Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU c porcle titi pemtru numele Elena?:D Dau funda cea/cele mai faina:x:D
Ce optiuni pentru internet sunt pe cosmote si cum le activez? PS am doar 4 euro :))funda
daca am 2 de 9 la romana mai poate iesi media 10?
Hi:(...deci, mi s-a umflat gingia si nu prea pot manca mai nimic:((deoarece ma doare foarte tare:|si vroiam sa va intreb pe voi ce mancaruri as putea manca, in afara de compoturi, supe>:Pnu stiu ceva? (mai mult)
Care sunt sentimentele poetului fata de micile necuvantatoare in poezia Rapsodii de toamna de George Topirceanu? Va rog ajutati-ma!
Preferati sa faceti cumparaturi in magazinele cu autoservire? Eu da.
Cine are nikon D5000?:)
So, "Hi! Is it okay if I go a bit off topic? " A bit off topic cu ce sens e folosit aici? Mulțumesc!
De ce se foloseste mai nou # inainte de a scrie ceva la status sa comentarii?
Vreau un site cu un referat sau ceva de genul despre populatii primitive contemporane, am cautat pe Wikipedia si am gasit doar 3 randuri.Raspundeti repede va rog, tema e pentru azi.Ms anticipat (dau Funda)repedeeeeee...? (mai mult)
Cum sa il fac pe un baiat sa ii placa de mine?:((il plc mult...
Salut.Imi poate spune cineva va rog, unde pot gasi tigari de calitate in Targoviste?[Davidoff, Djarum Black, Djarum Cherry.Multumesc.:)
Unde pot gasi un dictionar francez roman pentru telefon? sau macar englez francez :D
Cine joaca vanatoare de vampiri? e un concurs organizat de Kubeti si puteti castiga premii. http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=26. cu acest site va puteti face cont apoi il confirmati pe email. care...? (mai mult)
In viata ma conduc dupa un dicton: O femeie nu trebuie atinsa nici macar cu o floare! De ce majoritatea barbatilor rid cind aud asa ceva? ( Sunt casatorit de 25 de ani!)
Dati si voi un pronostic la meciul Utrecht-Steaua. cine ghiste scorul corect primeste funda. numai primul ca nu se poate mai multe fundite. eu zic 1-2 pentru Steaua Hai Romania!
Unde mergem sa mancam o shaorma buna si ca pret si ca gust in Bucuresti? eventual daca face si livrari?
am si eu o problema la tel hp ipaq hw6915 am incercat sa reinstalez windosu si miia aparut asta http://tinypic.com/view.php?pic=5vpqi8& s=7 uitati-va la imagine care stie ce sa fac imi ziceti pliz...? (mai mult)
am si eu o problema la tel hp ipaq hw6915 am incercat sa reinstalez windosu si miia aparut asta http://img545.imageshack.us/i/p1020700.jpg/ uitati-va la imagine care stie ce sa fac imi ziceti pliz...? (mai mult)
Sal TPU cum pot sa-mi pun muzica la euro truck simulator
Care stie cat coasta un Nokia 6300 la abonament la orange? si am abonament de 7 euro si 8 euro in puncte orange. primesc ceva reducere la prelungire sau ceva? Sami spuna cineva care sia cumparat recent...? (mai mult)
cum POT SA pun o poza ca profil pe facebook, iar cand dai click pe ea sa intri direct in album...ca intri si vezi dacat poza de la profil, Pentru ca sunt 2 albume si ca sa vezi restul pozellor? (mai mult)
De unde pot si eu sa fac rost de un hack petru metin 2...ms
Da'ti va rog site'uri pentru a deskarka muzicaa!
Cum fac gems repede pe Ow fara sa devin resident? Au luat link-ul de toobloar :'(...
Buna TPU as vrea sa va rog si eu ceva important! VREAU sa imi dai si mie niste sfaturi! E vb despre mama mea! Eu stau in italia de la 15 ani si acum am 18 ani si de 4 ani tot ma minte ca pot sa merg...? (mai mult)
Cine stie jocuri faine online cu oameni cum ar fi Ow dar care nu trebuie descarcate? (:
Imi da cineva un cont de farmerama? sa fie un pic mai mare...va rog ...plz:(( id:markus_szabo2008
Buna membrii TPU! am si eu o intrebare...la fiecare raspuns sunt niste optiuni :folositor, nefolositor, amuzant...etc cum vezi cine ce ti'a dat la rasp. taw? :*Fundita
Uite o intrebare, poate penibila, dar as zice interesanta: ce inseamna expresia 'gen...'? Este si un cantec numit 'Mi-e dor de' de la Voltaj in care apar versuri cam asa: 'Noaptea asta gen, / Eu? (mai mult)
era un status de genu "imi amintesc cand le spunea prietenilor "coa*e chiar o iubesc" sau ceva de genu...cine stie status`ul? funda;*
Salut tututor, as vrea niste jocuri pentru balul bobocilor, in afara de: dansul cu balonul si intrebari de cultura generala... nu am nici o idee, va rog ajutati-ma... ceva distractiv... cele mai? (mai mult)
Buna membrii TPU! am si eu o intrebare...la fiecare raspuns sunt niste optiuni :folositor, nefolositor, amuzant...etc cum vezi cine ce ti'a dat la rasp. taw?
Care-mi da un hack de pescuit fishbot angerlbot nu conteaza care mergepentru metin2 RO ii dau fundita:d PS:cei care vor sa fac misto sau altceva va rog nu postati,
De vreo doua zile incoace ma doare foarte tare vaginul si nu stiu din ce cauza. Ultimul act sexual l-am avut de vreo luna deci nu cred ca ar fi din aceasta cauza. Va rog spuneti-mi din ce cauza sau ce pot...? (mai mult)
Ce site-uri de imagini/wallpapere gen rock/punk/heavy metal stiti?
Am observat ca din ce in ce mai multe persoane de aici d p TPU ma adauga ca prieten dc oare?
Zodia mea? Care o ghiceste primul ia.::fundita::.;) :-*
Ce film a fost luni seara pe ProTv si cum se numea actrita principala?
Comparati o balta cu un acvariu. Sa spunem asemanari, deosebiri, concluzii! Funda va rog ajutati-ma!
Oameni buni, ce s-a intamplat cu tpu.ro? nu mai beneficiezi acum de nici un raspuns favorabil? De o bucata de vreme la nici o intrebare nu mi s-a raspuns convenabil. Eu cred ca acest site, incetul cu...? (mai mult)
, , You can make a difference #loveislouder------Wear purple to tell everyone that you care about something and that #loveislouder" so...ati purtat azi mov? Stiati ca este ziua LOVE IS LOUDER? ATI AUZIT? (mai mult)
Cum se numeste melodia asta din acest video http://www.youtube.com/watch?v=lLzhMGVqKN4&feature=related?(bravo lui beni, medan si albina ma bucur ca exista asemenea oameni in orasul meu)
Hey all am o intrebare pentru toata lumea( de curiozitate) pentru fete: :D 2. daca va da un baiat o palma la fund voi cum reactzionati? :)) pentru baieti:. ce va impresioneaza la...? (mai mult)
Voi daca faceti un lucru exact la fel ce ati facut mai demult adica ma refer anul trecut, pe la inceputul anului.Ma rog ati prins ideea.Nu va simtiti ciudat? Este senzatia de deju vu?
Cine a citit evanghelia vagabonzilor?
O melodie frumosasa ce ziceti? fundita http://www.youtube.com/watch?v=gZaoqH3Y390&feature=related
As vrea si eu informatii despre cutremurul de pe data 23.Nu as crede in asa ceva dar vreau informatii.Am cateva intrebari despre acest subiect: 1.La ce ora?(sau in jur de.) 2.Cate grade va avea...? (mai mult)
Cine site cum sa fac la fifa 2008 fisierul fifa. db cu jucatorii la ce echipe vreau eu ...ca sa joc cu altii online? Vron program ceva? Am inteles Creation Master 08, daca da... vreau sa imi lasati link? (mai mult)
Am un prieten anumit caruia ii place o fata simie la fel si tot se supara si a zis ca daca imi mai place de fata nu o sa mai vorbeasca cu mineEu i-am zis ceva fetei si a zis ca nu mai vorbeste cu? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!