Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Daca ai avea posibilitatea de ati pune 3 dorinte, care sa se indeplineasca la sigur, (de orice fel) ce ti'ai dori? Si in ce ordine?
Buna TPU imi zice si mie cineva versurile de la deros surf :|||||:XX?
Plz doresc cont pe metin2uk sv corum sau meng orce regat contul sa fie lv 20+ cu iteme bunicele +6 macar dau fundita la cont bun :X
Am observat pe internet ca multe firme dorind sa isi vanda produsele apeleaza la youtube prin spoturi video... am o cunostinta care se pricepe la spoturi si mi-a impartasit si mie cateva secrete, despre? (mai mult)
Am nevoie de un site cu jocuri wii gratis? Ma ajutati va rog?
Cum vi se pare zodia LEU?
Cine ma ajuta si pe mine sa tai unfilmulet? un program simplu de taiat filme. multumesc anticipat
Inca o intrebare povocatoare. CE nu poti face cu mana stanga si poti face cu mana dreapta? funda pentru raspunsul corect si primul
Care are blog lasati linkul(daca vreti). funda pentru cele mai interesante;)
De unde sa downloadez The Sims 3? Cum sa il instalez?
Ce credeti ca este nasol in TPU... eu zic ca faza aia ca dau aia funda si sa le dai mesaje sau internet gratis nu stiu cati mega ar trebui sa nu lasa sa bage... chesii din astea voi ce ziceti?
Atentie dau funa daca ma ajutati aici enunturi cu: decat/de cat deloc/de loc nicicand/nicicand odata/o data totuna/tot una primul primeste funda
Cine stie niste statusuri frumoase. pot fi dsp orice. fara injuraturi si status despre suferinta in dragoste! multumesc frumos! pup la toti:-*:-*
Ce aprere aveti despre fetele care in dorinta de a fi cat mai slabe ajung sa fie anorexice? :* ast rasp
Va roog imi trm cineva mega(internet 24/h, fara cost). apesi *147#/cadouri surpriza si restul te descurci:) nr.: 0722484007! primesti funda:*
M-a spunat o fata pe telefon si nu stiu cien e. Avea un numar de telefon necunoscut.Si avea la inceput 0732 din ce retea este?
Cat costa o varianta simpla la LOTO 6/49 doar 6 numere fara alte complicatii?
Hey TPU...nu stiti ceva descrieri cool pentru hi5? dau fundita at best:P
Acum vreau sa va multumesc! pe acest sait pe care am intrat nu de mult am descoperit persoane extraordinare si am fost ajutat in unele probleme pe care nu le stiam. multumesc ca existati. o zi minunata ...? (mai mult)
Stie cineva un program cu care as putea sa imi analizez tot sistemul care sa imi spuna daca ceva nu functioneaza corect?
Deci mai de mult jucam un joc bmo world(un fel de bomberman online)si acum am intrat pe site l-am dowload si miem facut cont...si intru si astept un sfert de ora si nu vrea sa-mi intre...care au jucat acest? (mai mult)
Sal TPU.Imi ziceti si mie citatele care considerati ca va reprezinta cel mai bine?
Buna TPU ce imi recomdati sa citesc un roman de dragoste am 22 de ani
Hey :*! Vreau si eu niste povesti de groaza (nu prea sadice ca nu`mi plac cele sadice)... si inca ceva. Eu am mai citit cateva povesti de groaza si in 2 apareau nr. 666 :D. Ce inseamna aces numar? :-? sunt? (mai mult)
Primul raspuns corect va primi funda. vreau sa-mi spuneti o intrebare la care se poate raspunde numai cu nu. atentie cine va raspunde corect si primul primeste funda corect raspunsul este intrebarea...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa imi apara mesaju ala de la cosmote...ca Ati avut un apel pierdut...pls funda:)
Help! As vrea si eu cateva idei despre un site educational, in special ceva legat de limba si literatura romana! Sa il creez eu, dar nu stiu despre ce sa scriu. Eu ma gandeam la niste scriitori, poeti,...? (mai mult)
Cum pot afla cine ma suna ca nr privat? ceva care merge sigur va primi funda...
Ce ar trebui facut pentru a rezolva problema cainilor vagabonzi?
Ce e mai important pentru voi : dragostea sau prietenia?
Cine are dubluri la concursul Vanatoarea de Vampiri (dubluri de orice altceva in afara de usturoi, deoarece eu am dubluri de usturoi si va pot oferi unul in schimbul a altei insigne de pe acel site)?!...? (mai mult)
Ce inseamna sa visezi ca vorbesti intr-o alta limba?
De mica mi-am dorit sa devin desenatoare. Talent eu zic ca am dar din cauza ca am fost obligata de catre parinti sa dau la un liceu economic si nu unul de arte simt ca mi-am pierdut indemanarea.Imi...? (mai mult)
Sunt fata, am o pietena... e frumoasa desteapta dar foarte respingatoare, ea s-a mutat in clasa la noi iar pentru ca nu o cunostea nimeni eu am fost cea care a bagat-o in seama. acum e cea mai populara? (mai mult)
Sunt inceptaoare! Help me Please! Am 2 Euro pe tel si nu-s ce extraoptiune sa imi poun cu doar 2euro, as vrea sa imi ziceti voi., si pentru ca is amatoare as vrea sa imi ziceti si ce sa tastez, nu...? (mai mult)
Mai stiti jocuri online(fara virusi) ca si Club Penguin sau Webkinz?
Ce este sau inseamna android?
Sunt fata, am o pietena, e frumoasa desteapta dar foarte respingatoare, ea s-a mutat in clasa la noi iar pentru ca nu o cunostea nimeni eu am fost cea care a bagat-o in seama. acum e cea mai populara...? (mai mult)
Buna:). Am o problema cu TPU/browserul de Internet Mozila. Cand imi introduc e-mailul si parola pe TPU, imi spune ca unul din ele e gresit si nu ma pot loga. Acum sunt pe google chrome, dar ce as putea...? (mai mult)
Bunaaa...[e a 3 a oara cand pun acesta intr =))]as vrea si eu sa stiu cum se schimba parola de la yahoo.in afara de la "My Acount Info"deoarece imi da eroare...va rog frumos ajutati-ma :*
Spuneti-mi si mie cateva cuvinte despre machinima
Credeti ca, din cauza crizei economice, tot mai multi oameni isi vor indrepta privirea catre biserica, ca si sprijin moral?
Bunaaa...as vrea si eu sa stiu cum se schimba parola de la yahoo.in afara de la "My Acount Info"deoarece imi da eroare...va rog frumos ajutati-ma :*
Vreau sa va provoc la ceva. sa vad care din voi poate sa rezolve un exercitiude inteligenta. NU ESTE TEMA cel care raspunde primul si corect castiga fundita dupa raspunsurile voastre voi da si explicatia...? (mai mult)
Care-mi da un hack de pescuit fishbot angerlbot nu conteaza care mergepentru metin2 RO ii dau fundita:d PS:cei care vor sa fac misto sau altceva va rog nu postati
Ce pare aveti despre zodii? eu nu cred in asa ceva din mai multe motive. cea mai buna pare primeste funda
Repet intrebarea :Sunteti de acord cu introducerea in totalitate a sarbatorii americane Helloween si in Romania ca sa va motivez dau funda pentru favoriti! Argumentati alegerea facuta!
Sunteti de acord cu introducerea in totalitate a sarbatorii americane Helloween si in Romania?
Ce parere aveti despre hardstyle-ul din romania: http://www.youtube.com/watch?v=lOrBOzq6pj4
De ce femeile nu merg niciodata singure la WC?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!