Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cine vrea sa duca Romania in haos? Ait vazut "protestele fabricate " de la Ministerul de Finante?
Stie cineva mai multe despre sfarsitul lumii in 12 decembrie 2012 la ora 12 noaptea fix ca eu am auzit de la cineva ca vine nu stiu ce planete rosie daca puteti sa-mi spuneti cum e cu planete asta...? (mai mult)
Cum as putea sa infrumusetez o pereche de pantofi? sunt negrii, din catifea si cu toc inalt? ca sa ii port la o petrecere?
Neata TPU. cine se uita la npm5? uitati-va la acest video http://plasadestele.a1.ro/all-0/Plasa-de-stele-2/8 la minutu 26:02 si spuneti-mi ce credeti?
Cum functioneaza ceasul cu apa?
Hey, ce credeti de noul videoclip a lui Miley Cyrus - Who Owns My Heart http://www.youtube.com/watch?v=iZQQ35gKWig dau fundita;)
Cine are cont de lvl cel putin 25 si nu-i mai trebuie sa mi-l dea si mie plss
Sall! Acu doua seri am visat o persoana[care in realitate este moarta de aprox 8 zile] : Eram prin spatele unor blocuri si acolo era un dulap care l`am deschis si pe lemnu` din spate mi-a aparut o lumina...? (mai mult)
Pasionati de fotografie avem pe TPU?:>;;):X
As vrea sa ii iau un cadou prietenei mele de ziua ei. Ce imi recomandati?
Hey! Ma uitam aseara la tv si schimbam programele. Am dat din intamplare pe acasa tv si erau povestiri de noapte. Am prins momentul in care un tip canta (cred ca era grec sau nu stiu dar roman nu canta...? (mai mult)
Am auzit o melodie care suna cam asa:Stai, nu te duce la ea, Stiu ca nu poti rezista, Tot ce atinge i-a foc si inima ta e in joc.Cum se numeste?
De ce unele persoane insista in a cere mii de sfaturi, pe care oricum nu au de gand sa le urmeze? Asteapta oare sa le dai sfatul la care se gandesc ei, si cer de fapt doar o confirmare a modului lor de...? (mai mult)
Am o problema extrem de grava, cica. Am toata fata plina cu cosuri. Sunt terminat psihic si fizic. Mananc doar o data pe zi ca cica urmez nu stiu ce cacaturi de diete. M-am dat cu peste 50 de...? (mai mult)
Stie cineva cine canta sau cum se numeste piesa eu doar tin minte clipul era in anul 2001-2003 este oformatie sau o grupa no matter "solistul canta in cosmos imbracat im haina speciala pentru cosmos si...? (mai mult)
Salutare cineva stie cum se numeste piesa aceasta " dacii dacii se intorc acasa" ceva de genul asta si unde o pot gasi ca sora mea mi-o canta mereu si ma amuza cantecul asta. va rog daca stie cineva. dau...? (mai mult)
Cum sa castigi o Dacia Duster si in acelasi timp sa te si distrezi jucandu-te?! Mai jos poti afla despre ce este vorba... Cei de la Dacia au lansat un joc (concurs) in care iti creezi propriile masini,? (mai mult)
Plzz dati-mi si mie un cont de metin2ro de fata cu lvl mare de la 25 in sus chiar 25 plzz (mesaj pe privat) varogg mooolt...va pup:*
Sall.sunt din bucuresti si as vrea sa devin promoter sau ceva de genu'...ma poate ajuta cineva?
Puteti sa imi recomandati restaurante cu meniuri pentru botez mai ieftine? multumesc
Cine crede in "soarta","destin"si "zodiac"?
Am facut un website despre wrestling si vreau sa stiu ce credeti despre el: http://www.wix.com/just4wwe/wwe-ro Multumesc pentru raspuns.
Cica se zvoneste de al 3 razboi mondial? Explicati-mi si mie. O fi sau nu zvonul drept?
FUNDA! Viata este un dar, pretuiti-o, atata timp cat inca traiti!>comentati>eseu>funda>mrs
Va rog, care este diferenta dintre masa molara si masa unui sistem ce contine un mol? :| Si cum pot sa aflu masa unui sistem ce contine un mol? :|
Pe ce data e halloween-ul?
Ce puneti tot timpul pe primul loc : fericirea voastra sau a celor din jurul vostru?
Imi spune si mie cine cum poti sa ai poza pe siteul asta dar la ultiMA VARIANTA MA REFER imi spuneti un nume doar atat plzzz ca vreau sa-mi fac poza
Ati auzit ca s-a ANULAT sfarsitul lumii?:))
Cum fac sa nu imi mai cada parul? Am 14 ani!
Cine stie ce probe se dau pentru a intra la UNEFS (IEFS) pentru educatie fizica si sport nu pentru kinetoterapie? dau fundita pentru cine imi zice
Hey vreau si eu porecle gen: toxic foxxy poison kynder milka cine imi poate da ? funda ! :*
Dece pe bune de ce trebie sa faca sex ca mie in vine sa plang? doar sambata cand sunt la o prietena sa dorm uite acum ii las de 4 ori pe luna in fiecare sambata ma duc sa dorm la o prietena si nu mai ascund...? (mai mult)
Trebuie sa fac la engleza o tema care consta in comentarea unei imagini in 150 de cuvinte. Daca aveti idee ce fel de imagine(peisaj, actori,...) sa caut ca sa am ce sa zic despre ea. fundita
Cine imi zice si mie un model de mic-dejun care sa nu ingrase si sa imi tina de foame cel putin 3-4 ore.mersi:)apropo:covrigii ingrasa(2-3covrigi pe zi dar nu din aceia mici, sunt mari )?...? (mai mult)
vreau sa-mi ziceti niste porecle de genu dadutza patra docsy mocsy plz :X:X:X dau funda la cel mai frumos si mai lung si corect raspuns plus sa fie multe :!:!:! porecle de genul asta pwwp
HellO!` Cine imi poate spune 3 prpoziti cu cuvantul "spranceana"? 2 cu sens propiu si una cu sens figurat. Ms`!; x
Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi existat Spania ?
Buna tuturor.Ma numesc Andra si am o problema sentimentala.Eu si fostul meu prieten ne-am despartit, mai bine spus el m-a lasat fara nici un motiv si fara nici o explicatie.Am incercat de mai multe ori...? (mai mult)
Sunt intr-o relatie care nu e benefica deloc pentru mine, el este foarte posesiv, pretinde ca ma iubeste, dar imi demonstreaza contrariul, nu pot sa fac absolut nimic fara sa stie el... vreau sa ma? (mai mult)
Buna TPU azi fac un an de cand sunt pe site cu acest cont.De fapt am auzit de TPU mai devreme si am mai avut un cont care a fost sters.Imi cantati "La multi ani!"? Ce repede a trecut un an :O. Stiu ca de...? (mai mult)
Buna imi puteti spune liceele din iasi si profilele lor? multumesc multtttttt!
Ce se intampla daca la jocul Barn Baddy fur ceva din gradina vecinului care are caine, iar acesta are mancare in bol? Pierd monede? Multumesc :]
Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi existat Spania? Inafara de faptul ca e campioana mondiala, si ca fara ea s-a nu se descoperea america.
Buna am o tema la RO si nu stiu de unde sa iau:D.am de scris o argumentare ca un text studiat apartine unei creatii lirice. ma puteti ajuta! va rog! mersi:*
Unde s-a inregistrat camp rock 2?
Buna cum pot schimba parola mea la hi5? fundoi...
Buna vreau cat mai repede parerea voastra ce ati alege intre nokia n97 sau nokia x6? si ce are mai bun decat celalalt?
Raspundeti-mi va rog la intrebare asta! http://www.TPU.ro/conversatii/am-nevoie-de-melodia-din-street-dance-3d-minutu-25-26-e-putin-rock-e-partea-in-care-le-arata-balerinilor-ce-pot-ei-va/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!