Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
pe 10 septembrie implinesc 14 ani si nu am ce muzica sa pun as vrea muzica populara manele si muzica usoara dar nu vreau sa descarc de pe net deoarece sunt virusate.cine imi poate da muzica?,...? (mai mult)
Stiti expresii de genu:D-zeu nu da nimanui mai mult decat poate duce... D-zeu ii incearca pe cei ce ii iubieste?
Cine stie un joc virtual world dar pe net nu dowload si fara the-west, triburile, farmera etc fuuuuuuuuuunda:)
Top 10 melodii preferate. Cel care se aseamana cel mai bine cu mine
Stiti ceva trucuri de magie, sau iluzionism optic, sau smecheri de tot felul.
Ar trebui sa se faca o chestie pe TPU : sa nu mai poata sa posteze anonimii. Te trezesti ca intra un copil si te injura pe acolo. Sa isi faca cont daca vrea sa zica ceva.
De unde pot sa downloadez noul imvu (adica cel cu chat-u 3d...) pentru ca de fiecare data cand am vrut sa-l iau mi-a dat o eroare "the imvu service could not be reached.Pls check your internet connction? (mai mult)
Am 3 piese care vreau sa aflu cum se numesc: 1)versuri:you make me crazy.tell me a, tell me a.imi imi, kiss me kiss me, imi imi kiss me kiss me... let le hold you.my body. you make me crazy.me? (mai mult)
Sall... TPU am si eu o intrebare ati avut parte de primul sarut la cati ani va rog raspundeti dau funda pentru cele mai frumoase raspunsuri!
Cum pot edita poze pe hi5?
As dori un echivalent pentru tranzistorul 2SC3807! Dau FUNDITA!
SVS :)am si eu o intrebare, a fost ziua celei mai bune prietene si normal, i-am zis la multi ani dar atunci nici unul din noi nu eram in oras(ziua ei a fost pe 26 iulie)si am vb cu ea pe mess.acum e la...? (mai mult)
Heyy:) buna:D ma numesc Alexandra si sunt din Petro0sani:D as vrea sa imi fac o formatie:D [stiu suna un pic ciudat:))] o trupa:D e cineva interesat/a? as fi foarte incantata:D dar va rog sa imi...? (mai mult)
Nimeni nu e perfect... dar pentru voi care ar fi fata/baiatul ideal? modelul sa fie cam asa :P stil = punk / normal / emo / manelista / rockaritza / indiferent culoarea ochilor = negru / albastru / verzi? (mai mult)
Ziua ta e speciala? Faci lucruri deosebite? Sau e o zi normala? Cam cum decurge ziua ta?
Bunaa >:D< ... Trebuie sa fac un caiet cu descrieri, am descris o carte, un vis, o persoana si...nu mai am idei :| Cea mai interesanta primeste funsitsa :).
Va rog imi spune si mie cineva cum pot face bratarile prieteniei? fundita
Buna alz.As vrea sa va intreb si eu numai pe cei cu rucsace[ghiozdane]nu stiu cum le spuneti voi care se poarta dupa gat, intr'o parte. Vreau si eu sa-mi cumpar cu trupe rock sau frumoase nu cont. cu ce...? (mai mult)
V-as ruga sa-mi spune-ti si mie cele mai amuzante clipe din viata voastra.Adica o nazbatie sau ceva. Fundita ( la cea mai amuzanta )! Multumesc!
De ce cand adaug o intrebare noua si imi arata ca am raspunsuri ai dau clic nu imi apar numai dupa un timp>> funda:)
Ce faci cand simti ca nimic nu mai este la fel, ca orice ai face nu mai poti schimba nimic, totul este ireversibil si irecuperabil, cand simti ca s-a terminat ceva ce trebuia sa fie perfect, ceva ce...? (mai mult)
Vreau sa imi albesc dintii cu bicarbonat. Stie cineva daca functioneaza, as vrea sa raspunda mai ales cine a folosit si a vazut schimbari vizibile.Si cum sa fac sa ma spal cu bicarbonat? Il pun pe periuta?...? (mai mult)
Cine credeti ca e vinovat pentru tregedia de la Maternitatea Giulesti?
In seara asta m-am jucat adevar sau provocare doi baieti si o fata, iar eu aveam lipsa de idei la provocari. ce provocari as putea sa le dau maine-seara?
Voi cum ati facut sa va indragostiti?
Cum dau dedicatii` la TarafTv de pe pc. fara plata:-? ceva online este`:-?
Care dintre voi e mai emo? :>
Vreau sa fac cunostiinta cu o fata de 14 ani, dar sa aiba skype, cine are raspundeti va rog, mersi mult))fundaAAA
Buna :) Anul asta trec a 8a si ma ar cam trebui sa ma gandesc la ce profil vreau sa dau la liceu... M-am gandit la filolgie, bilingva, poate si bio-chimie sau mate-info... Poate cineva sa-mi spuna cam? (mai mult)
Anunt Plec de pe site. Vreau sa petrec mai mult timp cu cei dragi in lumea reala si vreau sa nu mai fiu dependenta de sufletul erei moderne: calculatorul. Vreau sa fiu libera fara sa mai fiu dependenta...? (mai mult)
:) Cum pot recunoaste daca un parfum e original?:D Dar niste articole din piele? :-/
A trecut de mult perioada aceste intrebari dar, ; ; )...cine ar fi trebuit sa ia oscarul? Avatar sau the hurtlocker? Si un filmulet care sa va ajute la decizie :D http://www.youtube.com/watch?v=jIw5zF4244Y&? (mai mult)
Buna TPU. Spuneti-mi urgent niste jocuri faine! =P~
Buna vreau neaparat sa stiu cum ma pot uita onlinelive pe acasatv daca stiti dati sh un linkeu dau funda la cel mai bun
Ma droghez cu?
Justin Timberlake fara pantaloni in public! http://www.peaici.ro/justin-timberlake-fara-pantaloni-in-public/ Ce ziceti fetelor e dragut? Dau autor pe blog cine vrea Pm
TPU...se termina vacanta si eu nu am facut nimica vara asta... ei nici chiar nimica dat cel mai mult am stat(cu colege etc nu prea au vorbit cu mine si nu au vrut sa iasa cu mine)si nu stiu ce sa mai fac? (mai mult)
Salut, cine imi poate da si mie un site de unde pot vedea serialul jake si blake, dar sa vad in romana
Niste filme! am vazut aproape tot ce a aparut sau a fost, adica sunt in pas cu filmele si daca cineva imi trimite un film care nu l-am mai vazut si imi place si nu e HORROR, fundita! mersi:)
NUSTIU de ce dar m-am uitat la chestii pe youtube cu scrisoare catre mama antiavort chestii din astea si m- s-a facut mila de bietii copilasi nevinovati. Voi sunteti pro sau contra avortului?
Ati avut vreodata presentimentul ca se va intampla ceva rau? nu stiu dar de azi cateva ore ma simt tare ciudat.simt ca se va intampla ceva rau azi, sunt foarte nelinistita...de obicei nu cred in chestile? (mai mult)
Hello! Am si eu 2 intrebari pentru voi: -Cand incepeti scoala mai aveti timp sa va si distrati, sa va recreeati? Eu nu. -Voi cand va faceti temele si invatati? Seara sau dimineata?
Dati-mi si mie niste teste;)
Ma bate gandul sa ma duc sa ma spovedesc...niste sfaturi :P trebuie sa ma duc la o anumita ora, sau trebuie sa ma duc intr-o anumita zi...trebuie sa tin post? Sa ii las bani la preot?:))
Am ca antivirus pe avira si dupa ce imi scaneaza tot ce am in pc imi apare la warnings 2 inseamna ca am virusi? apoi dau la virus information si la type imi apar numai vrisui.asta inseamna ca am virusi?...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste muzica de club.
Macii lui Van Gogh au fost furati din nou. Waw! 50 de milioane de dolari in contul cuiva! Ala s-a facut om pentru toata viata, daca nu va fi prins. Te-ai gandit vreodata la un furt de o asa dimensiune?...? (mai mult)
Tom si Bill Kaulitz sunt frati?
De ce nu pot sa pun pe profilu' de la myspace un layout?
Hei TPU :) stie cineva un site unde pot citi carti online? pls am nevoie urgent;;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!