Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre cei ce joaca la pariuri sportive? pareri pro sau contra
Buna mai exista oameni seriosi pe siteu asta? numai intrebari penale despre penisuri, ce zodie esti, fetite care sufera din dragoste la 12 ani, tampite care nu se protejeaza cand fac sex iar...? (mai mult)
Deci am inceput sa imi scriu propria poveste manga gen actiune-Naruto, FMA, etc.Am deja aproximativ 30 personaje negative principale.Cate personaje pozitive ar trebui sa fie? pana acum am realizat in...? (mai mult)
vreau sa imi descarc jocul The sims 2. l-am mai avut acum 1 an, vreau sa incerc un patch, cu animale parca.acum ca nu mai merge FL nu stiu de unde sa descarc.si am o intrebare : Trebuie sa descarc...? (mai mult)
Ce faceti?:> (da.intrebare stupida stiu:)) )
Http://xat.com/CcCeimaitari intrati pe cheat!
sunt fete care nu este cu baiatul pe care si-l doreste? de ce... fundita
Sall... Am o intrebare. Voi credeti in fantome? Eu nu. Voi?
Cum as putea sa le raspund baietilor care-si bat joc de mine(ma refer prin cuvinte). As vrea sa le zic in asa fel incat sa-i las cu gura cascata funda
Toti care sunt fani Harry Potter pot sa-si lase id-ul lor, daca vor.
Cine imi poate spune numerele de la Click de astazi? [cel mai rapid raspuns primeste funda]
Stiu ca sunt mai multe site-uri/programe pentru a lua muzica de pe youtube.nu se poate proceda la fel si in cazul trilulilu?
Sall.am 12 ani, 1.62 si 83 kg.sunt foarte grasa si as vrea sa slabesk! :(( ma deranjeaza cel mai tare burtika care e imensa.am cam 7 straturi de sunca si ma simt groaznik! la scoala toata lumea rade de...? (mai mult)
Hey guys! Mi-am stricat laptoptul :(( Nu stiu cum. De cateva zile cand il aprindeam beculetul ala de la laptop unde era o baterie palpaia. Mentionez ca laptopul nu se putea deschide fara sa-i pun incarcatorul...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar extensi de par. dar nu stiu de unde, mentionez ca locuiesc in bucuresti vreau o adresa de unde pot sa merg si sa cumpar, cat costa si cum se prind extendile in par? ...? (mai mult)
Daca ai o voce buna unde ai putea sa faci ceva cu ea?
Cine participa la concursul ala de la kubeti... am o dublura in colectie cu un tarus cine face schimb cu soare?
Ziceti-mi si mie chestii din astea ca si :LOL, DND, BRB si cu explicatia lor in engleaza cum ar fi: DND-do not disturb si puneti-mi si explicatiile la:LOL si BRB
Cine imi poate da niste sfaturi serioase cum as putea sa ma impac cu fosta prietena?
Cui ii place Disco Romancing de Elena Gheorghe? Mie nu imi place cum arata in video, dar muzica o ador:X!
Heyzzz TPU! vreau sa va intreb cum as putea sa creeez cateva hainute pentru mine din piele dati-mi niste instructiuni nu neaparat din piele di orice material bun numai sa stiu sa-mi croeez o rochita o bluza...? (mai mult)
Am 12 ani si sunt fata.As vrea sa le intreb pe fetele de varsta mea nu vi se pare enervant cand cineva iti zice, , cand eram de varsta ta eu ma jucam cu papusile"?:)) de obicei aud aceasta...? (mai mult)
Ceva idei de id`uri care sa contina yunnya?;;) va rooog [-< :x
Ajutati-ma va rog frumos: cand vreau sa intru in unele jocuri sau programe imi apare: If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost etc... si jos imi apar 2? (mai mult)
URGENTA cine imi poate da si mie niste poze cu costumul fetei mosneagului din "fata babei si fata mosneagului " plizz cel mai frumos costum primeste funda;;)
am nevoie de ajutorul vostru. O prietena mi-a cerut ajutorul si eu nu am nicio idee.Vinerea viitoare va avea loc Halloween ul si nu are ideei in ce sa-ar putea imbraca. Ea este in clasa a 6.Multumesc...? (mai mult)
Unde gasesc si eu niste teme pentru nokia E65?;;). Care sa mearga! Am gasit 34876354503 de teme dar niciuna care sa mearga :(.
Pe contul de facebook al unei fete, am văzut că pe lângă secțiunile " Perete ", " Informatii ", " Fotografii " mai avea și secțiunea Best Friend, și acolo era ca un top de prieteni. Cum a făcut?...? (mai mult)
Voi aveti colegi de clasa EMO? si cum se comporta?
pare rusinos pentru un baiat sa stie sa impleteasca, tricoteze, brodeze, etc? de ce unii cred asta? nu inteleg?
Am avut eu un fix să îmi fac şuviţe albatre sau verzi (preferam albastre). Mama nu m-a lăsat căci a zis că sunt cam mică (15 ani) şi că am părul subţire şi o să mi-l stric. Dar...? (mai mult)
Am o orhidee i sa uscat deja jumatate din tulpina ce fac?! Am pus-o in coaja specifica ei ghiveci transparent lumina are.Am tinuto inainte catva timp in pamant dar acum de 2 samptamani are toate condiitile...? (mai mult)
FUNDITA-completeaza formularul=1.cum te cheama .2.cati ani ai. 3. de unde esti .4.cat face 5+9 .6.jocul preferat. 7. ce gen de filme iti plac. 8. unde stay?
Am gasit mai multe zicale care "se bat cap in cap" si nu pot sa le inteleg: "Dumnezeu ne ghideaza mereu unde trebuie.", "Sa se faca voia Domnului." "Ajuta-te pe tine, ca sa te poata ajuta si Dumnezeu.",...? (mai mult)
Voua va plac biscuitii TUC? De ce? Care sortiment(branza, sare, paprika)
Ce semnifica un porumbel alb cu o carte langa? dupa voi, nu trebuie sa existe. funda
Buna as vrea sa fac un forum fara bani pe care sa vorbesc cu ceilalti despre un subiect anume va rog ajutor da-ti un link sau spuneti-mi un program cu care pot sa fac forumul free
stiti cumva niste nick-uri misto?(EX:Balanisa, D0uce, Suivant, T3kt0nik, MizzBieber)intre 3-10 caractere.
Ce inseamna sa fi perfect in opinia voastra?
Buna TPU. Atunci cand vreau sa ma loghez pe situl oficial AVON, imi cere sa completez un camp numit ZONA. Cu ce trebuie completat. Rasp repede va rog. :*
Astazi imi merge netu foarte bine si as vrea sa vizionez niste filme de groaza, am gasit unul dar nu stiu daca chiar m-ar speria : Stigmata, ce spuneti? sau daca aveti alte propuneri sunt bine...? (mai mult)
Care este opinia voastra despre faptul ca parintii ar trebui să ia decizii importante pentru copiii lor adolescenti.
Pot sa imprumut de la biblioteca aceeasi carte de 2 ori?
Ce pot sa-i cadonez iubitului, aniversare de un an impreuna?
Vreau si eu compuneri in germana :D. Va roog Siteuri orice.:| Multumesc!
Stiti cumva locuri bantuite, locuri in care fantomele, spiritele isi fac aparitia? De exemplu ca Padurea din cluj napoca padurea vraciului sau ceva de genu?
La inceputul anului prietena mea cea mai buna a vrut sa ma cupleze cu un baiat pe care il placeam de 2 ani si pana la urma el a vrut dar dupa s-a cuplat cu ea iar prietena mea desi erau impreuna se ferea...? (mai mult)
De obicei nu ne place sa fim ignorati, asa ca nu-i ignoram nici noi pe ceilalti, insa sunt oameni care trebuie ignorati, cum reusim sa ii ignoram?
Psihologia criminalistica. Mai multe detalii despre ea puteti sa-mi oferiti? N-am prea gasit mare lucru pe Google.Multumesc frumos.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...