Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Amuzati-va cu o reclama inventiva la prezervative http://trilulilu89.blogspot.com/2010/09/cea-mai-tare-reclama-la-prezervative.html
De unde pot lua si eu oblivion beautiful people mod? (in afara de planet of elder scrolls) plzz help
Votati pentru RoMANIAA! http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2010 va intorc favorul! HAideti! Va rog! VOTATI!
Cand ati pasit pe TPU ce sentiment ati avut?
Ce parere aveti de Jocul Prototype?
Mie imi place de un coleg de al meu, dar cand vorbesc cu el pe mess im vorbeste urat, ce sa fac?
Unde pot gasi informati despre inscrierea la liceul grigore moisil, bucuresti la seral? dau
va rog ajutati-ma cu site-ul asta http://www.getvideomp3.com/ pun linkul acolo si dupa aia zice flv sau mp4 am dat pe amandoua dar cum downloadez dupa aia melodia? plz dau funda la primul raspuns...? (mai mult)
Unde pot urmari emisiunea In culisele spitalului de urgenta [de pe ZoneReality] cu traducere in limba romana?
Promit cea mai mare FUNDA :D Am un exercitiu care imi spune sa alcatuiesc enunturi in care verbele"a avea" si "a vrea" sa fie, pe rand, auxiliare si predicative.Partea cu auxiliare le-am facut dar...? (mai mult)
Cum pot adauga imagini pe Google? Funda pentru cel mai bun raspuns!
Imi spuneti va rog si mie niste statusuri haioase! Multumesc! Fundita!
Cu ce scop ne-a creat Dumnezeu?
Pana la urma scoalaX-(, incepe pe 13 nu? :((
FUNDA! Trei ursri sin mu-tii Vrancei cantaresc impreuna 1047 kg.Al doilea cantareste cu 74 kg mai mult decat primul, iar al treilea cu 29 kg mai mult decat al doilea.Cate kg cantareste?
Pentru cei ce au trecut prin anii de liceu, cu bine sau rau ...Cum vi s-au parut acei ani? Ce amintiri va leaga de liceu? V-ati dori sa mai petreceti macar o saptamana in bancile scolii?
Cand eram mai mici, mereu se adresa intrebare "ce t vei face cand vei creste mare?"Eu voiam biolog sau atleta la coarda:)). Voi ce vroiati?:D
Dau FUNDA celor care imi raspund la aceasta intrebare! Ce jocurii online au aparut in ultimul timp?
Imi caut o colega de camera ca sa stau in gazda, in Iasi, si as vrea sa stiu, este cineva interesat? Este o doamna foarte de treaba iar pretul foarte bun. Daca intereseaza pe cineva, da-ti mesaj pe...? (mai mult)
Care este cel mai tare, bun joc? M-am plictisit cu jocurile care le am(Wresling, Fifa 2007, Fotball manager, Cs). As vrea sa iau un joc bun.
Care sunt ultimele zvonuri pe care le-ati auzit?
Stiti cumva cum imi pot pune parola la mesaje la telefonul Lg Gt 505? Ms:*
Bună! Deci acum 2 ore am pus o întrebare care sunt sigură că am trimis-o, pentru că scria "întrebare trimisă" sau ceva de genu', iar acum când dau la rubrica "întrebările mele" nu-mi...? (mai mult)
Timiditate sau Indrazneala? Care din acestea este cea mai de folos si atrage mai multa lume fata de o persoana?
M ai sunt la moda oracolele si caietele cu amintiri
Hey! It`s me again! :D Deci intrebarea mea este in legatura cu factorul " Back 2 SchoOoL" :|. Mda din pacate ne intoarcem din nou la scoala cu coada intre picioare. Summer is over. Acum vreau si eu sa...? (mai mult)
am si eu o "curiozitate", eu nu cred in copilul care a prezis sfarsitul lumii, sau chestii de genul acesta, dar ce este mai straniu este ca chiar eu in noaptera asta l-am visat.Este ceva normal?...? (mai mult)
Buna tuturor! Vreau sa va povestesc ceva si sa aflu ce parere aveti voi. M-am hotarat sa-mi schimb aparatul foto un Canon A470 cu un model mai bun, un SX120 IS. Studiez putin piata si observ ca la mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre manele?
Hey! se poate face ceva ca unitatea la calculator sa nu mai "baraie"in halu asta? ma dispera am inceput sa nu o mai suport:))thx:*
Cum sa nu mai fiu gay? In primul rand e posibil? Pot sa nu mai fiu gay? Cum sa-mi placa fetele? INVATATIMA :(((( rostul vietii m-a parasit si decat sa-mi placa baietii de multe...? (mai mult)
(Intrebare pentru... cei carora le plac baietii) De ce nu poti sa te exprimi unui baiat asa cum esti cand il placi?
De ce gayy nu sunt acceptati in comunitate cu usurinta? pana la urma nu ei vor sa fie...asa cum sunt...
Uite situati: Eu baiat... tu baiat... Eu te plac Ma ascund de tine de 3 ani... Cand ma hotarasc sa-ti zic... in felul urmator: Te chem intr-un loc sa fim singuri... Si-ti zic... "Iarta-ma... dar? (mai mult)
Vreau sa cumpar un Lg Kp 501 Cookie. dar am auzit ca daca te portezi din alta retea telu' e mai ieftin.Imi explica cineva :D?
Am jucat Mafia 2, l.am terminat si mi s. a parut cel mai groaznic final intr. un joc. Cine imi poate spune daca va aparea o continuare la Mafia 2 sau va trebui sa astept pana la Mafia 3 care va...? (mai mult)
Care credeti ca e secretul fericirii?, care e parerea voastra, raspunsul pe care-l caut primeste fundita:).
Care este dupa parerea voastra zodia cea mai frumoasa fizic? Dar cea mai urata?
Dk cand intru pe mess si vreau sa intru pe el tot dau click pe avatar sau nume de 1000 de ori si nu intra pe el X(?
Care jucati ourworld? Auziti, ma puteti ajuta si pe mine? sa imi explicati cum sa fac bani? Cum sa cresc niveleul? Va rog funda explicati-mi mai multe:D.
Urgent! nu sariti peste intrebare! am gasit pe net pe cineva care ofera un metis labrador de 3 luni pe mine nu ma deranjaza ca e metis labrador dar e bine ca e la 3 luni :|? rog pareri sincere.
Dormiti? :-? Daca nu ziceti si voi un banc. o gluma sa mai radem si noi asa de miezu noptiiii.:))Nb celor care dorm sau celor care se vor culca in curand.
Care au fost desenele si melodiile(sau trupa) copilariei voastre?(care v-au placut cel mai mult).[! Sper sa nu primesc raspunsuri de la copii de 6 ani 8-|, abtineti`va].
Bai frate m-a inebunit fratiumiu cu jocurile acum vrea jocuri cu pokemon i-am gasit 2 da s-a saturat de ele. Am cautat da n-am mai gasit si mama zice ca eu nu vreau sa-i caut. Da-ti-mi un site ceva de unde...? (mai mult)
Imi spuneti va rog si mie niste intrebari pentru adevar si provocare.Va rog! Multumesc! Fundita!
Ştie cineva de ce atunci când încerc să intru pe diferite categorii pe TPU îmi dă 500 - Internal Server Error? Trebuie să încerc de mai multe ori pentru a ajunge acolo unde vreau, înainte...? (mai mult)
Auziti... unde pot gasi ghiozdane frumoase, de calitate si nu foarte scumpe?(nu vreau mall sau hervis):)...Sau daca in Gara de Nord se vand ghiozdane frumoase?
Culoarea voastra preferata este?;;)
Seara buna! Care este cel mai misto banc pe care il stiti? Ceva de genu' sa radem pana ne ia cu ambulanta :)) Ave!
Ce faci in acest moment ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RainWind întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!