Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Care este cel mai bun joc din 2010?
Ce va place cel mai mult sa faceti ?
Intrebarea e adresata celor care joaca Barn Buddy(hi5). Pentru cei care au ajuns la nivele mari, puteti sa imi spuneti pentru fiecare planta(inclusiv flori ) si pentru animale cate credite se obtin?;...? (mai mult)
Ce zodie esti?
Pe ke data a lunii poti kumpara revista popcorn ma intereseaza plss:*:X
Maine se fac ore in scolile din Bucuresti?:(
Stie cineva la ce ora incep festivitatile de deschidere a anului scolar la liceul Constantin Noica.Va rog am mare nevoie de ajutor!
Buna tuturor de pe TPU as avea o intrebare caut de mult un programel cu care sa modific un filmulet.eu am facut un filmulet cu camera video si vreau un program care sa ma ajute sa pictez si cand vizionez...? (mai mult)
Imi poate traduce si mie cineva acesta fraza? plss,, You got enemies, good it means you stood up for something in your life." si nu pe translate, doar cine stie engleza
Pot face alt cont pe taaz? Daca da cum? Multumesc
La ziua mea vreau sa-mi pun o poza funny cu ceva funny scris pe usa la camera... ce sa scriu? dati-mi niate idei:D
Ziua mea e pe 12 dec...mai e ceva timp:((vreau sa dau o petrecere amuzanta acasa...stiti idei de jocuri amuzante in afara de pinata, coada magarului, spartul baloanelor; va-ti ascunselea, baba-oarba;? (mai mult)
Am o 'mica' problema cu laptopul. De 2 saptamani nu mai functioneaza tastatura acestuia. Am incercat cu restart de zeci de ori. La inceput mergea, dar dupa cateva zile nici cu restart nu mai pot face nimic....? (mai mult)
Ce ati alege iphone 4 sau samsung galaxy s?
Cum pot sa ii conving pe parintii mei ca nu vreau la liceul militar [ar trebui sa ma mut din Galati] si ca vreau la liceul pedagogic din oras? Nu merge cu "acolo sunt prietenii mei"...trebuie motive serioase.? (mai mult)
Care este modelul vostru in viata?
Dau funda. Salut la toti sunt cu prietena mea de un an si trei luni si eu pentru ea am renuntat la tot la prieteni la mine absolut la tot cand venea vorba de ea lasam tot balta pentru ea si ea azi a iesit...? (mai mult)
Ce expresii cu numere stiti? Exemplu: a fi cu ochii-n patru.
Buna! Are cineva cont pe "Lady Popular"? este site gratuit? sau nu? jocurilesunt cu plata faceti-ma sa inteleg am tradus termenii si conditiile si pare cu plata jocurile.Multumesc
Hey.as vrea sa stiu ce trupe rock asculati si care sunt melodiile voastre preferate. dau funda la cele mai tari:P
Va foloseste TPU? Mie personal mi-e foarte util.Am primit raspunsuri la toate intrebarile si chiar imi place.Astept parerile voastre.
Care este nivelul maxim la barn buddy?
Cine a-ti vrea sa fiti pentru o zi?
Bun pot sterge un id cine imi spune cum se sterge FUNDA
Bun incepe scoala :( Cum credeti ca va incepe maine? Bine sau nu foarte bine?
Cum pot sa imi blochez un album la hi5...pentru ca nu vreau sa-l sterg ca am muultee komm` la el... app`. un komm` pls. dau back http://sw33tyl0lip0p.hi5.com
Am un lapsus.cat face a la minus n?
Cine imi da si mie site-uri cu png?(Daca nu stiti ce este sunt nste poe decupate)
Unde pot gasi png cu linii neon daca nu stiti la ce ma refer intrati la imagini google si scrieti neon line deci cine stie? dau funda
Sal.trebuie sa ma tund maine si nu am nici o idee cum dac mi-ati da niste poze pls cu tunsori de baieti, dau funda celor mai faine:)
Este adevarat ca deschiderea nu tine mai mult de o ora si tot in acceasi zi se fac si ore?
Asculta cineva pe aici muzicaa rock.si daca da spuneti-mi si mie ce mel si de la ce formatii ascultati. multumesc [dau funda]
Heii TPU! Vreau si eu jocuri de strategie, sau in retea pentru fete. Please un link ceva
maine incepe scoala si nu stiu cu ce sa ma imbrac... fetelor voi cu ce va imbracati maine imi dati si mie niste idei? dau fundita
Cum va simtiti odata cu inceperea scolii?
Limba rominesca este totdeauna organul prin care neamul mosteneste avutul intelectual si istoric al stramosilor lui. Copilul nu invata numai a vorbi corect, el invata a gindi si asimti romineste
Buna! Am vazut la multe intrebari si raspunsuri, multa lume pune uneori ceva de genul P. S Ce inseamna?
Imi place de un baiat! Dar am iesit afara cu el si cu prietenii doar de 2 ori! Si nu stiu ce sa fac? Sa-i scriu pe mess? Nu vreau sa par obsedata, i-am scris doar o data pe mess! Sunt timida! Nu stiu cum...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce inseamna pe missbimbo "Cannot accept fashion duels between the same IP or database error"
Am gasit un Trade Hack care merge 100% luati de aici cine vrea? http://www.megaupload.com/? d=HRDWUF4E
Cine imi Spo0ne Niste iDuri DE Fete. CEva mai NEw? fundita;)
Top 5 licee Galati! Funda:*.
Cum pot lua doar melodia celine dion - my heart will go on dar fara vocea ei.Simpla.Ma puteti ajuta? Promit cea mai mare funda:D
NVidia sau Ati Radeon
Cum pot sa sterg un cont de pe FaceBook? Si daca il sterg, pot sa-mi fac altu pe acelasi e-mail?
Pentru cele care tot se intreaba cum sa se imbrace maine pentru "marea prima zi de scoala". Pentru ca e aceeasi intrebare la rand de sute de ori. Dragele mele, prima zi de scoala de clasa a 5/6/7/8a nu...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri cum este http://www.minderlegaal.nl/ folosit pentru diferite genuri de scris? Dau fundita. :x
Recomandati-mi un odorizant de camera care sa miroasa placut si sa nu coste mult :) (sa nu mioara sa lamaine, brad sau trandaifr, ca nu le suport)
Daca ar trebui sa luati o decizie asupra vietii cuiva: cine ar fi persoana si ce decizie ati lua? (Funda la cea mai originala)
Am visat vreo 3 seri la rand o casa foarte ciudata ce scria cu sange p ea anumite cuvinte nu stiu ce scria...si in ea era o tipa foarte ciudata care se taia cu un ciob apoi se pusese pe un pres plin cu? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.