Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ziceti-mi si mie metinuri private plss:add la yuly.boss99 va rog
Http://www.youtube.com/watch?v=2L0KquEw_iM videoclip interzis celor sub 18 ani...:)):)) lol doamne.mahalagioaica:))
SAL...am un papagal pe nume alex vreau sal invat sa vb... in cit timp se poate invatsa, ce ar trebui sa fac ca sa se invetse mai repede? mersi
Ce'i poti face unui caine care sare la tine sa te muste? Exclud mancare sau vorba frumoasa.
A inceput cineva sa stearga intrebarile lui LittleTweety? cine a facut asta, felicitarile mele! acum pe bune, e stupida persoana asta! cine e de acord? dar oare de ce e asa? cel mai tare raspuns funda...? (mai mult)
incerc sa intru pe mail de pe messenger si nu imi da voie, imi spune ca application not found... ce trebuie sa fac. Multumesc
S-a mai simtit cineva trist :(? uneori ma simt trist si nu stiu ce sa mai fac.probabil si din cauza ca m-am despartit de fosta prietena si am inceput sa o iau razna nu stiu ce am :|...nici mama nu ma mai? (mai mult)
"caut dj fata pentru un post de radio informatii pe id de mess- radiospacemusic"
TPU. am nevoie de faturi. Un baiat s`a tot dat la mine la inceput si aveam imrpesia ca il plac si ii rapsundeam la flirt.pe urma a aparut prietenul sau cel mai bun care e mai dulce care se poarta mai frumos...? (mai mult)
Buna! as vrea si eu un dictionar roman -englez, englez-roman si/sau roman-german, german-englez... imi spuneti va rog site-ul sau numele programului Pentru samsung corby s3650
Am si eu o problema cu un Nokia 6303i. Dupa ce am inchis si deschis iar tel, in Jurnal Apeluri am obs ca apelurile primite/facute si pierdute au disparut dar a ramas doar un apel primit, de pe...? (mai mult)
Am parul putSin peste umeri la lungime, dar este filat si in fatSa vine mai scurt :-s... Cum sa il fac sa dau senzatia ca este mai lung (in fatSa)... Ma ajuta cineva?! funddDDDdda; x
Mi-am instalat photoshopul si imi cere un cod.stie cineva ce cod trebuie introdus? Funda >:D<
De ce nu alearga un melc? =))
Dati`mi niste fraza cum ar fi :love is for free :D>:D
Niste melodii noi, ceva?!:*mersi
Ce parere aveti despre viitor? Cum va arata el dupa opinia voastra? Dar Romania ce viitor credeti ca va avea?
BUna.As vrea si eu downloadul de la 'Enchanted' cu subtitrare ca sa nu o mai iau.Pls fundita
De unde pot descarca jocul de noroc GARAGE
Pe 29 avem la scoala un bal de Halloween si am cateva idei: 1. Michael Jackson 2. London Tipton 3.Alice in Wonderland 4.Blonda de la drept 5. Lola Eu sunt bruneta, si o colega are o peruca blonda...? (mai mult)
Ati auzit de solutia GlobaltechGps? As dori pareri pro si contra despre aceasta solutie de monitorizare gps flote auto.http://www.globaltech.ro Multumesc.
Mi-as dori foarte mult un piercing in limba (nu pentru ca este la moda). Dar parintii mei nu ma lasa :( si la salon nu pot sa mi-l fac decat cu acordul lor. Ce pot sa fac? Chiar imi...? (mai mult)
Cine a fost primul, oul sau gaina?
Ce program iti trebuie sa apara la status idle chiar daca u umbli pe calc...
Ma numesc Carina si vreau o porecla:-? Inafara de Karynutza:)Vreau ceva mai simplu:DCum ar fi:Catalina-Katty sau ceva de genu:d Fundita
Ceau.am o intrebare, caut o melodie am auzit-o intr-un loc si nu stiu cum se numeste.canta o fata si un baiat.incepe sa cante baiatu si dupacea fata si ii ceva de genu versurile "tu esti singurul care..."? (mai mult)
Cum ii spune la programu ala pentru messenger ce intra si iese in stanga jos pana sus?
De ce un barbat ar cere a treia sansa daca nu il intereseaza cu adevarat? Cum e cu femeile trofeu? O arati lumii dar nu vrei sa o tii? De ce nu dau barbatii explicatii? De ce se comporta ca niste idioti...? (mai mult)
Cine imi da si mie un site unde pot sa-mi descarc jocul cum sa fii miliardar?
Colectionati ceva? Daca da, ce?
Ce ati face daca ati stii ca cineva e indragostit de voi? I-ati acorda o sansa? Ati incerca sa il cunoasteti? Sau daca nu va place nu va intereseaza?
Cum v-ati descrie camera?
Buna ma numesc Nicoleta si am 35 de ani. Incerc de 10 ani sa am un copil si nu reusesc. Asa ca am hotarat impreuna cu sotul meu sa adoptam un bebelus. Daca cineva poate sa ne ajute sau nu are posibilitate...? (mai mult)
ieri am obs. ca nu-mi merge parola de la mess acum observ la fel da pe mail.yahoo.com dc imi intra pe cont:( plz ajutati-ma
Salut am 13 ani si jumatate si am 1, 72 ce credeti o sa ma mai inalt cativa cm, practic fotbal si baschet din cand in cand.
iubesc un baiat foarte mult. l-am cunoscut la inceputul anului de atunci nu il mai pot uita, insa el nu vrea ceva serios cum sa vrea eu, ne intalnim mai rar dar parca am fi amanti nu stiu ce simte...? (mai mult)
De ce ne nastem?
Pentru TIMISORENI: Un abonament RATT general pentru elev, cat costa?:D
Unde trebuie sa intru pentru a dezactiva optziunea care imi trimite fiecare intrebare de pe TPU pe mailul meu. Va multumesc.
Deci fetele, prietenu' meu are mana in ghips si mi-a zis sa il semnez ce as putea scrie? :) funda?
Cauta-ti pe google, justin biber nu exista! Dupa ce va-ti uitat sa-mi spuneti daca e real, pentru ca eu sunt o mare fana de a lui! Si sa nu ma credeti obsedataa! Dau funda pentru cel mai frumos...? (mai mult)
Pot sa fac sa nu-mi mai apara BitDefender incearca sa stabileasca o conexiune securizata pentru a cripta aceasta conversatie. Conexiunea securizata s-a realizat. Aceasta conversatie este criptata....? (mai mult)
Am si eu o problema: sunt indragostit la nebunie de colga mea de banca, dar nu stiu daca si ea ma place (totusi ii place mult compania mea). Nu pot sa o intreb mi-e frica de raspuns si este cam greu...? (mai mult)
Salut vreau sa-mi cumpar un adaptor wireless pentru a prinde internet de la alte retele wireless imi puteti recomanda cateva produse?
Mozilla imi deschide in pagina de start in loc de google, igoogle.cum fac sa schimb inapoi in google? fundaaaaaaa
Buna! Cred ca majoritatea stiti despre Zwinky... Si cred ca mai stiti ca este si virusat Nu stiti cum as putea sa il devirusez sau sa il descarc din alt loc unde nu e virusat?
Se poate asa ceva?! http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/doi-elevi-injunghiati-in-fata-unui-liceu-din-craiova-unul-a-murit.html Ce este de facut? Cum comentati? [ rog inainte sa vizionati filmuletul...? (mai mult)
vreau si eu sa-mi fac o prostie de mess invizibil cum pot sa-l fac?
Cum pot sa sun pe cineva cu numar ascuns dupa telefonul RDS mobil?
cine stie cat costa un iphone 3g -8gb din magazin sau la mana a 2 a?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!