Cine este pasionat de photoshop? Am creat un forum (gratuit cei drept) pe tema asta. http://photoshopdedicatforu.nice-board.biz/index.htm
Cum pot sa-mi fac serveru meu metin2? Funda.
Ce parere aveti despre Fallout 3 (2008)?
Cine imi poate spune cum sa fur la Barb Buddy daca cainele are mancare? Ce pot sa fac ca altii sa nu mai poata sa-mi fure daca am mancare la caine?:((
Ce valori ar putea fi transmise prin testament? Ce carti(autori, titluri )ai dori sa obtii prin testament?
Ma vad la web cu capul in jos...heelp :)) funda
Am o curiozitate putin ciudata... un fost prieten mi-a spus ca in ultimul timp, ori de cate ori se afla cu mine, isi simte mainile uscate. A mai auzit cineva expresia asta? Ce explicatie? (mai mult)
Sunt pe ourWorld.Ma cheama SuperGirl99 sau cealalta e EmoGirls99.Cum fac rost de coduri pentru flow sau gems? Va rog dati-mi codurile jos or id-ul ori numele dupa ourWorld.
Poate sa imi zica cineva va rog frumos ce inseamna mai exact PTTR(liceul PTTR din Bucuresti) si in ce zona se afla?
Spuneti-mi si mie ce sa fac pentru ca, cand adaug poze noi pe hi5 modificate se incarca foarte greu si nici nu se incarca... va rog spuneti-mi ce sa fac dau fundaaaaa urgent.
Am auzit ca marti e un cutremur? e adevarat? dau funda
Care e cel mai nasol loc unde va-ti petrecut vacanta, al meu a fost aici:http://www.youtube.com/watch?v=3L_phzqtc8Y
Ce este acea funda de care vorbestetoata lumea pe acest site?
Daca tot am vazut ca se practica chestia asta pe aici, vreau sa va cer si eu o parere sincera despre blogul meu, fie ea buna sau proasta...sincera sa fie! http://alynoootza.wordpress.com Multumesc anticipat!? (mai mult)
Daca ati naufragia pe o insula, deoarece ati fost intr-o croaziera si vasul s-a scufundat si gasiti pe plaja 3 lucuri din geanta voastra. Care ar fi acelea si cum v-ati folosi de ele? [ lucruri penibile,...? (mai mult)
ce programe de modificat poze mai stiti? in afara de photoscape dar dacaeste sa-mi dati cumva da aiba haine si mai multe lucruri ...va rog mult din suflet
Ce inseamna "haules baules"?
HeyYYyyy care stie cum pot sa imi fac, sau de unde sa imi cumpar bratari de genul acesta? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.singingfool.com/photos/382/001606_15.jpg& imgrefurl=http://www.singingfool.com/artist.aspx%3Faid%3D12218&...? (mai mult)
Ce program as putea descarca pentru Y! M, pentru folosirea si editarea statusului ori de cate ori vreau? Statusul meu se blocheaza si nu-l pot seta decat o data.
Cum sa fac sa atrag un baiat?
Un program de detectat toate persoanele dintr-o lista de messenger afisandu-i pe cei activati pe invizibil? Atentie, ma refer la program nu le site-uri, auzisem ca exista un astfel de program.Cum se numeste?...? (mai mult)
Sunt noua pe Facebook si nu stiu care.sau unde pot vedea/ crea URL meu :D... Adica www.facebook.com/(aici ar trebui as fie un nume ales de mine) si nu stiu de unde sa il pun. Ma poate ajuta cineva?? (mai mult)
Ce jocuri de downloadat stiti? P. S. : sa il joc cand vreau si cat vreau. fara timp limitat sa il joc. Si de pe ce site? As vrea cu animalute etc.
Stiti raspunsul?:> "Un balaur Solzi de aur, Sta în munte priponit, Apa band necontenit." Sau: " S-a facut de cand e lumea Si va fi cat va fi lumea." Funda, bineinteles:D
Care este diferenta dintre mortar si beton?
Buna! Unde as putea vedea online si cu subtitrare, filmul "Memoriile unei gheisa"?
Ei bine... Simt cum cresc, am 12 ani. Nu mai pot sa o ascult pe HannahBanana, am postere cu Kesha, Avril, Selena si Katy Perry. Vreau haine de genul, blugi stramti, veste de blugi, lantisoare, ? (mai mult)
Doreste cineva invitatie pe lockerz.com? Vizionezi dievrse filmulete castigi puncte pe care le poti schimba in electronice si haine. Dureaza mult si ai nevoie de noroc sa prinzi ceva la redeemuri.Nu trebuie...? (mai mult)
Cum faci Idle fake pe mess?
Nu stiti cumva cum sa pun o filmare de pe o caseta video pe un Dvd?
"Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti!"ce parere aveti despre acest proverb?:( :)
Sunt o fanaaa mareee admiratoare anime! Pt cei care au vazut kaichou wa maid sama va roooog sa-mi spuneti biste animeuri asemanatoare:X:X mersiii!:X
Cine ma poate ajuta? :( vreau sa ma joc un joc pe care l.am jucat mai de mult dar nu mai stiu cum se numea...era un iepure care sarea pe clopotei si fiecare clopotel ii dadea cu 10 mai mult = ca jumper? (mai mult)
Hey. :) Imi puteti da si mie niste site-uri cu povesti de groaza? Afara ploua si chiar nu am ce face. :p Mersi. Fundita pentru cele mai multe.
Buna dau funda! vreau un joc virtul in afara de imvu si second life. vreau sa fie ca sims fara sa platesc si vreau jocu intreg nu trial version ceva gen sims sper sa ma ajutati
Cate levele are Barn Buddy? La hi5 :)
Am auzit ca s-au mutat polii si o sa avem o iarna cu aer polar anul asta. Ceva de genul:P http://www.youtube.com/watch?v=w2rmnlIRl2w&feature=related Mai vreti asta o data?
Care a fost cea mai tare petrecere de ziua voastra?(spuneti si ce ati facut)
Neata! Deci am instalat sims 2 si sims 2 seasons. M-am jucat si la un moment dat am s-a pus jocul in bara si mi-a aparut o casuta "advertise" cu un blog si nu am mai putut iesi, nici nu am mai putut face...? (mai mult)
Cine are 14 ani, o fata destul de buna, si prietenoasa, dar sa aiba skype, sa mai vorbim, caci m-am saturat sa stau si sa nu vb cu nm, deci mersi de raspuns, funda!
Help! Am un telefon Motorola si in urma cu cateva zile i-am luat o baterie noua Litiu-Ion. Cea veche ma tinea doar o zi si o aveam de vreo 3 ani. Am incarcat bateria de vreo 4 ori si am descarcat-o complet...? (mai mult)
Am o intrebare L-am visat aseara pe fostul meu iubit si pe fundalul visului era melodia Rihanna-Te amo, Si fostul meu iubit in vis vrea sa ne impakam si eu fugeam de el, si un coleg a scapat bricheta...? (mai mult)
Dau funda :* cine poate sa imi dea versurile la The Only Exception - Paramore in romana?:D
Vreau sa`mi iau un telefon nou. Si am vazut unul acum cateva la oferta vodafone cu abonament dar nu puteam sa mi`l iau.Am abnament pe cosmote si nu mai vroiam sa fac unul.Telefonul era roz cu tastaura...? (mai mult)
Cei care sunteti la facultate, explicati-mi si mie cum sta treaba :D adica ce sunt alea seminarii, cum suntem evaluati, cand sunt vacante si in ce perioada sunt examenele, la cat e deschiderea, unde...? (mai mult)
Deci nu am inteles nici acum de ce a plecat Emma din H2o si a venit Bella?:D.Imi puteti spune si unde a plecat?
De luni incep munca...primul meu loc de munca cu contract...snt un pic descurajata:(urati-mi succes!
Salut baieti am o intrebare la care vreau raspuns adv poate dau si Funda! Un tovaras de al meu a zis ca windows 7 original si Licentiat cumparat din magazin merge doar la 1 pc (adica la pc la care a fost...? (mai mult)
Care ghiceste cati ani am si in ce cls sunt;) (funditsza)
Care-i din iasi? si vrea sa vb...sa lase id pe privat. Pup :-*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a