Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
M-a ajutati va rog ca habar n-am cum pot sa devin expert TPU?
am o prietena care Mia cerut ajutorul si nu stiu cum sa o ajut. poate cu ajutorul vostru voi reusii s-o ajut.in urma cu doi ani prietena mea a intalnit un baiat de care s-a indragostit la prima vedere....? (mai mult)
Stie cineva parole pentru sims2?
am vazut in cateva tutoriale ca daca dadeau click aparea un fel de point rosu pe langa sageata.Cum se face asa?
Care stie care este culmea nesimtirii;))
In ce tara ati vrea sa plecati definitiv?[Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ]:-
Am un telefon samsung sgh-e250 si nu pot sa pun videoclipuri sau filme pe el, as vrea sa stiu daca exista vreun program gratis compatibil cu telu meu care sa transforme videoclipurile si filmele din calculator...? (mai mult)
Cum as putea cuceri un tip in zodia rac, sugestii!(p. s. eu sunt varsator)
In 14 e ziua mea, iar parintii mei mi-au spus sa ma gandesc ce as vrea. Am cam de toate. Totusi m-am gandit sa-mi schimb telefonul, dar e cam nou, l-am luat doar de 2 luni si ceva. Voi ce ati cere...? (mai mult)
Era un house in care zicea ceva de genu'... i said hey, ceva in gen indiantech... dau funda la ala care ma ajuta:D
Din ciclul intrebari stupide, prietena mea Ioana, vrea sa invete sa zboare de la etajul 10. S-o faca sau sa nu o faca? =))
Cum pot sa imi fac bronzul sa dispara?
Dau fundita celui care imi spune toate materiile din clasa a9a de la profilul stiinte sociale! :*
Cat e un minut din vodafone in vodafone?
Voi credeti in magie? adica in lucruri paranormale sau asa ceva! pe mine nu prea ma intereseaza numai ca am gasit un site http://www.paranormal.ro/ si mi s-a parut cam interesant, dar oricum nu stiu inca...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=Cnh0pEzjxLM&feature=related =)) Credeti ca e facuta la misto? Oricum e tare de tot=))
Funda`:D.pe ce program as putea sa fac toata poza alb negru si doar un lucru colorat? in afara de photoscape http://www.flickr.com/photos/giuliana86/3028732315/in/photostream/ :D
Va rog, ajutati-m...acum pot sa imi inchid/anulez contul de pe okazii?
vreau si eu sa stiu ce inseamna"fundita"
Vreau si eu imi multe link-uri cu tricouri in genul http://femmeboutique.ro/image/cache/data/tricouri/tricou-imprimeu-je-t-adora-4-150x200.jpg cu imprimeuri din astea cu tipe cu ochelari de soare desne...? (mai mult)
Buna TPU. Deci am sims 3 normal si sims 3 world adventures. am luat de curand de pe net expation pac-ul Ambitions - are un folder numit ViALiTi am priceput ca trebuie sa copiez cele doua...? (mai mult)
Halooaloo dragii mei TPU! Trec in clasa a 5-a si am fost intr-o excursie cu verisorul meu si colegii lui (posibili colegi si ai mei pe viitor)... ce am facut nu stiu, dar ma plac vreo 8 baieti. Sfaturi?? (mai mult)
Cum pot sa sterg o intrebare pe care am pus-o pe TPU?
Cine mai joaca Fifa 07? contact id mess ursualex_straja;)
Este normal sa fiu cu un tip de 21 de ani iar eu sa am 14? suntem impreuna de o luna acum in 11 facem 2 luni el este foarte indragostit de mine si eu la fel de el
Care este, in opinia voastra, cea mai rezonabila "vedeta" autohtona? Dar cea care va enerveaza cel mai mult?
Cum se numeste melodia din filmul "Legea junglei" aia ca "Banana ee banana eee banana " sau ceva de genu. pls dati-mi un site ca ii faina. funda
Este adevarat ca pepenele este cel mai bun fruct al veri?
Imi puteti spune niste nume de boli(bineinteles inventate) care sa reprezinte suferintele elevilor care merg la o scoala de stat?=))
Daca ati putea sa petreceti o noapte cu un baiat sexy de la hollywood care ar fi acelea? dati si topuri daca vreti! dau funda pentru cel mai interesant raspuns.
Pe cat este Halloween'ul?
Ce inseamna bsk?
Hey:) vroiam sa va recomand un blog (pe care eu il vizitez fff des) www.sonyarice.tumblr.com. este al unei fete de 17 ani din bucuresti, jucatoare de baschet si fashionista convinsa. voi il stiati? ce...? (mai mult)
Ce inseamna examen de diferentiere?
In ultimul timp nu-mi mai apare nr raspunsurilor primite.care apare in parenteze in dreapta sus la intrebare. ce sa fac? este enervant. dau funda
In ultimul timp nu-mi mai apare nr raspunsurilor primite.care apare in parenteze in dreapta sus la intrebare. ce sa fac? e enervant. dau funda
Ce as putea sa fac cu 500 de lei?
Daca ati stii ca diavolul e un afacerist corect si nu va pacaleste ca in ghost rider v'ati vinde sufletul?
Vreau si eu sa fac rost de jocul "Buss Driver", full, dar nu il gasesc niciunde :(( ma poate ajuta cineva?(dau fundita):>
Ari auzit de cartile Tara Duncan? sunt foarte tari si au multa actiune.stiti de unde pot lua volumul 3? dau funda
Hey.Acu cateva zile era cineva pe siteul asta care cauta melodiile de la BIG BANG.am vrut atunci sai raspund dar nu am mai reusit.deci care era persoana aia?[sa dea un semn de viata pentru ca vreau s-o...? (mai mult)
Ce inseamna dnd si brb? Ma scuzati daca inttreb dar sunt noua pe mess si nu stiu ce inseamna:(( ;;) ;)) :D :) :x :-* :o3 (*)
Ajutati-ma si pe mine din greseala cred ca am sters ASK FOR GENUINE MICROSOFT SOFTWARE si cand veau sa ask muzicaa merge melodia dar apoi se opreste cred ca trebuie sal reinstalez ma puteti ajuta? va...? (mai mult)
Care stie diferite masti naturale pentru fata?
Cum imi pot face scrisul in curcubeu? Unde setez culorile asa ca sa fie mereu cand vb cu orcine de pe mess sa fie la fel scrisul?
Cum ati petrecut la aniversarea de 16 ani? Ati avut multi prieteni? Cum a fost?
HELLO! Ce facultate mi-ati recomanda dintre Relatii Internationale si Stiinte Politice? 1. Ce materii se studiaza? 2. Ce meserii pot practica? 3. Dupa care facultate am mai multe sanse...? (mai mult)
Am vizionat de curand un videoclip cred ca din anii 80. Era un singur cantaret cu un model german(daca imi aduc bine aminte) foarte frumos. Totul se petrecea pe o plaja, iar clipul era alb negru. As dori...? (mai mult)
Ce nume de familie amuzante stiti? dau funda
Salut daca am un site pe internet si nu prea este vizitat. Nu am vizite trafic deloc ce pot face sa am vizitatori potentiali clienti? Mi se pare o intrebare care ii ajuta pe multi care se afla in? Exista...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?