Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Just raspundeti. Ce inseamna pentru voi sa fiti fericiti? este o intrebare la care nu multi pot raspunde deoarece nu stiu adevaratul sens al fericiri
Salut, imi puteti spune o enciclopedie online(in romana) care sa semene cu wikipedia?
Cine stie ce inseamna -hipster-?!
Cate episoade are cealalta fata a analiei si saracii tineri bogati?
A citit cineva cartea Iubirile unui marinar de Pavel Corut? si daca da ce impresii va lasat si cum credeti pentru ce virsta ar fi buna?
Cine joaca Barn Budy pe facebook? Dau orice
Salut, la call of duty modern warfare 2 cand joci online e un radar in partea stanga sus si inamicii se vad doar cand trag cu armele apoi dispare punctele rosii... daca ma apropii spre nivelul de experienta? (mai mult)
Ajutor! Ma mai duc cateodata cu mama la cimitir la mamaia.de fiecare data cand ma aflu acolo si ma uit in jur vad cum se zbat spiritele sa iasa din mormant, cum se misca mormintele, aud voci fara inteles,...? (mai mult)
Cine imi raspunde la ultimele 2 intrebari?
Sall... am o optuine pe cartela orange si nu stiu de unde se dezactiveaza... va rog ajutati-ma multumesc
Care stie cum se calucleaza coeficentul uefa intercluburi? Azi sunt meciuri importante in europa pentru echipele romanesti si sper ca se vor califica 3. Vreau sa stiu si bonusurile cum se dau :D
Daca poate, sa-mi dea si mie cineva lista cu participantii de la Eurovision 2010.
Credeti ca administratorii TPU (administratora/project manager/samd) sunt impartiali in aplicarea sanctiunilor pentru incalcarea normelor din regulamentul acestui site? Credeti ca sunt partinitori uneori...? (mai mult)
FUNDA! O sa fie ziua prietenului meu si ma gandeam sa ii iau cadou o rama cu poza noastra. Inca nu am facut poza si nu am idee cum sa o scot frumoasa.nu la imprimanta binenteles. Niste idei? Multumesc!...? (mai mult)
Cum pot sa devin brutar pe lady popular? deoarece la cursuri nu exista doar cel de bucatar vreau sa trec la nivelul trei. Dau funda;)
am 12 ani in scoala la mine este un baiat caruia ii place de mine dar mie NU ma enerveaza la culme si as vrea sa ii zic vreo doua am incercat sa vb frumos dar si sa vb urat DAR TOT NU intelege...? (mai mult)
Este un episod din hannah montana si are o melodie Sunt stapana pe mine... Dar nu stiu care episod este si nu vreau rasp de genu' iach hannah montana, nu ma uit sau de-astea... eu am pus? (mai mult)
Cien se mai joaca lady popular de aici sunteti conta/pro?:D
Stie cineva de unde sa fac rost de referatul cartii "Doi ani de vacanta" de Jules Verne?
Stiti niste site-uri de unde pot downloada melodii pe gratis si fara virusi?
Ce comedii imi recomandati? Adica sa pot rade mult la acele filme :)). Si daca mi ati da un site de unde le-as putea descarca ar fi si mai bine. Ms:*
AM mare nevoie de ajutor!:((, nu stiu de ce atunci cand vreau sa incarc poze pe sunphoto, nu mai apar pozele in album, dar atunci cand le pun la avatar apar!:((, pls help!
URGENT! Cum sa downloadez par si haine etc. pentru sims3, de pe www.PeggyZone.com? Am auzit ca trebuie sa downloadezi MonkeyHelper, sa bagi intr-un fisier numit Mods pe care l-ai downloadat de...? (mai mult)
Dc nu ma mai pot uita la intrebarii? K dau pe o intrebare si nu ma lasa :( Si pe pagina principala nu imi mai arata alte intrebari tot acelea... :(( Help!?
Hi, e urgent va rog cine stie:| am o problema la desktop si nu stiu ce sa fac:| am dat la proprieteti la desktop si am dat my current page si mi-a aparut pe desktop ACTIVE DESKTOP RECOVERY si scrie...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu site-ul? :( De ce nu mai merge sa vezi intrebarile separat si raspunsurile?
Cine imi da pe metin2dinamik dau funda nu conteaza lv.la mine nu imi mere nu stiu ce are dau funda.si raspuns folositor. dac merge
Ce va place cel mai mult sa faceti in timpul liber?
Am un iubit dar e in bacau iar eu in bucuresti, ce sa fac?
Cien mai joak lady popular sunteti contra/pro?:D :DX_X
Cum se numeste programa care scoti muzica de pe youtube pe site cela, scrii adresa si el ti-l scoate? plizz ajutor...
Unde pot gasi intersport in drobeta turnu severin?
Cum vi se pare viata in ziua de azi?
Hey voua va mere sa raspundeti la intrebarile de pe TPU? dati-mi si mie un mesaj pe privat!
Sal, imi zice si mie cineva dupa cat timp se observa sarcina, burta la o fata slabuta?
Buna tuturor! Ieri am instalt windows 7, totul bine si frumos, doar ca nu imi da voie sa instalez messenger (yahoo, hotmail.). Ar fi cineva disponibil sa ma ajute cu catea sfaturi? Va multumesc.
Imi puteti recomanda niste joculete pentru telefonul samsung s5230?
Nadia comaneci are doar inaltimea asta? http://www.avantaje.ro/Timp-liber/Stiri-si-evenimente/Nadia-Comaneci-in-vizita-la-TabaRama.html?a=6023/1427434
Stiu ca nu avem voie sa punem intrebari legata de temele scolare :(, dar chiar am nevoie. Am cautat in mai multe manuale de diferite clasa si pe internet si nu am gasit nicaieri definitii pentru,...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un id de mess si nu stiu ce sa pun la"Postal Code" Ma poate ajuta cineva?
NU pot sa intru pe mess.am incercat ca intru pe mai multe id. uri dar nu mrg nici unu. pe net mrg sa intru dar messul nu.de ce si ce. i pot face sa mrg?
Am 14 ani si am un "inceput" de celulita, m-am apucat de sport insa vreau sa-mi faca mama mea masaj cu crema anticelulita numita CELLULIGHT de la elmiplant :) este recomandata la varsta aceasta? eu citisem...? (mai mult)
Sall am si eu o intrebare despre lady popular cum sa fac ca sai criasca fericirea?
Ce inseamna sa visezi ca ti s-a indeplinit ceea ce vrei? Funda.Va rog, fara raspunsuri rautacioase.
Neata, tuturor! Ce se intampla astazi cu acest site, de merge asa de prost? E dimineata, deci traficul nu este asa de intens si totusi nu reusesc sa intru pe intrebari, pentru a putea raspunde.
Acum o luna m-am despartit de un baiat la care inca mai tin foarte mult, avem prieteni comuni, eu ma inteleg foarte bine cu unul dintre prietenii lui, care imi spune ca el vrea sa se impace cu mine si...? (mai mult)
Am o prietena de vreo 5 luni dar ne-am certat de 3 ori pana acum si ne-am impacat, acum suntem impreuna dar eu zic ca ne-am certat din cauza ei pentru ca se uita dupa altii si chiar a fost impreuna cu...? (mai mult)
Daca eu va intreb care*i treaba ce*mi raspndeti? cel mai interesant respuns primeste funda
"Inima de caine", de unde vine expresia si in ce context o folosim? Cainii fiind cei mai buni prieteni ai omului, putem spune ca expresia este eronata?
Stiu ca "Traim intre adevar si minciuna, si mai stiu ca e greu sa facem diferenta". Nimic mai adevarat, o fraza care mi-a facut ziua. Este chiar asa de greu sa diferentiem minciuna de adevar?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?