Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre ochii negri?
Cam cat costa sticluta de vitamina A?
O intrebare pentru fete cum ati vrea sa fie rochia voastra de mireasa?
Urgent! Cand incep sa se vanda mai multe rechizite scolare in hipermarketurile?( Sunt din Bucuresti). pe ce data? multumesc mult... Dau funda...
Aceasta intrebare le o adresez celor care au cont pe Club Penguin. Unde mai gasesc obiecte de acelea gen cheia cu urs, prajitura etc care se pun pe fundalul unde apare pinguinul meu? Sper ca ati...? (mai mult)
Mi-am făcut un id nou şi dacă trimit un mail, numele ce îi apare celui care primeşte, diferă de numele pe care îl am pe mess. Cum pot face să îmi apară la fel şi la mail? Am schimbat acolo...? (mai mult)
As vrea taree mult sa stiu cum se numesc mai exact ghiozdanele?(din prima poza, cu 2 compartimente, unul mare si unul mic in care poti tine accesorile, servetele etc) http://www.fete24.info/modele-de-ghiozdane-si-genti-pentru-scoala/...? (mai mult)
Dati-mi si mie un cont de metin2GX nu conteaza lvl! Va rog! Are cineva?
Stie cineva cum se improvizeaza un aparat de tatuat? de ce chestii am nevoie? vreau sa incerc sa fac tatuaje si nu mi'as cumpara din start un aparat de tatuat profesional...
Nu stiti ceva program care poate modifica pozeLee ca asta? :D : http://gi0006.photobucket.com/groups/0006/G5PAK3TBQS/PinkFlowers-ColorSplash1.jpg
Nu vi se pare ca Joe Jonas e un prost ca s-a despartit de Demi? si acum da-ti click aici sa vedeti cum se saruta cu una de 23 de ani! ce scarbos...mai bine ii statea cu Demi http://www.wambie.com/rssjuegos/tuttifrutti_us/news/ASHLEY_GREENE_AND_JOE_JONAS_KISSING-new_en-3242.html? (mai mult)
E normal ca la 14 ani mama ta sa nu te lase sa mergi cu cea mai buna prietena la plaja cu masina mica? mergeau si parintii ei...
Daca un lamai a stat cam 5 zile fara apa si s-a cam uscat mai poate fi "reinviat"? Cum?! Ms
Care este ultima comedie buna pe care ai vazut-o?
20% dintre romani vor pleca la munca in strainatate, e bine s au rau pentru romania? ce credeti?
Buna TPU? Voi pe ce site-uri va uitati pentru stiri mondene (nu numai despre vedete din Romania, dar sa fie in romana)?
Miley Cyrus (hannah montana) pitiponca desavarsita 8 poze vezi poze http://www.peaici.ro/miley-cyrus-hannah-montana-pitiponca-desavarsita-8-poze/ dau author pe site PM interesatii
Vreau si eu un cod Webkinz, fara sa-mi cumpar animalut! Ma puteti ajuta dau funda MARE!
Cum ii fac pe parinti sa ma duca la sat? Nu vor sa ma duca pentru. ca mie nu prea imi plk ce mancare imi face bunica mea! cum sa ii rob? p. s: eu nu ii rog asa in fata...
Ce naiba are hi5? X( ca nu ma lasa sa`mi schimb poza de la profil X( si am incarcat una si am dat sa o faca poza de profil si acum imi arata poza aia portocalie ca si cum nu as avea poze X(
Imi puteti spune si mie cum se cheama melodia in videoclipul careia apare Dony (parca) pe o plaja cu o tipa-care canta (melodia fiind foarte difuzata pe posturile de radio si tv; dar nu-mi pot aduce aminte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre România?
Ce credeti despre telefonul Lg Cookie Fresh? Are memorie buna?(incap melodii si poze multe )? Funda la care stie.
Cu ce iti omori timpul in timpul liber?
Care ar fi ultimul lucru pe care l-ati face(inainte de a pleca de pe aceasta lume)?
Uneori aud oameni care zic : "x are 16 kg uda" sau "y are 23kg uda". Imi puteti explica ce inseamna :D?
Roz sau albastru?
Va rog uitati`va la videoclipul asta si spuneti-mi cum vi se pare!:X http://www.youtube.com/watch?v=lmYtqS0b3jQ
Dau fundita! am si eu o problema cu calculatorul numai pot sa intru in control panel nu stiu de ce, acum cateva zile mi-a expirat antivirusul, iar cand am incercat sa il dezinstalez nu imi intra in control...? (mai mult)
Am intrat pe situl pribat metin2gx.ro,dar nu reusesc sa ma inregistrez.Ma poate ajuta cineva? sau sa-mi spuna de ce nu reusesc?
Salut.Care pote sa imi spunea niste programe de facut video din poze in afara de Movie Maker si Pro Show Gold :Dar dati-mi si linkul de unde pot sa il scot. dau funda
Aveti superstitii si daca da care sunt acelea?:)
Hi, am o problema la desktop si nu stiu cum sa o repar:| denumirea folderelor de pe desktop este incadrata in culoare(nu stiu dc) si imaginea pusa pe ecran nu e gif, ca sa se activeze acea culoare...? (mai mult)
Pentru cand incepe scoala as dori sa-mi cumpar un ghiozdan mai deosebit, din acela pe o parte dar sa fie neaparat roz sau roz cu alte culori si as vrea sa-l comand de pe net, imi puteti da niste poze...? (mai mult)
SONDAJ.Preferati Coca-Cola sau Fanta?
Sal:D ^,^ ce inseamna "xoxo"? mi-a zis o fata pe mess asa: "xoxo :*" dar nu stiu` ce inseamna:D:]] funda:>:D
Era ceva in genu ingroapati povestea ta infricosatoare un site unde toti isi puneau povestile cu fantome etc si nu il mai stiu :(( il stiti voi cumva :| daca da il scrieti? mersi anticipat :*:*:*:* dau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fraza:"O zi pierduta este o zi in care nu zambesti"? Eu sunt de acord cu aceasta fraza dar vreau sa stiu si parerea voastra
Care reactie dupa disney.ro va placut cel mai mult?
Care vi se pare cel mai important lucru din viata voastra?
Plzz spuneti-mi si mie cum fac bani de la acele jocuri de pe imvu ca eu am jucat cateva si nu mia dat nimic...HELP! funditaA!
Imi poate recomanda cineva un magazin de textile din Iasi, va rog? Multumesc.
Am vazut mai de mult la cineva pe hi5, o sectiune numita educatie unde scria scoala unde era sau liceul...As vrea si eu sa scriu la ce liceu sunt insa eu nu gasesc aceasta sectiune:|Stiti cumva? (mai mult)
Cum vi se pare filmul "tristan si isolda"? va rog sa-mi scrieri si mie cateva filme in genul asta.
Ce parere aveti de http://www.youtube.com/watch?v=RYgxAE8ykd4 Stop MaNeleLor >!...? (mai mult)
Este cineva care poate sa livreze produse cosmetice din SUA? Ma intereseaza Dermablend si am vazut ca in Romania nu se gaseste inca
Cum pot sterge o intrebare de pe TPU
In Romania este placa i-pad? daca da, atunci unde si cat costa?
Începe şcoala. Marfă, când vine vorba de un aspect: cumpărături:x:X. Aş vrea să îmi iau un ghiozdan mai diferit de toate ghiozdanele banale pe care le vezi atââââât de des8-|. Am văzut pe...? (mai mult)
Cand intru in My Computer nu ma lasa sa intru in (E). De ce nu ma lasa in cere sa il deschid cu alta icoana
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!