Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Voi cate ore va petreceti cu parinti pe zi?
Cum scap de emotii?
Diferenta intre pupic si sarut? Rog seriozitate.
Care e cea mai stupida intrebare pe care a'ti citit'o? :)) Si numai spuneti ca a mea e stupida ca nu e amuzant :)). Eh...ma plictisesc. Deci? :D
Am nevoie de ajutor! Imi curg ochii foarte des si abundent stau linistit si ma pomenesc cu lacrimi in ochii care se preling pe obraz... mi se intampla tot mai frecvent? Primul raspuns funda
Hey lume.Am o intrebare, stie cineva daca a aparut volumul 6 din seria Tara Duncan? Si daca da in cluj unde pot sa il gasesc? De preferabil la o biblioteca.
Funditze mocca
Sall caut si eu o porecla imi place sa dansez Dnb:x si sa joc fotbal va rog ajutati-ma
Se apropie ziua mea cum credeti ca ar trebui sa arate camera mea cum da o decorez
Care stii jocuri ca si travianu sau the crims?
Fundita gratis, hai sa vad care raspunde ultimu
Cei care au intrat acum la liceu cu noi colegi, profesori, o noua scoala, cum e? va-ti adaptat repede? aveti colegi de treaba? cum vi se pare? deja ati facut schimb de adrese de mess si numere de telefoane...? (mai mult)
Lamuriti-ma si pe mine :)). funda inseamna raspuns castigator?:D
Ce lucruri crazy ati facut? :)) care e cea mai amuzanta primeste
Imi dati si mie; inkul cu contul a lui elasexygagica? Am auzit lucruri amuzante despre ea si vreau si eu sa citesc raspunsurile sau intrebarile ei. Fundita.
Ce parere aveti de acest Prototip Electric Urban? L-ati cumpara sa mergeti cu el la serviciu? Ar putea fi noul automobil in orase? http://www.worldcarfans.com/109040718525/gm-to-unveil-2-seater-2-wheeled-urban-electric-prototype-in-new-york...? (mai mult)
Buna!:) Cred ca unii dintre voi stiti intrebarea mea anterioara...Si vreau s va multumesc celor care mi-ati deschis ochii.Am discutat cu prietenul meu si a spus ca vom astepta cat este nevoie... Va? (mai mult)
Salut am o problema la metin2 nu mai imi mai apare bara aia cand dau clic pe jucator sa il provoc la lupta sau sa trimit msg.
Dau fundita mi-am instalat windows true faster si mi-am bagat metin2 ro de ce nu merge scrie ceva de genu: missinig shortchu si apoi scrie the drive or network connection that the shortcut 'metin2.ink'...? (mai mult)
Am si eu o intrebare mai personala :$ am 11 ani si ma masturbez.:| are ceva? si daca m-am masturbat pot sa imi pierd virginitatea? :-ss
Ce parere aveti despre aceste desene? Dar despre melodie? :) http://www.youtube.com/watch?v=9nj1Jo4mHeU
Ce parere aveti despre : http://www.youtube.com/watch?v=M60OTzjO1dU. Sa stiti ca acest videoclip este facut de catre un copil de 13 ani. Mie unul mi-a placut melodia. ce parere aveti?
Cu ce program a fost facuta poza aceasta? Funda http://fc06.deviantart.net/fs42/i/2009/131/7/5/Miley_Cyrus_Wallpaper_by_babylovato.png
Daca placa de baza are slot pci imi merge o placa video cu slot PCI Express 2.0 x16? funda!
Buna! Am de facut la literatura universala, un eseu argumentativ despre importanta acesteia. Dar eu nu am mai facut aceasta materie pana acum si nici nu stiu ce as putea scrie.Imi puteti da voi cateva...? (mai mult)
Salut vreau sa intreb si eu pe cei care merg la sala ce program pentru incepatori imi sugerati? si vreau sa slabesc mult la picioare nu sa creasca muschii la picoare ci sa slabesc mai ales la pulpa care...? (mai mult)
Buna tuturor, Sotul meu s-a dat la nepoata-mea. Ea are 24 ani si a stat cateva zile la noi. Mi-a spus ca umbla dezbracat in prezenta ei si-n absenta mea evident, pana ieri cand a intrat peste ea in...? (mai mult)
Cum se numeste acel Microsoft care faci poze? funda!
Ce trebuie sa fac sa imi dati raspuns castigator? :(((((
Ce parere aveti despre revista comorile pamantului? Credeti ca acele pietre sunt reale? Iar revista va fi lunara sau saptamanala?
Are cineva rezolvarea modelelor de bac de anul trecut la romana? ma intereseaza in special eseul argumentativ (cel din modelul 1, cu menirea scriitorului)
Cand cer creditul la cartela Orange imi arata 546, 63 eurocenti. Ce inseamna aia 63 de dupa virgula?
Toti pentru unu...de ce si aici predomina spiritul de turma?
am niste intrebari legate de hi 5. ma poate ajuta cineva? Cum pot sa imi modific fundalul, stiti voi sa il fac roz sau alta culoare si tema! mersi... dau funda
Este sanatatea cel mai depret lucru de pe pamant? Astept pareri pro si contra :)
Ce preferati la o pereche de pantaloni:fermuarul sau nasturii? Si de ce?
Puteti sa-mi dati si mie exemple de cuvinte care incep cu litera "u", dar sa fie calitati/defecte? dau funda :>
Hey. stiti ceva statusuri de genul : vreau sa te uit. dar nu pot cam asa? :-S funda :D
Cum zic in engleza:"se făcea că era undeva..." Multumesc:)
Cu ce echipa de fotbal din Romania tineti? Ma intereseaza mai mult dintre Dinamo Steaua sau Rapid.
Cand incerc sa trimit o melodie sau o poza dupa laptop pe tel nu merge, da eroare gen:bluetooth device not found.Trebuie sa il instalez din nou sau ce trebuie sa fac?
Daca am acum placa video cu slot agp o pot schimba cu una pci-e? Placa de baza suporta doar placi cu slot agp?
Buna! Presupun ca ati auzit ca este un concurs cu cate chitari vezi la filmul camp rock si poti castiga diferite premii! Intrebarea mea este:Cand scriu cate chitari sunt si care este personajul meu preferat...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cate chitari ati vazut in camp rock 2? Fundaaa help mee plss:(
Cine imi spune si mie cum imi pun pe hi5 profilu pe privat?
Unde pot gasi tipatu ala care apare de obicei cu poza la "the exorcist". am poza dar imi mai trebuie sunetul.cine imi da un link de unde sa imi descarc sunetu ia funda.
km fac bani pe imvu? in afara de pets
Stie cineva jocuri ca the crims? sau grepolis? cat mai multe:D nu vreau sa-mi dati metin2 sau balarii din astea... din astea asa ca grepolis sau the crims... cele mai multe primesc fundita
Era la televizor o melodie si artistul era,, ...Mafia... si canta la un fel de orga mica alba un fel de muzica de club
Dati mi un link cu wallpaper uri faine faine Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?