Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Fasolea ingrasa?:D:))
Are cineva un cont pe ladypupular.ro care nu il mai foloseste si vrea sa mi-l dea mie (nivelul 10 sau mai mult):D? Funda! Astept mesaj:-*:-*:-*
Am downloadat un film care e impartit in 2 parti.Cum as putea sa le "unesc" ca sa formez tot filmul?
Melodia din video ul asta? http://www.youtube.com/watch?v=UUeMgZrLO8s&feature=related
Spuneti'mi si mie un prog. in care sa pun musica la un filmulet din poze mersi. Dau funda :o3
Cine e fan Ozzy Osbourne? Ati fost la concert?
Cu ce programa sau cum se scriu jocile pentru playstation2? Va rogggg! Dau
FUNDA! Am de ales intre: liceul din oras de la mine unde ii cunosc pe toti. sau sa fac naveta in alt oras unde nu cunosc pe nimeni ...si nu prea stiu ce sa fac.Am nevoie de un sfat.Please.
Ce parere averi despre mine?
Sall, TPU! Care a fost cea mai penibila faza prin care ati trecut?
Cum pot pune pe prima pagina google sa deschida?
Stie cineva cum s-au sustinut probele pentru cursul de chitara la palatul copiilor bucuresti? Este adevarat ca s-a cantat numai din voce, fara chiatara?! :| Va rooog, astept raspunsuri concrete, nu...? (mai mult)
Care imi da un link corect de unde pot lua nfs underground 3 ii dau funda.
Yin & Yang energia pozitiva si negativa corect? Vreau mai multe detalii gen de unde provine chestia asta cine a denumit energiile asa un fel de referat ...? (mai mult)
Vad ca multi uita gramatica lb romane. voi ce credeti, obsesia originilor lb romane e pozitiva sau negativa (in sensul ca multi cronicari au luptat sa arate originea lb, iar noi ne batem joc de ea) funda...? (mai mult)
Intrebare ciudata... fundita, deci cate secunde are un an?
Va rog mult de tot, sa-mi zica cineva cum se numeste melodia care este pe fundal din filmul ECLIPSE la 01:19:35.
Spuneti-mi si mie va rog bancuri sau glume.la cel care rad cel mai mult primeste funda.va rog mai rapid
Funditaa; ; ) Acum ceva timp mi-am activat pe cartela de cosmote chestia aia cu muziton.Si mi-am dezactivat'o pentru ca lua prea multi bani.Si acum imi ia din credit in fiecare luna, desi nu am activata...? (mai mult)
Daca ar fi sa puneti numere la Loto 6/49, care ar fi acelea? (Exclus sa-mi dea raspuns Ogica)
Va rog frumos spuneti-mi de unde pot face comanda online de un strugurel stick de la uriage. dau funda!
Am de pregatit un discurs avand ca model discursurile lui Cicero. Problema este ca nu am gasit niciun subiect care sa mi se para interesant. Daca m-ati putea ajuta cu o idee, v-as fii recunoscatoare...? (mai mult)
Cine a fost aseara la concertul lui Ozzy Osbourne?:X:X:X
Un baiat zice pe mess "thm". Ce inseamna?
Pune'mi ce intrebare vrei:) bine?:))
sunt noua pe aici si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva.Imi trebuie un referat despre arta comunei primitive.Cine imi poate da linkul sa il downloadez? va rog mult de tot. fundita:XXâ
Deu nde as putea lua tartacute, mentionez stau la bloc si sunt din timisoara
Intrebare de plictiseala: Am sanse la tine?:X ( fata, 14 ani):)) lasa'ti ID'ul daca da:D
Cine imi poate da versurile in romana la melodia We are golden(Mika)? multumesc
Dati-mi un exemplu de reclama despre APROAPE orice... care sa nu existe va rog!
Cine credeti ca sunt cei mai inteligenti oameni de pe pamant?(ex.fizicienii,inventatorii,conducatorii,etc)
Cum pot asculta muzica de pe internetul de la telefon? Explicati-mi va rog cum se face ca am auzit alte persoane care asculta.:*:*
Am o intrebare care ma enerveaza devine deja plictisitoare...de ce am impresia ca timpul trece exagerat de repede? Eu unu m-am saturat sa ma tot gandesc la ea... vreun ajutor de la cineva, ceva?? (mai mult)
(Portocalele) De ce 2 si nu 3?
Cum pot afla cand cineva mi. a dat ignore pe messenger?
Aseara m-am intins in pat si am adormit dar, , m-am trezit si simteam ca nu puteam adormi asa ca m-am dus in bucatarie sa beau un pahar cu apa si cand colo..." m-am si eram in fata usii de la intrare si? (mai mult)
Ce parere aveti despre Kingston si Jamaica?
Ati luat pana acum vreo nota la scoala/liceu? Care? :->
spuneti-mi si mie va rog niste intrebari logice sau jocuri logice ca de exdemplu : Un om sta la etajul 10 dar se duce numai pana la 6. de ce? raspuns : pentru ca era prea scund. Funda pentru cei care...? (mai mult)
Ce genuri de muzica va place? Ce solist/trupa? Si de ce va place genul respectiv?:)
voi ce modele de bratari ale prieteniei stiti? va rog sa imi spuneti toate si daca stiti si un site simplu de pe care ati invatat... mersi mult
Salutari! As vrea sa ii intreb pe cei care au dat deja licenta la facultate sau cel putin s-au inscris, cum abordati profesorul la inscriere? Am o reticenta fata de profesori, mai ales de toanele lor. Habar...? (mai mult)
FUNDA! Unde pot vedea la ce ora am anumite microbuze?
mai ziceti pls intrebari pentru baieti de astea. cum ar fi. te-ai tunde chel pentru mine? sau daca ai fi langa mine ce ai face? a b c d...sau nah cine da cele mai multe (peste 12) are funda. promit:X? (mai mult)
Am o problema si nu stiu ce sa fac.Nu pot sa ma mai concentrez.De exemplu:daca sunt la scoala si profu` vorbeste nu pot sa ma concentrez la ce zice.Il aud, dar nu inteleg nimic.Stiti expresia aia:"Pe o...? (mai mult)
Va plac anime-urile? Care este topul tau? Al meu este: 1.Naruto&Naruto Shippuden 2.Death Note 3.NANA 4. Kaleido Star 5.Sailor Moon
Daca TPU ar fi - o carte ar fi? Dar daca ar fi un sport, o bautura, un fel de mancare sau un animal?
Cum ai aflat de TPU? Eu am aflat de la un prieten. si imi place foooooooarte mult. cand nu am ce face intru aici :D
Sall.Cu ce program pot sa fac nume smechere pls. Funda la cel mai bun raspuns
[fundita:X:X]Ce as putea scrie la hi5 la despre mine?:-? Parca era o chestie in genu: Nume:... Prenume:... Muzica preferata:... Intamplare amuzanta:ana stie Si chestii de genu asta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.