Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu un link pentru a download`a filmu Bratz :"> Mersi!
Cum se pune poza de fundal pe photoblog?
Cum pot sa aflu daca ma suna cineva cu ascuns? pot sa pun politia sa-mi urmareasca apelurile?
Prietenia de la distanta tine? (amicitia). La mine depinde. Cu unii prieteni am pastrat legatura, altii pur si simplu ma evita si zic ca mereu sunt plecati:-@. La voi?:)
Dc atatia oameni folosesc cuvantul "cool" in diferite situatii cand de fapt el inseamna "calm" si chiar nu are nici o legatura ce ceea ce se discuta?
Era într-o reclamă, nu mai ştiu la ce anume, o melodie amuzantă care suna în genul. "ee pam-pam, pam-pa-pam, ee pam-pam.". O ştie careva?
O femeie plateste unui avocat un comision de 2000 de lei. Femeia este sora avocatului, dar avocatul nu este fratele femeii. Cum e posibil?
Buna! Ce parere aveti despre persoanele care va imita in tot ce faceti? Pe mine ma enerveaza la culme! [Exemplu: Mi-am lasat breton, si-au lasat toate colegele mele a doua zi. M-am tuns scurt, cand...? (mai mult)
Cum vad raspunsurile de la intrebarile puse de mine?
Ce imi trebuie ca sa imi fac un costum mumie cata hartie igienica, funda♥
E mi-am scos o masea adica mai mult ea a esit si simteam ca imi curge sange in gura se la ea cand a esit ara plina de sange oare de ce mentionez faptul ca ea a esit singura si era oleaca crescuta, funda☻...? (mai mult)
Unde credeti ca este mai fain in Germania, Suedia sau in Bulgaria?
De ce oare aceasta tara a ajuns asa? De ce toata lumea critica ceilalti oameni cand de fapt si ei la randul lor sunt la fel? De ce la fiecare pas gasesti cocalari si pitipoance? De ce cand mergem intr-o...? (mai mult)
Cine are facebook? Va rog mil puteti da?
Am un usb care citeste carduri si nu stiu unde sa al gasesc (an calculator)pentru a descarca pozele din el nu a mi arata nimic
Vin si eu cu o intrebare, nu stiu daca stiti sa imi ziceti dar totusi. Unde pot gasi cant(marginea de la o masa) de 4, 5 cm grosime in bucuresti? :-? Stiti cumva?
Speranta moare ultima, dupa ce te'a omorat pe tine.nu?:)
Dupa ce mi-am reinstalat windausul, la placa de sunet am avut o problema sa instalat greu din 3 incercari si nu imi merge sunetul de pe site-uri, Daca dezinstalez tot din pc si instalez iar placa de baza...? (mai mult)
Vreau si eu niste IDEEI de id cu numele Ciprian, Scooby! MS mult da u funda primul raspuns cu cele mai multe!
Cum educam copii de 12-15 ani? Se gandesc numai la sex, considera scoala inutila, baietii sunt "golanasi", fetele sunt cam (spre foarte) "usoare", fac sex in bai, fac sex neprotejat cu cine apuca,...? (mai mult)
Vreau si eu niste ideei de frezuri pentru barbati/baieti cu parul mediu...MS mult FUnda *:)
Cum trebuie sa fie peretele inainte de aplicarea tinciului? Proaspat tencuit (2-3 zile) sau trebuie sa stea mai mult cu tencuiala? Unii zic ca cica trebuie sa stea macar o luna ca altfel ar crapa stratul...? (mai mult)
Care dintre voi e nerabdator sa fie lansat Naruto Shippuuden Movie 4:The Lost Tower? Ce credeti ca se va intampla in film?
Cum sterg un vecin dp barn buddy? :-? Si inca ceva! De fiecare data cand intru pe TPU trebuie sa imi scriu user. ul si parola desi eu bifez acolo sa intru automat timp de 15 zile ...si nu merge si nu sh? (mai mult)
Cine ma vrea ca vecin in Barn Buddy de pe face book http://apps.facebook.com/barnbuddy/?r=100001703611230& src=reflink. dati si voi click si adaugati-ma am nevoie de vecini sunt incepator dar am experienta...? (mai mult)
Ce legaturi de rudenie credeti ca ar putea fi intre Hanzou si Danzo? Si ce asemanari si deosebiri au cei doi? Care credeti ca este mai puternic?(o nou intrebare 3 in 1 :)) )
Urmatoarea intrebare este despre Kabuto, Zetsu si Danzo:Cum le-ati descrie copilaria celor trei? Dau Fundita!
Is timid cum imi pot scapa de acest lucru?
Dati-mi si mie idei de nume cool (ex. victim-of-happiness sau yoyo, toxx etc :D)
O noua intrebare pentru fanii Naruto. Sper sa va placa:Este o zi de septembrie.Membrii organizatiei criminale Akatsuki se intalnesc la sediul lor nou din satul cetii, pentru a sarbatori noua mutare cu...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce forta am fata de alte persoane.Cate tractiuni puteti face? Incep eu:13 si am 13 ani.Precizati varsta pls.
Nu stiu ce am facut, dar am apasat pe un grup de butoane de jos, din stanga tastaturii, si mi s`a modificat rezolutia la hi5.:| Cine ma poate ajuta si pe mine va rog sa-mi aduc hi5'u la normal:o3?
Salutare ...as vrea si eu un top 5 cu cele mai bune managere de fotbal online(rasplatesc "munca" cu o fundita pentru cele mai bune ).
as vrea sa-mi fac un blog, si as vrea sa devina popular. imi dati si mie idei de subiecte? si cat timp blogu devine foarte popular, cum se poate castiga bani din asta?
Exista vreun mod de a vedea cine s-a uitat pe hi5-ul meu?
Buna :-*, vreau sa stiu si eu daca joaca candva pe blablaland ( www.blablaland.com) pentru ca am doar o prietena din Romania si ma simt foarte singura...:(
Buna dau fundita! am gasit un site care se numea taaz si acolo poti sa faci un make over la o poza mai stiti alte site-uri de genul acesta
Buna tpu...deci cand m-am trezit dimineata am intrat pe hi5 la barn buddy si am vazut ca cineva mi-a furat desi cainele avea mancare.intrebarea este:care este noua metoda de furat?:D dau si funda; )? (mai mult)
Unde este strada Ion Luca Caragiale in Iasi? Este acolo un targ de carte weekend-ul asta, si as vrea sa ma duc si eu, insa nu stiu unde anume. :)) Multumesc.
Pe cine alegeti? http://www.youtube.com/watch?v=J3f455e5tLY
Care sunt cele mai cautate meserii din Romania?
Nokia motion sensor games pentru format 320x240 stie cineva?
Vreau si eu niste poze dragute gen ca astea http://yfrog.com/ne85644476p http://yfrog.com/75xs5tlswwwmeyoqsm8vyj am cautat si eu dar nu prea gasesc.si vreau sa le folosesc pe un forum ca avatar si ca...? (mai mult)
E cineva treaz la ora asta? Click aici si raspunde:D
Ce culori sunt la moda anul asta? Ce culoare se poarta mai mult?
Caut si eu o piesa dar nu mai stiu numai cum arata videoclipul! in el era cantaretul facut in mai multe pers 1Solist 1toba 1clapa 2 chitara parca asa era dar normal era numai o persoana! Era NEGRU si toti...? (mai mult)
Cum se fac ventuzele?:D vreau sa le fac si eu fetelor
vi se intampla cateodata sa postati intrebari sau raspunsuri care nu apar niciodata pe forum" sau apar dar sunt editate de admin? Am postat de zeci de ori fara sa am cont "TPU " si acum "ca...? (mai mult)
As dori si eu un hack metin 2 daca se poate sau un link de unde pot doawnloada, dar sa functioneze va rog, dau funzitzadaca funtzioneaza.
ce credeti despre viata unui fluture sau despre cum isi desfasoara o zi din viata lui? ce va inspira fluturii?:X cel mai frumos raspuns fundita:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!