Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ma poate ajuta cineva cu o scrisoare in engleza? ^:)^ fundita
Deci 4+9+16+25puncte puncte+100=? [nu am putut scrie punctele sper ca ati inteles]
Care`mi da nume dragute de hi5? Cu : blu, blue, kida, dydee?
Hei! So, este un joc interesant, pe care s-ar putea să-l știți! o persoană spune un cuvânt sau un grup de cuvinte iar celelalt ii da o definiție total trasnită si oarecum tâmpita de...? (mai mult)
Buna prieteni! Cine ma ajuta si pe mine? Deci, stiti ca exista smecheria cu prieteni la Barn Buddy? Eu tot nu am priceput-o, si as vrea sa ma ajutati.Am cateva coduri: 506992270-497590245-549479196-399066920- Imi...? (mai mult)
si salut prieteni. Am si eu o intrebare pentru voi. Catora dintre voi va este mila de cei nevoiasi(vorbim de cei saraci si invarsta nu de rromi)? Daca ati vedea un om sarac sau infrigurat pe strada...? (mai mult)
Unde gasesc si eu "Paralela dintre basmul cult si nuvela fantastica"?
Cand se schimba ora? inainte sau in urma? pls
Ma simt f. prost ca varu-meu (si a raspandit si vorbe pe la altii)mereu face misto de mine ca sunt baiat si imi place sa o ajut pe bunica cu facut de lucru de mana(tesut, brodat, impletit, crosetat)?...? (mai mult)
E cineva trist ca mine, toata ziua?
Care e anotimpul vostru preferat si de ce? da, ma plictisesc... dau funda prin tragere la sort.:D!
Hi, my friends TPU! Mi se intampla lucruri neobisnuit de ciudate... Odata, adica de mai multe lucruri care mi s-au intamplat.De ex:am visat ca eram cu varul meu si vorbeam despre un joc...Si s-a intamplat!? (mai mult)
De ce toti va grabiti sa dati un raspuns doar pentru funda si nu incercati sa intelegeti intrebarea? am lasat si eu cateva intrebari care le-am si repetat si am primit niste raspunsuri stupide, tot aceleasy,...? (mai mult)
Voi ce faceti cand nu stiti ce sa faci? Adica.cand intra,, plictiseala,, in viata oastra
Voi cum ati defini singuratatea? Considerati ca, comunicarea cu sinele duce la invingerea singuratatii?
Cum as putea sa o ajut pe mama sa mai "reducem cheltuielile"? in afara de faptul sa nu-i mai cer bani ca deja a zis ca nu mai are sa-mi dea si am inteles.
Hey! Stiu ca nu am voie sa pun intrebari legate de teme, dar e foarte important sa fac aceasta tema si nu o stiu :(. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati si sa nu-mi respingeti intrebarea: 1. Redactati...? (mai mult)
poate cineva sa-mi scrie numerele castigatoare din ziua de 23 octombrie 2010? multumesc.
De ce oare aceasta tara a ajuns asa? De ce toata lumea critica ceilalti oameni cand de fapt si ei la randul lor sunt la fel? De ce la fiecare pas gasesti cocalari si pitipoance? De ce cand mergem intr-o...? (mai mult)
Care este cea mai mare temere a voastra?:-?
Buna TPU. ziceti-mi si mie daca e o idee buna ca de hallowen sa fiu "bebe nebun" Imi ciufulesc parul, imi iau o suzeta, ma imbrac in negru si ma machiez asa cum arata papusa chuckie :)):X
Este cineva care locuieste in Milano, Bergamo sau in imprejurimi?
Are cineva un cont webkinz? mil da si mie cineva va rog mult ca roseemo60 nu mai imi merge. imi dati va rog foarte mult
Fix peste o saptamana, pe 31 octombrie are loc Halloweenul. Am auzit pareri diferite:unii sunt incantati, altii spun ca nu e sarbatoare romaneasca, ca nu trebuie bagata in seama etc.Eu una cred ca...? (mai mult)
ce programe pentru editat poze stiti? sa fie cool si sa mearga:P
Va rog imi dati si mie contul vostru de la OurWorld? Datele contului prin mesaj privat.Sa dati si un raspuns la intrebare pentru a va da funda!
Hei.am o problema cu mess`ul. cand vreau sa adaug pe cineva in lista, nu merge ~X( ce sa fac? Dau funda :)
Cum se fac bratarile prieteniei? :) :)
Imi poate da cineva un cont de lvl 30 in metin2 uk?
Buna TPU :* as vrea sa inregistrez o melodie dar nu stiu unde. poate stiti voi ceva si as vrea ca preturile sa fie destul d rezonabile...mersi mult fundita
Pentru a deveni cardiolog ce trebuie sa invat? Multumesc!
Cine stie cum as putea sa-mi creez propriul joc, pe ce site, dar sa pot sa ma joc pe el! imi zice-ti va rog si mie! ca nu stiu:(:(:(:(=((=((=((
Se apropie luna decembrie sa nu stiu ce cadou sa le iau parintilor mei si catelusului meu. Ceva sugestii? Stiu ca chestia cu cadoul pentru catelus este ceva mai ciudat... dar in decembrie pe 22? (mai mult)
Va rogggg foarte foarte foaarte multttt! cine imi zice si mie cum sa ma loghez pe jocu steps evolution, ca nu gasesc unde, de descarcat l-am descarcat da nu stiu cum sa ma inregistrez stiu unde dar nu...? (mai mult)
Cunosc pe cineva caruia i s-a schimbat parola si acum nu poate intra, eu m-am oferit sa-l ajut, dar eu stiu doar modul official ala de ca yahoo, dar nu stie codul postal...si pa net nu l-am gasit stie? (mai mult)
Am visat ca mi se misca un dinte de jos si l-am scos dar nu m-a durut... Ce inseamna asta?
Ce este referatul administrativ? DAU FUNDA pentru cel mai bun raspuns
Am si eu o problema cu catelul meu, are 5 luni si de la un timp a inceput sa muste si nu din joaca musca chiar tare, imi ascunde lucrurile prin casa, imi rupe papucii si tot ce gaseste. Am incercat...? (mai mult)
Imi place foarte mult de un baiat si nu stiu cum sa-i zic, sunt o fire foarte timida, si lui ii place de prietena mea cea mai buna si nu stiu exact ce sa fac, el e mai mare decat mine cu vreo 2...? (mai mult)
ce parere aveti de acest video http://www.youtube.com/watch?v=2_z9V7XcDB4 ce parere aveti despre religie, ce sens are religia?, mai are rost sa credem in ceva?
Va rogg am nevoie de rasp vostru va roog! Stie cumva cineva cum se numeste jocul ala care era mai de mult in reclama aia cu jeleuri? Ca l-am jucat acum mult timp, parca anul trecut si mi-a placut dar nu...? (mai mult)
Stie cineva cat costa un card Bluetooth[din ala care se baga in spatele calculatorului pentru a putea face transferul]sau daca mi-ati putea spune unde sa gasesc asa ceva:D:) dau funda:X[sper]:) va rooog[-O...? (mai mult)
am auzit ca vor fi niste festivaluri in bucuresti de halloween! cine stie cand si unde si imi poate da cateva informatii? funda!:X
Miley Cyrus, Demi Lovato sau Selena Gomez, voi pe care o alegeti?
Buna! Am o problema cu boxele...acum 5 minute mergeau si acum nu se mai aude nimic...am verificat si am dat-o la maxim si tot nimic. M-am uitat si de la mufa nu e scoasa:| Ce poate avea? ? (mai mult)
La samsung galaxy s ce pot sa-i fac sa consume mai putina baterie? mersi
Vreau si eu status-uri de genul asta: "Are putini ani si nu stie ce simte Azi te iubeste, maine te minte. Dar nu incerca sa o schimbi Asha e ea... Daca e a lui, NU poate fi si a ta..." Pleasee...? (mai mult)
Pun aceasta intrebare in atentia fetelor care joaca ladypopular daca ma poate ajuta sa trec de nivelul 3 :|am deja animal dar nu pot sa fac ultimul scop, va rog ajutati-ma! Va dau ID meu pe...? (mai mult)
Heii! buna! am nevoie de un raspuns neaparat! Care sunt simptomele apendicitei si infosmatii despre ea! cate te tine in spital de astea! PLZ raspunsul cel mai bun si rapid funda!
Du-te? sau du-te?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!