Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Iunie 2025 sunt:
Buna TPU >:d< !Cum as putea sa iau legatura cu Raluca ?
Caut un joc pe care il jucam inainte ca-m acum 4-5 ani. Controlam un fel de masina cu elice, iar pe teren se miscau niste bile. Eu trebuia sa restrang cat mai mult spatiul fara ca bilele sa ma atinga cand...? (mai mult)
Buna tuturor. Mereu cand imi cumpar haine, bijuterii, parfumuri sau incaltaminte mi se pare ca nu le aleg bine. Dupa ceva timp vad la o prietena haine mai frumoase ca ale mele si imi plac... iar ale mele? (mai mult)
Buna :)! Am o intrebare legata de webkinz. Se pot afla datele adaugate in momentul inregistrarii?(domiciliu, nume utilizator, data nasterii ). Sora'mea vrea sa isi reseteze contul' dar le-a uitat deoarece...? (mai mult)
Oare ce e mai frumos decat dragostea? sa simti fluturasii aia in stomac cand il/o vezi, sa tresari cand ii auzi numele, cand te saruta, cand te imbratiseaza.cand stai ore intregi in fata oglinzii inante...? (mai mult)
Eu nu pot accesa nici o intrebare, nu pot sa raspund la intrebari. Mai e cineva in situatia aceasta?
in noiembrie e majoratul prietenului prietenei mele si nu stie ce poate sa ii faca cadou avand in vedere ca e prietena lui... ... ce idei ii puteti da? funda:D
Lipsa de preocupatie, so, care de aici e pesti:>?!?! p. s:lasati si id`urile pe privat:D. pup
Observ ca incep sa se creeze conturi "fake" pe seama unor utilizatori de exemplu Brigaela, Elianna si probabil mai sunt si altele.Intrebarea este ce putem face?
La ce foloseste codul ala scris aiurea sa nu-l intelegi care trebuie sa-l scrii cand de exemplu postezi un comentariu (pe unele site-uri). Se asigura ca nu esti chior sau ce? /:)
La Barn Buddy la ce nivel apare pisicuta?:)
Caut un baiat, Nistor Liviu Florin.Prin 1996 locuia in Slatina si practica Karate la clubul Dinamo.Nu mai stiu nimic de el si as vrea sa il revad dar nu am nicio informatie.Ma poate ajuta cineva? Adresa...? (mai mult)
Intrebare pentru cine are laptop: Cum fac sa am ca la calculator(Num1, Num2 etc.) Am nevoie la niste misiuni in San Andreas. Multumesc. Funda.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile la intrebarea cu cainele, am facut cum mi-ati zis, am chemat veterinaru si i-a facut 2 injectii, si mai e putin umflat dar ii trece lui, multumesc >:D<
Hey! La jocul Lady Popular am avut azi dupa-amiaza pe la ora 14:00 cam asa 47 de voturi.Acum nu mai am numai 3:|. Imi poate explica si mi ecineva de ce am acum numai 3? Este posibil sa ma fi votat atat...? (mai mult)
:-* Sper sa aveti rabdare sa cititi tot ce am de spus. In urma cu 1-2 saptamani eram afara cu 2 dintre prietenele mele cele mai bune. Era in jur de ora 11 si atunci vroiam sa mergem acasa...? (mai mult)
Stiu ca o sa para cam ciudat dar, desi am 12 ani, m-am tot gandit ca nu ar fi o idee rea sa devin arhitect.Si as vrea sa stiu ce ar trebui sa stiu in special.Adica pe langa faptul ca trebuie sa stiu...? (mai mult)
Din ce in ce tot mai multe intrebari puse doar de amuzament. Intrebari tot mai stupide si oameni/animale care au cont pe TPU doar pentru a pune intrebari stupide. Nu credeti ca ar trebui blocat contul acestor...? (mai mult)
A mai auzit cineva despre scara bantuita in zona 9 mai, in Ploiesti?
Am sony ericsson w660i si am instalat programul Pc Suyte pentru ca vreau sa salvez agenda din tel in comp dar nu stiu cum desi stiu ca se poate.Help pls
Hi! S-a uitat cineva la emisiunea Casatoreste-te cu mine? daca Da. cum a facut mireasa de era accidentata, ca am ratat faza aia! mersi
Aveti? id-uri de vedete? nu conteaza cine fac colectie poate a lu terminata aia alice de la protv il aveti? sau pe alu selena gomez? nu stiu ce aveti
Daca ar citi taticii cu ce se ocupa fetele lor... ce s-ar intampla? Mai ales astea care fac sex la 12-14 ani!
Cunoasteti alimente sau produse care stimuleaza memoria si inlatura oboseala fizica si psihica? Ma confrunt cu problema asta de ceva vreme, am incercat sa iau Memo Plus, dar nu stiu, mi se pare ca nu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor :-SS O persoana pe messenger care pretinde ca imi este un fost coleg din generala nu ma lasa in pace si a inceput sa ma ameninte ca sa nu il enervez ca nu stie ce poate sa imi faca si...? (mai mult)
Buna TPU. Ce inseamna mai exact sifilis?
Buna TPU va rogg sa imi spuneti si mie daca ati incercat fondul de ten de la color trend de la avon arata cam asa http://www.comandaproduseavon.com/images/avon_oil_free_foundation.jpg sau corectorul http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/6837/color-trend-perfect-and-hide-concealer-korektor-perfekcjoni
Ew cred ca voi renunta la TPU voi ce credeti? da sau nu?
De unde pot sa downladez volumurile Sorin Tanase...
Care a fost cel mai amuzant raspuns pe care l-ati intalnit? ma refer in general nu neaparat pe TPU;;) dau funda la cel mai amuzant.
Imi pica parul, si cand il pieptan si la baie. Vreau metode pentru a atenua picarea.Cine stie?
Nu vi se pare ca TPU este cel mai util site din Romania? Nu spun asta ca sa intru in gratiile moderatorilor ci doar ca te ajuta in orice.
Ce au toti cu Puya? Nu's fana :-j dar... de curiozitate.
Buna am o problema cu telefonul fix ma suna cineva si cand iau receptorul face BIP bip`si nu zice nimic oare ma taxeaza ceva? si nu am telefon electronic ca sa vad cine suna
O intrebare :D dc nu e bine sa facem spitism? ( fUnDa; x )
Vreau si eu site'uri cu poezii despre scoala amuzante pls :D.
NU inteleg...Tot primesc mesaje pe messenger de genu: "- trimite acest mesaj la toty din lista ta apoi apasaF2 si iti va aparea la status persoana care te iubeste...ciudat dar merge - da chiar merge!" NU? (mai mult)
Va place seria The sims 3? ce parere aveti despre acest joc? Cei doritori il puteti downloada de pe http://biscotte-mada.blogspot.com/p/jocuri.html ,...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site de statusuri. Dar nu din astea pe care le gasesti in 2 sec pe google. Ceva geN:" Woow". Adica ceVa ce nu am Mai VazuT.:) Cu dRag, BybY:> FuuunDAa :x
Care va sunt cei mai antipatici utilizatori?
Ceee? care e treaba? /:) sunt 4 utilizatori cu numele,, roza" :| cum se poate?;)
cine stie ce meci e astaseara?
Draga TPU, eu am o intrebare. Eu am o pisica si nu stiu cum sa o prind. Ce trebuie sa fac pentru a prinde aceasta pisica?
Care este cel mai bine/sunt cele mai bine job/joburi cautate si platite in Romania pe resurse umane?
Am o intrebare referitoare la utilizatorul JustLoOkingArOund? voi credeti ca este adevarat tot ce scrie ea? eu o cred in proportie de 50%, dar totusi mi se par prea exagerate intrebarile ei.
Imi poate spune cineva sub ce titlu se gaseste in Romania cartea " Il raccogliatore d'anime" de Alan Campbell?
Desi am o varsta la care pot da eu sfaturi in dragoste, acum apelez la comunitatea TPU, imi place de o fata de pe TPU, e chiar cunoscuta, nu vreau sa dau nume, culoarea parului s au alte detalii si...? (mai mult)
Buna! Web-ul meu vede cu susul in jos:))) ce as putea sa fac in aceasta privinta? daca se poate face ceva as vrea o indrumare clara ca nu stiu daca voi putea sa ma descurc; )) ar mai fi nevoie cumva...? (mai mult)
:) Eu trec a VIII-a si pentru prima zi de scoala m-am hotarat sa iau niste sandale gen gladiator, blugi si o camasa cu o curea in genul acesta dar alba. (http://shopping.flu.ro/files/clients/4/4/p/43/camasa-in-carouri-cu-curea-b10848r-116496.jpg)...? (mai mult)
Pt fete.Stiti ca cind ai ciclu nu trebuie sa te uiti o data cu altcineva in oglinda...si mai sint din astea cine mi mai spune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Ana618191819 întreabă:
melanya întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat