La ce oră este Camp Rock 2 pe 19 septembrie. Vă rog, spuneţi-mi că nu a fost mai devreme de 11! :( Pentru că vreau să particip la concursul ăla Camp Rock 2! :)
Ma doare maseaua... voi ce probleme aveti...:)) (hai ca virgula chiar ma plicti :( )
Care are programul Sony Ericsson Themes Creator v 4.6 sau v 4.7? va rog eu mult un direct link sau un mesaj cu id. dau cate FUNDTIE vreti voi :D
Buna din nou!:D... Ziceti-mi si mie niste nume frmoase pentru IMVU...va rog :D Mz anticipath:*Dau fundita!:D:D
Cum pot ascunde cainele unui vecin pe Barn Buddy ca sa pot fura cat vrea?
Ce parere aveti despre programul (sau ii zice) "Let's do it, Romania!"? Ce parere aveti despre urmatorul articol: http://prinbrasov.com/2010/09/lets-not-do-it-romania/? Astept raspunsuri! Multumesc!
TRAGIC TPU a devenit site de teme toti copii care nu vor sa asculte ce zice un profesor cand preda si mai au si pretentii de note mari vin pe TPU si isi scriu temele asteptandu-se ca noi sa le rezolvam...? (mai mult)
Cum sa imi schimb soneria la sms la samsung gt s5230? multumesc!
Twilight sau the Vampire Diares? De ce?
Cum imi pot schimba adresa de mail cu care am facut inregistrarea pe TPU? Am incercat prin trimiterea unui mesaj celor de la TPU, insa nu mi s-a dat niciun raspuns.
Ce dansuri din-astea vesele de petrecere stiti? ceva gen meneaito(sau cum se scrie), macarena, lambada sau piese pe care se pot dansa anumite dansuri(de ex. piese pe care se poate face dansul acela...? (mai mult)
O idee pentru un id? Multumesc :x.
Am nevoie de o traducere in limba engleza: "nu imi pare rau ca am acest bebelus, ci imi pare rau ca am acest bebelus cu fostul meu sot"
Sunt un pic cam confuza. De cateva zile nu pot sa mai raspund la intrebari, am trimis confirmare email dar degeaba verific din 5 in 5 minute emailul si nu primesc nimic. Care ar fi cauza?
Ce cantitate de caldura se degaja daca pentru incalzire se folosesc 10 tone de carbune cu puterea calorica de 29260 kiloJoule/kg?
Dati-mi si mie un cont pe lady popular nu conteaza la ce lvl e. puteti sa mi-l lasati printr-un msg privat sau daca n stiti sa tr msg-uri private :| postati aici la intrebare. mersi mult
Cine imi da si mie niste forumuri de fete... dar sa aiba membrii si sa activeze.ca asa am gasit cateva. dar numai eu scriam pe el:|. nimeni nu rasp:(. funda
Cum pot sa fac si eu asa ceva va roggggg http://www.youtube.com/watch?v=95CT62WpL0Y&feature=related
ce parere aveti deste camp rock 2?
Salut. Am nevoie de ajutor la un exercitiu pentru sora mea mai mica, nici eu nu stiu sa ii explic. Stiu ca nu e un site pentru teme dar are nevoie de ajutor. ...? (mai mult)
Niste chestii funny, please. fundita:D
Daca adorm cu telefonul in mana, el fiind cu clapeta deschisa, se poate strica?
Pareri? http://teodora45.deviantart.com/#/d2z0zte
Buna TPU imi spuneti va rog niste jocuri virtuale mersi fundtita
Sunt in clasa. a 11 a la un liceu cu filiera tehnologica, profil resurse nat.si protectia mediului, specializare teh.in analize prod.alimentare.Imi place acest lucru plus ca am niste profesori super de...? (mai mult)
Cine imi zice la barn buddy cum sa fac rost de fertilizator mediu fara sa il cumpar sau sa il iau de pe pagina de la altii ca am cautat o groaza si nu gasesc exista trucuri daca da sa-mi ziceti multe ca...? (mai mult)
Pot face o crestere mai rapida la plantele de la barn buddy(fara fertilizant) de exemplu daca exista un speedhack sau ceva de genu. spuneti-mi daca e o solutie.2mai am o intrebare :cum se poate proteja...? (mai mult)
Bai, mai extista vre`un truc de mituire a cainelui de la barn buddy? X( ca am un vecin care ma tot fura X( X( si am mereu mancare la caine :-l
Cine poate sa imi spuna ce trebuie sa fac pentru a remedia problema are FUND0i; x! Cand joc Cs tot din 5 in 10 secunde mi se blocheaza si am lag mare...scriu in consola rate 25000 si tot asa merge... din? (mai mult)
Parerea voastra, cum vi se par arabii?:-?
Am implinit o luna de cand mi-am facut prima oara contul pe TPU! Voi de cat timp aveti contul? Astept raspunsurile voastre.
Ce parere aveti despre acest status?"""foaie verde busuioc tu dai buzz eu dau ignor„„„:))
Cum pot sa imi modific unele date ale profilului, respectiv imaginea mea?
Imi dati si mie un site de pe care pot download-a Dab3?
De Ce program am nevoie pentru a transfera muzica din Pc in telefon( fara bluetooth)... fundita:X
Hi tuturor.sunt cam noua pe aici dar am o intrebare sunt indragostita sau cel putin asa credeam.chestia e cam asa am un prieten de aproape 5 luni.am avut probleme inca de la inceput cu parintii mei pentru...? (mai mult)
Voua care va place barça sau real madrid? :D
Cine imi da un site de pe care pot downoalda photoshop gratis?
Ma pot sterge din lista cuiva de mess fara ca el sa ma stearga? Daca da, cum?
Pentru baieti: Care sunt gesturile care va deranjeaza la o fata (eventul iubita)?
Ma plictisesc dati-mi si mie idei ce sa fac in afara de a face teme :-@:-@:-@ si in afara sa citesc :-@:-@:-@:-@ ideeile cele mai bune primesc fundita
Ce parere aveti de marirea varstei de pensionare la femei la 65 de ani la fel ca la barbati?! Eu ma bucur, m-am saturat de atata discriminare!
De ce a devenit TPU asa? Nu stiu daca mi se pare mie sau nu dar in ultima vreme din putinii care frecventeaza acest site foarte putini raspund din placere la intrebari, foarte putini raspund pentru a te...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste status-uri ca de exemplu Noi doua formam cel mai dulce biscuite cu vanilie!:x;))
Exista pastele antidepreseve:))? nu droguri, nici calmante, altceva exista?
Da-ti-mi ID-ul lui JustLoOkingAround, please! Urgent! =))
Cu cine semeni mai mult? cu mama sau cu tata?
Sunteti de acord ca daca o persoana apropiata voua moare si voi nu o sa-l uitati spiritul acelei persoane este viu?
de ce moartea este mai vesnica decit viata?
Sa nu ne fie de moarte, sa ne fie frica de modul in care vom murii, asa este?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati