Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Stupid: miscarea astronomica a banalului eu in ceata fumurie din spatele blocului imi da furnicaturi la glezna. care credeti ca ar fi cauza? adica eu sunt mic si mai sensibil asa din fire, da nu prea,...? (mai mult)
Hi guys. Stiu c-o sa sune aiurea dar... ce-as putea face ca un vis sa mi se repete?^^ (visul a fost acum 2 zile)
Buna TPU. Sora mea are 12-13 ani si ii place de un baiat de 15. Ea e inalta si dezvoltata. Ar avea vreo sansa?
Stiti cum sa faceti un video ca aici:? http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA
Sall.sunt un baiat din Buzau si as dori sa imi fac o prietena, daca se poate relatie de lunga durata:)...se ofera cineva sa vorbim? Astept raspunsurile fetelor...:)
Heii vreau si eu statusuri triste, de viata, oameni mincinosi, prieteni falsi. Please! :) Dau funda pentru cele mai frumaose! :) :-
Cum pot seta google ca pagina de start pentru Mozila?
Stie cineva cum pot sa comunic pe facebook in jocul It Girl? Dau funda mare si grasa:p
De unde pot dwnloda si eu jocuri cum ar fi www.arcadetown.com
Cat costa 2 gauri in ureche stanga? Si unde? Am 13 ani si daca pot face piercing in ureche? Dau funditSSa...
Cui credeti ca a folosit "marea si minunata" actiune de strangere a gunoaielor desfasurata sambata? Nu de alta, dar azi, trecand pe langa padure, am putut vedea urmele lasate de cocalarii care au "iesit...? (mai mult)
Este o melodie, camaha sau ceva de genul.stie cineva cum se numeste exact?:Dfunda!;;)
Cum dau funda la altii? plzz sponetimi sunt noua si noo stiu am cont de cateva ore si habar nu am!
As vrea si eu un program de editat poze dar sa editeze misto ca mai am eu unu si editeaza pozele naspa. multumesc :x funda
Cat inseamna 5 sub forma de fractie zecimala infinita? Va rog ajutati-ma.
FUNDAAAAA! stie cineva exercitii pentru inaltare[de facut acasa]?:Ddacac da, recomandati-mi =-le si mie, va rog! doar daca dau rezultate:Dsi daca nu stiti, nu-mi dati raspunsuri "du-te la inot"sau "inca...? (mai mult)
Intrebare stupida. dar totusi, sunt curioasa. Unde se duc mustele iarna?
Hey...cine e din Timisoara ...lasatzi-mi id :)
Ce traditii romane exista? Detalii daca se poate.
Ce site-uri stiti in care pot crea domnisoare ca si in lady popular? multumesc
Ce va place mai mult: negru sau alb?
maine am proba de 50m sprint la sport, si as dori niste sfaturi, sau ceva tehnici de alergat. Ms
Imi dati, va rog, melodi de club in franceza:d
Ce semnifica poza de la profilul vostru (la mine e o amintire)?
Care este cel mai jucat server pe MetinRo, voi pe ce server jucati si care vi se pare mai super?
Am si eu o intrebare: E un baiat care e mult mai mare ca mine si cred ca ma place pentru ca : -se aud zvonuri ca ma place ca are poze cu mine pe telefon si ca se lauda ca e cu mine -pana si mama a auzit...? (mai mult)
Cum sa bag pe cineva in lista la mess inapoi daca i-am dat ignore?
Este o melodie pe U TV cu o mireasa in cosciug care era pe cale sa fie ingropata, dar ea era vie:D dar nu stiu cum se numeste melodia si nici cine o canta, ma puteti ajuta?; ; ) dau funda la primul rasppuns...? (mai mult)
Stie careva de unde pot downloada gratis soundtrack-urile din sezoanele gossip girl? Dar piesa,, Breakfast in NYC"?
Cum a fost prima tigara?:> v'ati inecat?
Hei; ; ). Se apropie balul bobocilor, si... m`am hotarat sa particip si eu, cu toate ca eram foarte confuza. Insa este o proba in care fiecare pereche trebuie sa faca o sceneta la alegere. chiar nu imi? (mai mult)
Buna seara all.cine imi sp cum argumentez ca poezia"cuvant "de tudor argchezi apartine genului liric
Stie cineva cum pot sa mai raspund pe TPU pentru ca cica trebuie sa dau mail de confirmare, apas acolo si zice ca la trimis, nu mai pot sa raspund dar pot sa intreb, am mai avut 2 conturi asa si nu stiu...? (mai mult)
Cine imi poate spune cati pui face rasa de caini pechine imperial chinezesc? dau funda
Stie cineva unde as putea sa fac cursuri Winmentor? Nu gasesc decat la ei pe site si nu se organizeaza cursuri in Bucuresti. M-ar interesa sa stiu daca se pot face in alta parte.
Ati avut vreodata senzatia ca puteti vedea lucruri din viitor? daca da, explicati-mi ce experiente ati avut, de exemplu mie mi s-a intamplat sa "vizionez" pentru o fractiune de secunda o intamplare ce...? (mai mult)
Cum pot sa-mi sterg id-ul facut in Windows Live? Plz help...
Pentru ce te-ai nascut? Eu m-am nascut ca sa mor si mor ca sa ma nasc. Glorie Lui! :)
Ce modele de ochelari de vedere sunt la moda acum?:-? Niste link-uri cu poze!:* Multumesc! fundita:X
imi place de un baiat de la scoala.si ne zambim mereu, cum fac sa-l impresionez?; ; )nu neam vorbit niciodata da ne zambim mereu.precizez ca o prietena e cu el in clasa:)niste sfaturi? cine zice...? (mai mult)
Buna! Am primit un mail cu un document, care mi se deschide cu Notepad, dar imi par o gramada de semne, din care nu inteleg nimic.Am incercat sa-l deschid cu Word, dar tot asa face.Cum pot face sa...? (mai mult)
Fundita! cum sterg pe facebook un vecin la burn buddy? :(
Ce reprezintă pentru voi centrul universului?
Cat e un metru patrat?
Cum sa fac un baiat sa ma palca:D? dau fundita cel mai detaliat raspuns:d.
Am auzit ca uleiul de ricin e bun pentru cresterea parului de pe fata! As vrea sa stiu si eu cum se foloseste!
Ce parere aveti de mircea badea?
Cine poarta ochelarii?
Ce religie si ce nationalitate a avut Mahomed inainte sa inventeze religia islamica?
Am o intrebare : sper sa stiti :) Eu am cont pe twitter si vreau sa primesc toate update-urile unui prieten (are si el un cont pe twit) pe telefonul mobil ( prin SMS) the question is : Trebuie sa platesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!