Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
FUNDA! :D Trebuie sa instalez cuiva ceva in pc lui...[deoarece el nu stie] si suntem la mare distanta unul fata de altul... cum pot sa ii intru in pc? Stiu ca era un program pe care il trimiteai si el iti? (mai mult)
Cum imi aflu numarul pe orange daca nu am credit si sunt in perioada de gratie?
Urgent dau funda! cum se salveaza poze de pe hi5 in pc?
Hei! Am nevoie de ajutorul vostru :d mai demult am vazut un film care cred ca era comedie :-? si era vorba de un tip care vorbea cu una si la un mom. dat crede ca e barbat si ca e gay si dupa afla ca e...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site sau program care ma ajuta sa i-au id-uri de messenger din listele prietenilor mei? De exemplu am o persoana in lista care are id-ul unei fete dar nu vrea sa mi-l dea:( Dau funda:*:P...? (mai mult)
Cine stie site-ul acela pentru yahoo messenger, unde se seteaza statusul cu melodia pe care o ascult?
Azi e ziua mamei mele! urati la multi ani? (funda pentru cel mai frumoasa urare) :D
Cum pot sa salvez emoticonuri yahoo?
As vrea sa imi fac un cont pe Clopotel.ro, mai mult pentru teste ca sunt unele foarte interesante si as vrea sa le fac, dar nu pot daca nu am cont si nu cumpar aceea cheie. V-as fi recunoscatoare...? (mai mult)
Imi explicati si mie cu lux de amanunte cum se face un cd botabil? Dau funda!:)
va rog cel mai mult am nevoi de urgenta de voi! :*sa incep.:am intrat p meboo pe yahoo mesenger si am primit msj offline adica arhive. si mi-a picat netu si m-a iesit. dupa aia am intrat repede p...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link de unde pot lua FRAPS full si FREE va rog :* :* :* :*
Ce inseamna stornat?
Salut, un program bun pentru a crea slideshow-uri? Eu am movie maker si mi se pare destul de complet. Ce programe imi recomandati si ce au in plus fata de movie maker?
De unde pot gasi melodia de la desenul ala Sumbrele aventuri ale liu blly si mandy aia pe vazul de piarti cu bau bau cu mana lu horor melodia aia? mersi
Voua ce muzica va place.care e cea mai frumoasa primeste funda:*:):)
Cat de mult v-a placut Madalina Manole?
Nu inteleg de ce nimeni nu raspunde la intrebarile mele.Ma poate ajuta cineva.
de 1 saptamana si jumatate iau marvelon 21.ma dor sanii ingrozitor de la pastilele astea, mi-au parut cosuri si mi sei ngrasa parul foarte repede. m-am gandit ca este o faza prin care trec pana se...? (mai mult)
Era trecut de miezul noptii si eram singur intr-o noapte de iarna intre paduri cind am vazut departe inspre nord efectul aurorii boreale.Se juca lumina cu toate culorile pamintului.Am ramas incremenit vreme...? (mai mult)
Aș dori și eu un site gen jurnal online, dar care să nu-l vadă nimeni, efectiv să ai acolo o "Carte" în care să scrii și să nu poată nimeni să-ți pătrundă in jurnal.
Cartea bun venit in abara de cosmar e de groaza?
Buna am fata rotunda mi-ar sta bine cu breton pe fata?
Buna tuturor de pe TPU as avea o intrebare caut de mult un programel cu care sa modific un filmulet.eu am facut un filmulet cu camera video si vreau un program care sa ma ajute sa pictez si cand vizionez...? (mai mult)
Dau Funda:X cand este night of champions 2010 in romania? plz help
Am vazut ca cele mai multe raspunsuri ale mele sunt considerate amuzante. Dar ce am zis?
Ce smecherii stiti pentru Sims 2? Nu NightLife, nu Bon Voyage.Sims 2. Funda
Inteleg multe lucruri, sunt insa unele pe care chiar nu le pot nu le pot intelege. Iata unul dintre ele:spuneti-mi voi:ce credeti ca gandeste femeia care accepta o ralatie cu un barbat stiind ca el...? (mai mult)
deci pe data de 19 noiembrie va fi ziua mea(11 ani). am rugat-o pe mama sa imi ia un telefon.(samsung corby cu tauch screem). si o tine intr-una pe a ei"nu, nu si NU!"nu stiu cum sa o fac sa mi-l...? (mai mult)
Ce poti face cand te chinuie un lucru foarte mult timp, cand nu gasesti o rezolvare, cand nu ai sau nu poti cu cine sa te sfatuiesti, cand astepti o minune si ea nu mai vine, cand te straduiesti sa...? (mai mult)
Buna TPU:) Vreau sa-mi recomandati o carte. Ne-a cerut proful de psihologie sa citim o carte din care sa invatam ceva (nu vreau carti siropoase ), dar nu stiu ce sa citesc (e cam pretentios:( ) ofer...? (mai mult)
Vreti sa radeti? =)) :)) ...http://www.youtube.com/watch?v=8d349dLxlD4&feature=related
sunt Elena din Bucuresti si sunt o foarte mare fana a lui Milan Stankovic ...As vrea sa cunosc prin intermediul TPU sa cunosc mai multi fanii ai lui Milan. Id-ul meu este adi_ew si va rog sa il? (mai mult)
Cum traduc pe franceza fraza : "esti destul de mare si va trebui sa-ti faci curaj pentru a-i spune ce simti cu adevarat pentru el " "?
Spuneti-mi si mie cuvinte care rimeaza cu real. fundita pentru cele mai multe
Ce inseamna iubirea la varsta noastra?[14 ani] un castig sau o pierdere?
Cine joaca cafe world pe facebook? lasati un nume sa va pot gasi...si pentru frontierville la fel
Buna am o intrebare cum pot sa scap de o obsesie?
Puteti sa ma ajutati cu ceva? Ce este de vizitat in Cheia(statiune de munte)Va rog cateva detalii! fDitsa>>
In ce loc nu te-ai intoarce niciodata?
Recomandati-mi si mie va rog frumos un joc care sa imi capteze atentia din genurile cu impuscaturi.masini.curse.batai. si am mare rugaminte in afara de GTA ca m-am saturat de el...si as avea rugamintea? (mai mult)
Salut, o sa va pun o intrebare simpla, dar la care eu nu stiu raspunsul si cred ca prin intermediul vostru il voi afla foarte repede. Am pus pe youtube un clip si daca scriu la search numele clipului...? (mai mult)
Buna TPU:)Vreau si eu niste melodii noi[house!:x]Plz:> Dau funda:>:>
As vrea si eu melodiile din video ul asta http://www.youtube.com/watch?v=rcXXC84UzXE&feature=related
Fratilor...de ce nu merge burn buddy pe hi5?
Vreau sa stiu si eu cum puteti tolera asa ceva? Un user TPU Parintele, are la avatar o poza cu un popa, si isi bate joc, injura, practic face ce vrea aici. Vreau sa stiu si eu de ce adminul ii permite...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cine e adminul? si cum il pot contacta.
Care versiune este mai noua dintre pokemon fire red si leaf green version? Funda
Unde gasesc si eu originalu de la Faithless Feat. Estelle- Why Go plsss help:*
Doresc sa merg la facultate la avocatura.Nu stie cineva ce profil trebuie sa urmez la liceu pentru asta?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!