca, puteti intra sa vedeti despre ce e vorba sa ma lamuriti? Multumesc si fundita astepata...? (mai mult)
Cate puncte se acorda pentru un raspuns dat? :P
Ce denumire de sate le-ati da continentelor de pe Pamant?(de exemplu Europa-satul ascuns in euro, America- satul ascuns in furtuni, si tot asa)
As dori idei pentru cum m-as putea face rockarita de halloween... M-am gandit la tricour negru largi, unghii negre, machiata cu negru, par ciufulit...alte idei? Multumesc!
Ce jutsu-uri ati inventa pentru Naruto, Sasuke, Madara, Danzo, Kabutomaru, Mizukage, Konan, Yugito Nii, Hidan, Hiruko(marioneta), Chyo, Asuma, Pain si Kushina?
Ce o sa ajungă TPU? Azi cred ca am raportat cel putin 10 întrebări care se refereau la temele de la scoală. Un utilizator chiar mi-a trimis și un mesaj ca de ce i-am raportat întrebarea, care era...? (mai mult)
Cine urmareste anime-ul Bleach? Imi pputeti face va rog si mie un mic rezumat cu ce s-a intamplat pana acum?
Doamne, Baiatul pe care il plac de o luna in sfarsit m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el! Eu i-am spus ca maine ii dau raspunsul dar nu stiu ce sa fac! Pe de o parte vreau sa fiu cu el dar pe de alta,...? (mai mult)
Cine stie kit kosta un aparat foto digital din Chisinau? Va rog mult! Am nevoie urgent ca miine ma duc la Chisinau si imi trebuie neaparat sa stiu!
Salut all...cum pot sa-mi pun la hi5 ca profil o poza de-a mea?
Hey! Stiti reclama acea cand un tip intarzie la scoala si spune ceva gen " se rupse magaoaia ce am ducea catre invatatura" si primeste 10 pentru ca vorbeste intr-un limbaj neaos. La ce anume este reclama?...? (mai mult)
Un film de vazut cu prietenul?;;)
Tu cum te faci placut/a de colegi, prieteni etc?
Club penguin:Cum primesc acel telefon mobil albastru? Am dat pe emblema aceea cu M si imi scrie ceva de genul "Help keep the island safe!". Dau funda pentru primul raspuns CORECT.
Cum fac sa am haru asta de a zice un banc. Pur si simplu nu pot spune un banc si sa si gesticulez si toate cele.Am colegi care fac asta si ceilalti rad de gluma lui, dar la mine nu merge si sunt poate...? (mai mult)
LOL ce inseamna
Ce ti-e si cu viata asta...Pentru ce "ne luptam" daca toti ajungem intr-o cutie de lemn, ingropata in pamant?
Heyyy! Stiti ca, mai nou, pe Dysney Channel, apare reclama cu Hannah Montana, cand spune: "Oare e pregatita sa isi dezvaluie secretul intregii lumi?" Imi puteti spune si mie melodia care se aude...? (mai mult)
Care e cea mai plictisitoare intrebare la care sti ca toti o sa raspunda ca tine?
Exista religii pagane sau/si neopagane in Romania? Daca da, ce fel de religii pagane sau/si neopagane sunt?
Credeti ca majoritatea persoanelor, judeca gresit alti oameni?
Buna! Ce carte mi-ati recomanda sa mai citesc? Fundita :D P. S: Am 9 ani.
Oare ce se intampla cand Hussein se intalneste cu Obama intr-o zi oarecare?:> Raspuns: http://goanimate.com/movie/0Gi_a_jG2Eww/1
Acum, 19 :37 da la protv un reportaj cu halloween ...imi puteti spune si mie cum se numeste melodia?
Care vreau fundita?:)Stiu ca toata lumea care imi raspunde si nu are nici una ii dau:):D:xxD
Am nevoie de niste avatare faine de fete; Imi plac mult cele cu fete, ex: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_6lV5hzNR1fU/S0HmYr68SyI/AAAAAAAAHtw/iit0M0bIhxI/s400/kesha%2Bblah%2Bjustcdcover.blogspot.com.jpeg&...? (mai mult)
Fundita. | vreau cele mai frumoase versuri de dragoste | :x :x!
I-mi poate da cineva serialul de la power dvd 8 versiune 8.0.2217.00 pentru activare s-au unde il pot gasi
De ce nu primesc cereri de prietenie pe hi5? Descriere: 1.Eu si persoana aceeaam cerut fiecare cerere de vreo 5 zile! 2.Stiu unde sa accept cererile! 3.Nu am prea multe cereri! Astept un raspuns...? (mai mult)
La 4story cand mor dc nu ma mai intreaba daca vreau sa reinviu?
Stie cineva de ce nu merge Pandanda?
Salut Funda Urgennt:Stiti careva un site de unde pot vedea meserile egiptenilor antici, aspectul fizic si sfarsitul egiptului Ms daca ma puteti ajuta va rog frumos orice site e pentru tema!
Ce inseamna ca a pus punctul pe i?
Ce parere aveti despre intrebarile cretine care pun pe TPU.ro, gen "m-am masturbat cu periuta de dinti"? Sunt adevarate sau sunt puse la caterinca de niste copii fara educatie si lipsa de educatie? Mi-e,...? (mai mult)
Pentru cei din buzau sau din apropiere va rog mult, cine vrea sa ia spre adoptie catelusi foarte frumosi sa-mi trimita email pe nicageorgiana04@yahoo.com pentru detalii si locatie.rog seriozitate.va...? (mai mult)
Era o propostie intre nas si nu mai stiu ce ca sa vezi cat de mare sau mic iti e nasul.
Credeti ca programul photoshop are virusi? daca nu dati-mi un site de pe care il pot descarca
Buna eu jucam de mai mult timp league of legends dar tocmai mi-am reinstalat windowsul iar cand l-am instalat iar. am intrat si pe cont mi-am ales monstrul dar cand sa mi se intre in joc casa ma lupt imi...? (mai mult)
eu sunt romanca dar ador traditia si limba tiganeska :X as vrea si eu sa invat, kine stie sa ma invete si pe mine cateva? ca sa ma dau mare pe langa astia :P mersi mult funda
Am o intrebare legata de animale. Prietena mea are un papagal, si cand a plecat la bunici a fost nevoita sa il lase singur. Inainte sa plece, ea a vrut sa ii puna mancare, si cand sa se duca la...? (mai mult)
Cum pot ajunge vedeta in Romania? Raspuns: http://goanimate.com/movie/0ClaSHOjwnJQ/1
Salut, am o problema ma joc pe facebook fishbowl si nu stiu ce are dar mi-se blocheaza tot calculatorul de la tampenia aia de joc si as vrea sa sa stiu daca se mai joaca candva si are aceeasi problema...? (mai mult)
Ati fost vrodata intr-o situatie in care doreati sa fiti o persoana mai remarcata pentru cine sunteti nu pentru cine ar vrea lumea sa fiti?
Se poate muri din sughit?
Dati-mi niste linkuri de concursuri online unde poti sa castigi camere foto etc!;))
unii dintre voi m-ati facu in multe feluri din cauza conturilor bancare pe care le-am facut acum sa va vad, am fost vineri de mi-am ridicat banutii si mi s-a acordat un card pentru cumpararea de bunuri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!