Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cat e ceasul acum?
Completati propozitia: Daca as fi putut alege, as alege sa... Si sa uitam putin de seriozitate.;)
IMVU e un joc? Ce trebuie sa faci?
Cati dintre voi sunteti colectionari de obiecte vechi? Eu am un ceas vechi elvetian din 1918, functionabil.Am aflat ca valoraea lui este in jur de 15000 euro (am intrebat un colectionar din Timisoara )....? (mai mult)
Bunaaa TPU. de unde pot descarca pokemon heart gold pentru nogba... dau fundita la primul si bun cal verific.
Cand incepe scoala in 13 sau in 15 septembrie?
Cine poate sa formuleze definitii poetice pentru cuvinetele: "speranta", "vazduh","lumina" si "dimineata"? Va rog mult de tot ajutati-ma :) Dau fundita.
Buna ma numesc Andreea si am o problema, de fiecare data cand deschid Metin2 mi se restarteaza calculatorul. De ce?
Sall...TPU uite am si eu o intrebare in care sunt confuza nu stiu ce rasa ar fi ideala pentru bloc si pentru mine un yorkshire(trebuie sa il tunzi des si ii se lasa parul cand implineste varsta de 3 ani? (mai mult)
Stie cineva niste jocuri cum ar fi defence grid? i niste linkuri de unde pot sa le descarc.
Sallz.Hi5, Facebook sau Twitter? Faceti un top.
Cine ma poate ajuta cu un Header in PhotoShop? va rog frumos cine poate asa ceva va rog sa ma ajutati!
In barlad, unde gasesc cel mai ieftin calculator? Vreau sa mi-l iau la iarna!
Cate episoade va avea noul serial de pe TVR 1: Legendele palatului: doctorul Hur Jun?
Am nevoie de niste jocuri ca si imvu da nu de downloadat ci online ca si ourworld de exemplu nu accept jocuri de downloadat
Intrebare referitoare la jocul Conquiztador! Care e diferenta dintre Blitzkrieg si Razboi de cucerire.
Stie cineva ce inseamna AOE
Buna ziua la toata lumea! As vrea sa-mi creez un server privat metin2, sunt necesari bani inclusi pentru creearea serverului si intretinerea jocului? Trebuie multa rabdare si inteligenta in calculatoare...? (mai mult)
Funda:x plss un sfat, am mai pus intrebarea asta dar ...Cum sa-mi pun icoanele de pe desktop? M-am saturat de coloana. dau si folositor;) mersi
Hey! vreau si eu sa creez un lucru la imvu ca sunt vip:)ma ajutati va rog? cum se face o haina?! funda!
Era o melodie, in italiana, deci, era asa clipul, :canta o femeie, si un barbat, femeia cu parul castaniu, bob, ... ei s-au certat, si femeia, si-a imaginat ca, fostul partener mopare intr-un? (mai mult)
Cine vrea sa fim vecini la barn buddy sa ma adauge ca prietena http://Stefy2850.hi5.com si dupa ce accept cererea de prietenie si suntem prieteni sa dea click pe acest link http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852&...? (mai mult)
Exista vreun site de unde pot downloada ``Barn Buddy``? Ca as vrea sa-l am in pc si sa nu mai joc dupa hi5 sau facebook. Dau fundita:)
Care jucati metin2 pe serverul privat shadow ( http://www.shadow-mt2.de/index.php ) aveti careva setup`ul? ca de pe site nu se mai poate dwn. Cei care il au pls lasati`mi un pm sau add :blond_la_rawrr....? (mai mult)
Cat costa un septum? la salon!
De ce majoritatea membrilor dau fundita la primul raspuns?
Cate kg are un metru cub de fier
Cine e din Pitesti si a intrat la zinca, la matematica - informatica bilingv engleza?
Daca noi ne apucam sa batem la popi ce se intampla mergem in iad? ps.nu vrem sa ii omoram doar asa putina bataie.
Va rog daca se poate niste informatii despre cercul de fotografie de la Palatul Copiilor! Adica cum e acolo, de ce am nevoie, imi trebuie aparat sau au ei? Multumesc!
Cine stie secrete pentru jocul Barn Buddy? Si daca se poate sa-mi spuneti si mie daca e adevarat sau nu ca daca pui casa, grajdul si cusca pe recolta iti poate fura sau nu?
1. Voua vi se pare normal ca un copil de 13 ani sau 12 sa-si inceapa viata sexuala? 2.Credeti ca e in regula ca un copil de 7 ani sa aiba telefon cu touch screen si sa asculte muzica la scoala? 3. E...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta grupa: Liverpool F. C., FC Steaua Bucuresti, SSC Napoli, FC Utrecht? Avem sanse sa ne calificam mai departe?
Spuneti-mi va rog cum sa imi sterg profilul de pe TPU.ro?
As vrea un nume mai dramatic pentru catelusa mea, ceva aristocrat asa ceva? :)) va dau Fundita cu F mare.
De ce nu m-ai visez nimic de vreo 2 ani? Fundita:D?
Zilele trecute, doi amici de ai mei au făcut o mică drumeţie prin împrejurări.Au oprit undeva in judeţul Harghita, într-un sat, şi au intrat într-un magazin. Acolo au întrebat dacă au covrigei,...? (mai mult)
Hey, buna TPU, am si eu o intrebare. Ma numesc Andreea si as vrea si eu porecle mai noi, mai smechere. Dau fundita:-* PwP
Este adevarat ca la noapte la 00:30 se va vedea Marte? Ori cum la Timisoara nu se va vedea =[[!
Salut am o intrebare mi-am luat un netbook acer aspire one532h cu win7 starter toate bune pana la instalarea yahoo messenger 10 mi se blocheaza tot timpu l-am scos afara si am bagat 9 dar nu merge sa sun...? (mai mult)
Din greseala am dezinstalat driverul de sunet din control panel. nu mai am sunet deloc la calculator. am incercat sa instalez driverul de pe cd-urile ce le-am primit odata cu calculatorul dar fara succes...? (mai mult)
Hey, pentru cine se joaca Barn Buddy, cum pot fi mituiti cainii aia simpli care costa 1, 000 de coins? Va rog spuneti-mi. Va dau funda ala care imi spune rapidd!:(( Multumesc
Cineva mi-a spart parola de mess ca nu pot intra deloc pe IDu meu si nici nu pot schimba parola. Nu stiti daca este vreo posibilitate sa-mi recuperez IDul? mi-am facut unul nou si am foarte putini in lista?...? (mai mult)
Buna(:, ce mai faceti TPU?, cum pot sa-mi creez un site priopriu?, sau un blog?, as vrea foarte mult sa spun ce am de spus prin asa ceva. Ma ajutati?, cine stie raspunde, thx:)
Buna; xo intrebare.:-? ce probe sunt la balul bobociloc?
Cum se punee imagine la avatar? adica pe si-te
Trebuie să respectăm sabatul? A ţinut Iisus sabatul? Este sabatul o cerinţă pentru creştini?
Care joaca farmerama? f3no0om3nala ...sunt eu...:)
Buna tuturor! Imi place de un baiat de mult timp. Eu am facut primul pas si am facut rost de id lui, desi nu imi sta in caracter. Am vorbit de cateba ori pe mess, am aflat unele lucruri despre el, dar...? (mai mult)
Cine joaca s4 league? Vreau sa-mi fac o lista de prieteni doar cu romani. Daca jucati va rog sa imi spuneti aici, si sa ma bagati in lista de mess sau skype! La ID-uri ma gasiti sub numele de cataman30!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?