Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
In ultima vreme parca am uitat sa zambesc...:( Simt pur si simplu cum ma sfarsesc in interior Imi vine mai tot timpul sa plang, adesea ma intreb cu ce-am gresit? De ce trebuie sa fiu atat de nefericita?? (mai mult)
Cand vi s-a intamplat sa va vina sa intrati in pamant de rusine, dar apoi dupa ceva timp sa radeti cu lacrimi? Povestiti:P.La care rad cel mai mult dau funda. P. S:ma plicti de nu mai pot:D
Ce statusuri noi mai sunt :X recente daca stiti si frumoase :* mc mult pup:x:x >:D
Si in continuare nu pot raspunde anumitor intrebari... ce se intampla?
Cine are bloguri sau site-uri interesante despre superstitii sau povesti din astea mai ciudate?! hai va rog, plictiseala ma trage de pantaloni, luati-o de pe mine!
As vrea daca exista fonturi pentru photoscape si pentru mess gen:graffiti? Daca da dati mi linkul si explicati-mi cum sa bag fonturile! Si daca exista si mai multe "inimioare", "fete" etc. pentru...? (mai mult)
A incerct cineva sa puna un numar de telefon pe un sait ca stardoll ca sa dea bani dar sa nu stie al cui e numarul si dac da ati fost prinsi?
Credeti ca veti castiga la concursul de la Disney legat de Camp Rock 2"The Final Jam?
Cine imi da si mie o idee? Am de facut o descriere a unui loc neobisnuit pe care l-am vazut cand am mers intr-o excursie sau drumetie, dar nu stiu ce as putea sa scriu...pentru ca nu-mi amintesc? (mai mult)
Top 3 superstitii!:P Pe care le credeti mai mult.
Voi ce credeti despre. 2012? :-?
Bai daca noi suntem in halul asta...ma refer la generatia asta a noastra.Cum o sa fie copii nostri frate? Va zic, daca nu vine un razboi sa ne bage in priza, sa ne faca mai atenti, o sa ajungem niste? (mai mult)
Am si eu o intrebare poate putin stupida dar cum se scrie corect etc. sau e. t. c? Pe net nu prea am gasit nimic, poate ma puteti ajuta voi. Dau funda!:*
Hei.tocmai am vazut Camp rock 2 si sunt foarte dezamagita nu-i chiar asa cum ma asteptam eu :| ma rog. intrebarea e. de ce asta http://www.youtube.com/watch?v=gLRCHLqE9H4 nu e in film?:|
Dupa parerea voastra care sunt cei mai frumosi ani de scoala? Gimnaziu, liceu? Sau este mult mai fain la facultate?
Salut :D. ziceti-mi si mie nistre trupe care sa semenu cu :. Papa Roach, Skillet, Escape The Fate...
Hello TPU! Am si eu o intrebare:) Cum mi-as putea aranja parul la scoala`? Este cam lung, mediu pot sa zic...Sunt blonda`. Niste sfaturi? Inafara de despletit, si coada de cal[impletita sau despletita]? (mai mult)
vreau sa ii fac iubitului meu un cadou frumos... dar nu stiu ce. el are 18 ani.va rog ajutati-ma! mersi!
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns in ceea ce priveste serialul csi? stiu ca pe 23 septembrie incepe noul sezon, acela in care o sa joace si justin bieber si eram curioasa daca se difuzeaza si la noi...? (mai mult)
Va plac barbatii care se epileaza:maini, picioare, inghinal ect?
Mi-a trimis o fata pe messenger un fel de program cu o pisicuta. iti apare pe ecran si se plimba peste tot pe acolo se numea parca fox...numai stiu. Daca il aveti, mi-l puteti trimite si mie prin id?? (mai mult)
Puteti alege din aceste filme/carti? Twilight si Harry Potter.Nu vreau cearta, vreau doar opinia voastra.
as vrea si eu niste citate/descrieri care va plac pentru album ca eu n`am idei. Dau fundita:*
Ce statusuri faine stiti?;;)?:D
Am o problema. Tatal meu o sa se intoarca acasa peste 30 de minute si astazi am vazut ca intr-un sertar avea niste bani stransi.Si i-am luat 50 de lei de acolo ca sa iau pizza si un suc si am ramas...? (mai mult)
Eu cmf lumea sunt un mare fan TPU am si postere. vreau sa intreb si eu o intrebare: cine e adminu si ce face de e TPU atat de misto?
As vrea sa ma trec in reteaua cosmote si as avea cateva nelamuriri: - care sunt ofertele de minute pentru care pot sa optez? (nici prea multe, nici prea putine, pentru ca. dupa cate am inteles daca nu...? (mai mult)
E adevarat ca daca visezi pe cineva inseamna ca se gandeste la tine?
Cei care v-ati uitat la Camp rock 2: the final jam azi pe Disney Channel cate chitari ati numarat? Eu am numarat 7.
Mi-a trimis o fata pe messenger un fel de program cu o pisicuta. iti apare pe ecran si se plimba peste tot pe acolo :)) se numea parca fox...numai stiu. Daca il aveti, mi-l puteti trimite si mie prin id?? (mai mult)
Buna e adevarat ca papagalilor perusi nu le face bine painea? eu am un papagal si ii mai dau din cand in cand paine pentru ca am vazut ca ii place :) am auzit ca daca mananca paine o sa moara :-s sper sa...? (mai mult)
Ce fata sta in onesti si are 14 ani? intreb si eu de curiozitate:P:P nu sa se zica la misto
Hey! Daca ai fii pe o insula pustie, si un vapor ar trece pe acolo o data la 10 ani, ce lucru(unul singur) ai alege sa iei cu tine? Fara raspunsuri cretine! Dau fundita celui mai interesant raspuns :)...? (mai mult)
Majoritatea au inebunit si deja au postat o gramada de intrebari legate de Camp Rock 2. Voua v-a placut? Care melodie vi s-a parut cea mai frumoasa? Cine a jucat cel mai bine?:)
Unde pot citi online "Fanus Neagu, Acasa"'? Link-ul va rog:D FUNDITA!
Care sunt prioritatile tale in viata? De la 1 la 5.
Cu ce programe a fost facuta revista Bravo Girl!?
Cu ce programe as putea face cele mai tari wallpapere?
Help me! Peste o saptamana este ziua mea si nu stiu cum sa ma imbrac.Sunt cam slabuta am 47 kg si 1.63 m si nu stiu ce m-ar avantaja.Ma puteti ajuta?
Care a fost filmul care v-a impresionat cel mai mult şi chiar v-a făcut să plângeţi? Pe mine m-a impresionat foarte mult sfârşitul filmului Marley & Me, când Marley moare.
Pentru cei care sunt atei, cum vă explicaţi că lumânările se aprind singure la Ierusalim? happy
As vrea sa-mi fac propriul meu aspect pe hi5, am reusit pana acum sa pun poza, dar numai pe fond alb. Intrebarea este: Cum pot pune fundalul negru cat timp am scris acolo unde ma intreba:, , negru";...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cam cate melodii imi incap in telefon? E nokia 2730 are card de memorie de 1GB... si mai am si vreo 18 poze prin tel si cam cate melodii pot sa imi incapa? Funda:*!
Cum pot bloca o poza pe hi5? ca am multe commenturi si nu as vrea sa o sterg! va rog...
Va rog frumos cine imi poate da si mie un cont pe Lady popular? minim lvl 5 mersi :* sa imi lase un msg multumesc mult.
Ati incercat vreodata chestia cu ouale crude? Au un efect asupra vocii? As vrea sa incerc si eu, dar nu vreau sa ma chinui degeaba:)). Altceva asemanator pentru o voce frumoasa puteti sa imi recomandati?...? (mai mult)
Ce segmente de lucru sunt in televiziune? funda:D
Ce zodie e pe 23 februarie?
Stiu ca e cam tampita intrebarea, dar ce insemna tnx?
Ce materii se studiaza la facultatea de medicina si farmacie din iasi, la ramura"nutritie si dietetica"? Si stie cineva care a fost ultima medie la buget? Si se da examen? MERSI!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?