Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Apar pete mai mari rosii aproape spre roz fara bubite dar aproape ca ard si mancarime foarte intensa apar si dispar si pe ceafa sau pe extremitati maini picioare dar si pe burta sau pe fund dar frecvent...? (mai mult)
Am ramas corigenta la metematica pentru ca am facut misto de profesor la inceputul anului, si de atunci nu a vrut sa ma mai asculte niciodata. Se apropie corigenta si imi e tare frica. Nu e corect avand...? (mai mult)
SAll TPU cine are asigurare la masina la Astra? eu astept de 2 luni sa imi dea duna totala si ma mint pe zi ce trece credeti ca este bine sa anunt opc-ul? sau sa mai astept sau sa ii dau in judecata? am...? (mai mult)
Niste porecle pentru Alexandra?;;) Unii imi spun Kupy fiindca asa ma strigau cand eram mica :))) Altii imi spun si asta mica, Alle dar vreau niste idei de porecle
Ce email folositi?
Sa zicem ca cineva din prea mult altruism sau din prea multa plictiseala, posteaza un nr de telefon, cu mentiunea: "Suna-ma daca te simti singur, disperat sau pur si simplu ai nevoie de un sfat!...? (mai mult)
Este cineva din Petrosani?:)
Sall! :) As vrea si eu sa stiu cum imi fac profil hi5 cu pozele mele, muzica, etc. fundita :X
Este cineva din Petrosani sau din Valea Jiului?:)
Cum sa fac o fata de 13 ani sa ma placa? Ca nu stiu nu prea ma baga inseama. Ce sa fac? Cine are prietena si stie ce trebuie sa fac va rog sa-mi spuneti.Multumesc.
Cine are un cont de metin2Gx? Nu conteaza Lvl! Va rog! Ma gasiti la id robert_blue_lions95
Are cineva un cont de metin2GX? Nu conteaza lvl! Va rog!
am o pb cu hi5`u:). Inainte stiu ca mergea sa setezi poza de profil acolo unde intrai la poza si dadeai la 'setare ca poza de profil', acum mie nu imi mai apare chestia asta. Aveam ca poza de profil...? (mai mult)
Cum se spune în aromână şi/sau ţigănească: "Salut!"; "Bună ziua!"; Te urăsc!"; "Eşti frumos/frumoasă!"; "Te iubesc!"; "Ce faci?"; "Eşti de treabă"; "Constanţa"; "Dobrogea"; "România";...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva un program mai smecher(daca pot spune asa) in care sa introduc pictograme in poze. De exemplu era o pictograma "Nights city nights friends". Thx
Cine ma ajuta ca niste idei la un id? K numele ionut sau johnny? dau funda
Ce credeti, daca n-ar fi existat hitler sau sa presupunem ca ar fi murit la nastere ori in timpul primului razboi mondial, ar mai fi avut loc al doilea razboi mondial?
Am si eu nevoie de ajutorul vostru.Am ascultat o melodie la Costinesti pe plaja, venea din fata Megadiscotecii Tineretului si tot ce am prins din melodie era doar refrenu :"Amanamana"melodia era cantata...? (mai mult)
Nuu stitZzi ceva prOgramee de mOdificat poZee onLinee? :D f. u. n. d. a
Vreau sa-mi fac un id nou si vreau niste idei ca numele ionut sau ca johnny. Cn imi da cele mai multe idei si imi plac primeste funda.
Sa va pun o intrebare astia care au PS2 ca vreau sa imi iau, si nu vreau sa imi cumpar CD-uri se poate sa bagi pe un joc luat de pe net de PS2 si apoi sa bagi pe un DVD citeste sau nu ca am vazut la un...? (mai mult)
Imi puteti recomanda anime-uri gen Horror, Ecchi sau Vamp. Unde le pot vedea? de preferat in romana daca se poate:) Multumesc anticipat
Pai vreau si eu sa aflu cum se trimit cadourile free nu cu vip am auzit de la o fata ca exista asa ca sa nu spuneti ca nu stiti trebuie sa completez nu stiu ce oferte cine stie sa ma contacteze. cine nu...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu la imvu cum se trimit cadourile alea free nu vip am auzit de la o fata ca poti trimite mia explicat dar u prea am inteles mare lucru am azuit ca trebuie sa completez nu stiu ce oferte...? (mai mult)
Buna care urmareste wrestling cred ca stie ca John Cena poarta mereu tricoul acela portocaliu "Never give up" si cred ca ii se potriveste lui Cena aceasta replica pentru ca asa e el nu renunta niciodata!:]...? (mai mult)
Ce e cu punctele pe care le acumulezi pe TPU?:-? la ce folosesc acestea?
..Am o problema.De cand am venit de la mare nu am cu cine sta pe la mine la bloc si ma plictisesc asa ca m-am dus in alt cartier la 2 colegi, si mai multi prieteni de-a lor.Totul a fost bine? (mai mult)
Am nevoie repede de un raspuns...maine in Rm valcea este un concurs de graffiti? Si unde se tine?
Hei TPU.(: vreau doar să vă întreb care este contul vostru de imvu? al meu este lelenu stiu23. da, ştiu că este neinspirat, dar nu l.am făcut eu. v. v poate mai vorbim acolo? xD
Stie cineva vreun program asemanator cu virtual dj?
Am tot cäutat pe net o retetä de ardei iuti pentru iarnä, adica din aceia murati, dar nu vreau o combinatie cu otet. As dori dacä poate cineva, sä-mi dea o retetä pentru ardei iuti murati...? (mai mult)
Care imi spune si mie cum sa fac pe hi5 pentru ca am albume stiti voi,,, si cum pot sa pun ce poza vreau eu ca coperta de album.Intelegeti? Ajutati`ma va rog. Fundaa!:x
cine imi poate da si mie mai multe melodii (ma refer la numele melodiei si cel care o conta) de la Lipton Ice Tea? DAU FUNDA
Stiti cumva daca se mai pastreaza latina ca obiect la filologie?
As dori sa-mi varuiesc dormitorul in 2 pereti de o culoare, 2 de alta. Ce culori credeti ca s-ar potrivi?
Am si eu o problema legata de singuratatea in cuplu.as vrea sa va intreb cum sa o rezolv? sau daca mai am ceva de facut ca nu prea mai stiu ce sa fac.astept cit mai multe pareri.plz.
Ami da si mie cineva un cont de metin2 GX? de orice lvl, ca mie mi-a fost furat, id meu de mess e andrei.halo.
Nu imi mai merge Hi5-ul. Nu stiu ce are. Am pus o poza, si am setat-o ca fotografie de profil iar acum nu imi mai apare nimic. Ce sa fac?
Cum sa fac o fata de 13 ani sa ma placa? Ca nu stiu nu prea ma baga in seama. Ce sa fac? Cine are prietena si stie ce trebuie sa fac va rog sa-mi spuneti. Multumesc.
Buna eu si sora mea ne uitam in fiecare seara la "copii de la 402" :)) ni se pare amuzant dar in seara asta as vrea sa uitam la episodul acela ca este un concert cu baietii de cartier iar nensy isi imagineaza...? (mai mult)
Dupa voi, scrieti un top de 3 alimente care nu pot fi mancate pe strada deoarece ne facem ca... porcii la gura(scuzati expresia)
Cum v-ati descrie intr-o propozitie?
Help! nu stiu ce se intampla. Eram pe hi5 si vroiam sa ma bag la prieteni. De aici incepe cosmarul. Dintr-o data se delogheaza. Ma bag din nou. Si acolo la pagina de start. Nu mai aparea fotografia...? (mai mult)
Ce site-uri pentru. downloadat muzica free folositi?
Ce parere aveti despre Miss Univers 2010? http://iulylovethesky.wordpress.com/2010/08/24/ea-este-noua-miss-universe-jimena-navarrete-din-mexic-galerie-foto/
Cine stie cum se traduce urmatoarea fraza in romana (din germana): Herr Popescu will heute noch zur Post gehen. Multumesc anticipat!
Buna TPU. As vrea sa particip la o emisiune televizata ( sa stau in public ca figurant). Problema este ca nu stiu unde sa ma duc. A mai fost cineva figurant in public si poate sa imi dea cateva detalii?...? (mai mult)
Mi-am luat un cablu de date pentru telefonul meu samsung, si vreau sa descarc poze si melodii dar pc-ul nu-mi recunoaste telefonul. Pe ce site sa intru ca sa-mi iau un driver de instalare pentru samsung...? (mai mult)
Voua va dau parinti vostri alocatia aceea primita de la stat aceea "mare" de tot? (mie nu mi-o dau pentru ca zic ca nu stiu ce sa fac cu ei si adavarul acesta este plus ca ai mei imi mi-au mai multe...? (mai mult)
Buna! Care imi spune si mie cati ani are Miruna Oprea? Multumesc! Ofer funda!:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!