Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Urgent! dau funa! va rog spuneti-mi si mie cand este emisiunea " comanda la mine "? zia saptamanii in care este ora si canalul :) funda
Unde a ajuns romania? :| acum 10 minute un nesimtit a intrat la mine in casa, usa fiind deschisa; a luat geanta mamei mele si a fugit. Dar nimeni nu a auzit nici macar cum s-a deschis usa.sunt socata...? (mai mult)
Cum imi pot da seama ca baiatul pe care il plac si el ma place? dar vreau sa stiu dc uneori ma ignora si uneori vb frumos cu mine cand e singur fara prietenii lui cand sunt cu ei ma ignora mai mult
Am cartela orange prepay cu abonament de 5 euro/luna dar nu pot face cost suplimentar.inainte puteam sa intru in orange young dar acum nu mai pot.care ma puteti ajuta? va rog spuneti-mi ce sa fac
Cum pot sa-mi adaug vecini la Barn Buddy fara sa trimit invitatii? Fundita;))
Buna TPU. Sunt foarte racita. Azi nu am fost la scoala. Azi m-am simtit mai rau decat ieri. Mama ma obliga sa merg maine la scoala dar ma simt foarte rau. Am incercat sa ii explic si mi-a...? (mai mult)
Stiti cumva cat costa un Nokia E71 la abonament mic la Cosmote? Ms mult:*
Hey. Eu sunt acum clasa a VIII-a şi vreau să ştiu care e diferenţa concretă dintre filologie simplă, filologie bilingv engleză şi ştiinţe sociale. Mersi. Fundă! Xoxo.
Am si eu o mare problema, mai acum cateva zile a intrat un prieten de-al meu in pc sa-mi bage 2 fisiere cica la fifa ca sa se miste mai bine, ceva gen sa tragi mai bine, in fine, a 2-a zi mi-a zis pe...? (mai mult)
Speneti-mi niste cuvinte de alint pentru o prietena( nu iubita) ceva dragut o cheama deea dar nu neaparat ceva legat de nume dau funda :D
Peste o luna am balul bobociilor tema este halloween. idei de personaje, costumatii, nu vreau ceva simplu vreau ceva unic, extravagant.
Vand geaca STRADIVARIUS din piele ecologica fff draguta si ieftina! Urgent! astept pareri daca v-a placut sau nu! http://www.okazii.ro/catalog/44135296/geaca-imitatie-piele-STRADIVARIUS-ieftina-.html...? (mai mult)
Salutare TPU, aceasta e prima mea intrebare si fiind cont de asta, care a fost prima voastra intrebare si cum v-ati simtit cand ati publicat-o?
am un samsung e2510 si as dori sa restrictionez apelurile de la un numar care ma sacaie. e posibil asa ceva? daca da, cum sa procedez? multumesc anticipat!
Am o mare problema! Am primit o evertizare pe youtube, deoarece am postat o mica parte (cateva sec.) dintr-o telenovela. Imi spune sa o sterg, dar eu daca deschid youtube-ul sau dau la my vedos...? (mai mult)
Si eu sunt clar anti-Basescu, dar totusi nu cred ca strigand contra cuiva : iesi afara javra ordinara " ar fi o dovada de inteligenta!? nu stiu, dar sincer parca de la politisti ma asteptam la putin mai...? (mai mult)
Mi-am pus imagine la profil, dar imaginea nu apare decat la editare. Ce sa fac?
Buna TPU. Ziua mea este peste 2 saptamani si m-am gandit sa organizez o petrecere in pijamale si sa imi chem 5 prietene. Ce sa facem sa nu ne plictisim? Dar dupa ora 12 noaptea ce sa facem,...? (mai mult)
Daca scriu ceva la,, cautare" pe TPU de exemplu imi apare la cautare si la alt site, cum pot sa fac sa nu-mi mai apara?(mentionez ca am sters tot de la istoric)
Funda! Intalnirea dintre doua vocale alaturate aflate in silabe diferite se numeste?
As dori poezia Invata de la toate din lirica norvegiana, multumesc!
Buna:) Stiti modele de telefoane cu touch screen?(mov, roz sau albastru-orice nuanta)Si nu mai scumpe de 1.000 lei? Dau fundita pentru cele mai multe(si frumoase)modele
Imi explica si mie cineva, va rog, care e toata chestia cu "creditul special" de la orange? Adica deja mi-am adunat 1 euro si ceva credit bonus/special cica, dar nu il pot folosi la nimic.de ce? La ce...? (mai mult)
Buna lume eu ma barbieresc la 3 zile si imi apar iritatii vreo 4 5 bube rosii si folosesc after shave ce poate fi oare lama sa o schimb (inca nu sa facut alba) e gilette
Buna Ziua! Imi puteti spune si mie daca exista ceva banc in genul "Tu si mucegaiul"?
cum reactioneaza un baiat cand te place? dar o fata cand place un baiat cum ar trebui sa se comporte sau sa reactioneze?
Cum se scrie nr. 10 090 in cifre romane? Dar 13 496? Funda! Raspuns rapid va rog!
Http://Haine-de-firma6.hi5.com Iubesc cizmele, sa-mi iau?
Inchiriez apartament 2 camere in berceni sector 4 bucuresti! tell 0744319045
Daca ati organiza o nunta, cum ati combina culorile, astfel incat aspectul general sa fie in ton cu anotimpul?
Ce mai inseamna si "deea"?
Salut prieteni! Să vă spun ceva... În fiecare zi mă uit pe youtube la 2 desene animate.Două desene animate care în fiecare dimineaţă mă făceau să deschid televizorul, pentru că ştiam? (mai mult)
Imi da-ti si mie niste statusuri frumoase de suferinta, durere, (de dragoste)? Inca sufar dupa el... V-a rog! Astept
Cat costa o pilula pentru intrerupere de sarcina sun in a 3 saptamana... pot sa o iau d lafarmacie fara reteta.plzzz ajutati-ma
Cine stie sa foloseasca movie maker sa imi spuna cum fac sa pun o melodie sa mearga in timp cu imaginile. Dau si funtita. Multumesc.
Hey all. :D Imi dati si mie un link de unde pot downloada Avionul cu Serpi[Snakes on a plane]? Mersi.:) Fundita. :p
Salut prieteni! Să vă spun ceva... În fiecare zi mă uit pe youtube la 2 desene animate.Două desene animate care în fiecare dimineaţă mă făceau să deschid televizorul, pentru că ştiam programul...se? (mai mult)
HEY! Imi plac foarte mult pantalonii cu turul jos, insa eu sunt cam mica de inaltime si plinutsa...credeti ca mi.ar sta bine? funda:x
Ce trebuie sa fac la nivelul 4, 5 si 6 pe lady popular. sunt blocata la nivelul 3 cu chestia aia cu Q-ul (75).
Cum sa fac sa creasca parul de pe fata mai repede?(barba)
Salut, numele meu este Georgiana si astazi e prima mea zi pe site vostru si as-i dori sa imi spuneti ceva despre aceste site.Astept raspunsul vostru
Cum sa fac sa creasca parul de pe fata mai repede, adica barba.
Cum pot sa ii arat si sa-i spun unei fete ca-mi place mult de ea?
Pentru crestini, primii oameni creati de Dumnezeu au fost Adam si Eva. Dar pentru evrei, primii oameni creati de Dumnezeu au fost Adam si Lilith. Ce credeti?
Din cate observ eu, Raluca e singura din echipa TPU care face tot. Cred ca ceilalti din echipa TPU nu se implica cu nimic. Daca se implica toti din echipa TPU, calitatea site-ului ar fi mai buna. Am observat...? (mai mult)
Voi credeti in vraji?:)
De unde imi pot dwnloda si eu socuri? Multumesc! Pwp
Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Abia mi-am facut profilul si vreau si eu sa imi pun poza cum as putea ca vad. ca nu e nimic pe aici Unde scrie "Umpload Photo" spuneti-mi si mie daca stisi va rog! :*...? (mai mult)
Ce jocuri stiti gen Pandanda, Migo Land, Sau Club Penguin... ca caut de mult si nu gaasesc ceva ce sa imi place... Dau fundita. :):>:D< Multumesc anticipat...:)
Care imi zice si mie ce articol vestimentar va reprezinta? si de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!