Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Stiti cateva mottouri pentru cruci?
Funda! era un site unde gaseai cum sa spui te iubesc in toate limbile pamantului dar nu l-am gasit. era si audio si pe fundal parca era culoarea bej. nu imi mai aduc aminte exact.
Ce cadou i-ati da unei profe de bio ...in afara de flori? cel mai bun raspuns fundita
Am fost azi la medic. am niste probleme de sanatate as zice ca grave. mama mea la fel bunica la fel. insa din toti eu par cel mai sanatos. ii ajut pe toti dar de mine uit. sunt distrus asa m-am saturat...? (mai mult)
am si eu o intrebare, vi se pare normal/corect ca candva sa gaseasca pretexte ca sa-si promoveze siteul, aici? ma refer la Imm0rtal mereu il vad ca intreaba de melodii daca ne plac, iar linkul...? (mai mult)
Buna cine imi spune s mie niste programe de editat poze online noi sau ff bune pls.
O intrebare pentru cei care s-au uitat miercurea asta la " Te pui cu blondele ". Chiar inainte de a valida raspunsul la intrebarea " Cum se numea Marea Neagra in antichitate? ", Dan Negru a zis ceva...? (mai mult)
In clasa voastra cum e? 1.toti pentru unu si unu pentru toti 2.grupuri 3.fiecare pentru sine
Stie cineva cum sa printez o poza pe hartie foto? P. S am imprimanta HP Deskjet F2400. Funda :)
Cine imi zicee cele mai frumoase statusuri de dragoste are fundiitsa:*
Hei`:) vreau niste nume pentru o trupa de fete :D dansam dans modern:D:x da nu avem nume de trupa:))
Ce zodie esti? Daca esti in aceeasi zodie cu mine primesti funda
As dori sa ascult si parerea voastra intr-o situatie care face sa curga multa cerneala in ziarele din tara unde locuiesc. O fata de 15 ani, se intoarce de la scoala.Mama ei era acasa. Isi arunca ghiozdanul,...? (mai mult)
Care e cel mai bun de pe metin2 adica samanu, ninja worrior care stie sa faca vraji?
Uite aici o melodie f amuzanta care imi place f mult :) mai ales sfarsitul:)) http://www.youtube.com/watch?v=N3uygzJ_olg
TPU e voie ca xelakidas(Revolt666) sa puna intrebari cu un cont si sa dea raspuns cu celalat cont ca sa isi dea funda?
De unde pot sa fac rost de un patch pentru fifa 2010 cu transferurile din vara lui 2011 pentru liga 1? Deci ca toate echipele din liga 1 sa aiba jucatorii actuali :)! Dau Fundoi:)!
Vreau niste status de fete.:d multumesc: >mult:xfunda:>
OK, eu am o mică rugăminte. Acum mai bine de 1 lună mi-am anulat un blog de pe WordPress pentru că mă plictiseam, dar azi într-un mod ciudat mi-a venit inspirația înapoi așa că mi-am făcut...? (mai mult)
Joc un joc numit metin2.problema este ca de ceva timp imi da mereu eroare la conectare server ce trebuie sa fac?
Cu ce as putea sa ma imbrac in prima zi de facultate? Credeti ca este importatnta prima impresie? nu as vrea nici sa exagerez sa par vreo disperata. a pls dati exemple de tinute in care sa nu port tocuri...? (mai mult)
Cică: 8 din 10 bărbaţi preferă blondele 6 din 10 bărbaţi preferă brunetele 5 din 10 bărbaţi preferă roşcatele şi doar 2 din 10 bărbaţi preferă şatenele, pe motiv că ar fi prea comune. Aşa-i?...? (mai mult)
Bunaa! Am nevoie de ajutorul vostru:D mai exact de imaginatieee. La desen profa ne-a vorbit despre un proiect ce vrea sa-l intreprinda, mai exact vrea sa picteze un perete al scolii. Care e rolul nostru...? (mai mult)
Pe ce materii te axezi la scoala, daca vrei sa dai la facultatea de management? si ce poti face dupa? funda. Thx!
Culoarea favorita? sau noanta/ combinatia de culori preferate? funda x
Sunt clasa a8a si trebuie sa-mi aleg un liceu. Vreau un liceu din Bucuresti cu profil uman : stiinte-sociale.Si nu stiu pe care sa-l aleg :d ma puteti sfatui? :D
Eu sunt in clasa a 6a si in clasa a 5a a am avut 3 prietene ft bune cu care ma intelegeam, (in primul semestru)in al doilea semestru a venit o colega noua(care din intamplare a fost cu mine la gradinita)si...? (mai mult)
Cum se uda Gardenia? Pe frunze sau pe pamant? Gabriela
Hey...Am primit un cadou, un soricel de companie...circa o luna o luna si jumatate. Vreu sa stiu La cat timp trebuie schimbat rumegusul.Stie cineva? Fundoi;)
Pana in ce clasa se face muzica la filologie?
Va bucurati ca incepe scoala? eu nu.:((trec pe clasa a 8-a si nu stiu daca e grea sau nu latina.Careva care stiti va rog raspundeti-mi! E grea?;)
Cum pot sa-mi bag jocuri pe mp4? sh unde le gasesc?
Trecand azi pe langa o agentie de turism, am vazut vreo 10 persoane pentru a pleca in italia( munca), alta data era vreo 5 persoane si astepta sa ia bilet, tot pentru a pleca la munca si sunt multi mai...? (mai mult)
Ati observat ca de cand a inceput scoala au fost o gramada de intrebari din matematica si chesti? astia for sa le facem noi temele sau ceva?
Care ma ajuta sa'mi fac si eu tema:-D dau fundita:-*:-*:-* Deci poezia Lacaul de Octavian Goga La geamul meu de langa lac Se bate apa-n scanduri, La geamul meu de langa lac Se fac incet si...? (mai mult)
Va plac tenesii de la converse? ★All Star★ pur si simplu ii adooor! :X Am 4 perechi >:) cine are mai multe perechi ca mine dau funda :)!
Daca ar fi sa plecati pe o insula pustie care ar fi cele 3 lucruri care le-ati lua?
Funda! Vreau sa stiu cea mai frumoasa intamplare din vacanta voastra?(Nu la munte)Plss help! Spuneti ce ati facut la mare pe la tara pe acasa bla bla (E ca un referat)(Pt sora mea mai mica:)))
Am o prietena care din cauza ei colegii ma ignora aproape tot timpul(atunci cand sunt cu ea)Ce pot sa fac?
Baietii, ce va atrage la o fata?:) Blonda/ bruneta?
Stie cineva cuvinte cu mai multe intelesuri?
Care este cel mai mare defect al vostru? :-> Dar cea mai mare calitate?
Laurici03 este expert? Intreb doar de curiozitate am vazut o intrebare de a ei si am crezut ca este expert.
Buna!:) Sunt clasa a 8-a si de pe acum trebuie sa ma gandesc la ce liceu sa ma duc.ma puteti ajuta? Ar fi de preferat un liceu de limbi straine, orice, in afara de mate si chimie:| ceva licee din cluj...? (mai mult)
Ce se intampla daca lipsesti la un seminar la facultate?
nu pun o intrebare, insa pe aceasta cale as vrea sa-i rog pe cei care posteaza tot felul reclame, sau linkuri pentru a promova cine stie ce la intrebarile noastre sa se abtina... postati-le ca intrebari,? (mai mult)
Joc metin2 si nu mai merge angelbot-ul de al mentenanta de pe 1 septembrie puteti sa-mi dati si mie un sfat sau un fishbot angelbot care merge trmiteti pm va astept.multumesc
Am si eu o intrebare.Este un baiat la mine in clasa de care imi place de anul trecut iar el nu ma baga in seama si majoritatea timpului il petrece cu o colega, dar eu cred ca numai profita de ea....? (mai mult)
Unde gasesc bratari siliconate?
Cum pot sa scot petele galbene cauzate de ace? va rog sa-mi raspundeti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...