Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Imi faceti si mie va rog un cont pe youtube si apoi sa imi trimiteti un mesaj, cine vrea sa ma ajute?
Dati-mi si mie niste idei ce sa mai fac in vacanta! ve rog
Ma bucur sa va cunosc, ati putea sa imi raspundeti si mie la o intrebare? Eu am avut virusi si imvu nu mi-a mers bine, la doua chat-uri imi dadea eroare si imi esea de pe imvu si trebuia sa intru din...? (mai mult)
Hey, emisiunea Dimineata cu Razvan si Dani este difuzata vara? Daca da la ce ora?
Buna am un Vodafone 735 dar nu stiu cum sa tragmelodii din calculator va rog sa imi spunet dau fundulitza
La farmerama cum bag puii in sura:-s? adica dau clic cand e gata si CRED ca imi intra in sura, dar soricelul ala nu mai imi zice ce trebuie sa fac mai departe:-s help
La farmerama cum bag puii in sura?:-s adica dau clic cand zice ca e gata si cred ca intra in sura da nu`mi zice soricelul ala ce sa fac mai departe :-s
Va`ti gandit vreodata sa fugiti de acasa? sa lasati totul in urma si sa nu va mai intoarceti?:(
C parere aveti despre acest portal? w w w lumeamuzicii punct tk? datizva parerile va rog. mersi.
Cunoasteti vreun student sau absolvent al Academiei de politie? Daca da, imi puteti lasa un id? :D:D V-am pupat:*:*
Dau funditoi pentru cel mai original raspuns:: De ce va e mai frica:: de moarte sau de paianjeni? Studiile au aratat a 80%dintre oameni le e mai frica de paianjeni decat de moarte:D Sincer...? (mai mult)
Hi! Am o intrebare si dau fundita pentru cel mai bun raspuns. ziceti-mi un telefon care are aceleasi funtii sau macar asemanatoare ca la nokia n 97.
1.Baietii prefera fetele care sunt genul lor, adica nemofturoase, nu cu fite, sau cele care isi pun un kg de machiaj, si increzute. Am observat ca majoritatea prefera a doua varianta...? (mai mult)
Pentru baieti Cum arata, ce face femeia perfecta? Cand o considerati sexy, carismatica?
Io nu inteleg :| Raspund prima la o intrebare si dupa cand ma uit sa vad ce raspuns am dat, raspunsul meu apare printre ultimele :| :) Raspunsurile ar trebui sa apara in ordinea postarii...primul sa fie? (mai mult)
Pana la urama cine la bagat in koma p undertaker, ca eu cred ca nu re mysterio, oricum am auzit ca undertaker nu e in coma s-a casatorit si asa a spus presedintele *** ca sa faca kene show
Pot sterge contul de pe hi5? Daca da cum?
Spuneti-mi si mie niste melodii in romana dar nu triste mai saltarete(nu populara sau manele)... dau fundita, desigur
Cum as putea sa ma inalt? sunt cumva alimente care ajuta inaltarea, am 15 ani si 1.70 :d exista ceaiuri sau ceva de genu ca sport nu pot practica ca scoala imi ocupa mult timp (in schimb alerg ). multumesc...? (mai mult)
e cineva pe aici interesat de site-ul LOCKERZ? daca da. vreti invitatie?:) lasati mailu' sau trimiteti-l pe privat
Cine imi spune si mie cum pot sa fac bani la MissBimbo?
Aveti nume de hi5`uri noi? Mai de fite sau ceva de genu? Numai am inspiratie!
Unde as putea sa imi dau comanda sa faca un poster cu o poza personala? imi trebuie pentru cineva ca sa ii fac cadou, multumesc
Buna all! am si eu o problema. am parul vopsit si de la un timp. este la radacini gras si la varfuri uscat. va rog frumos sa ma ajutati. ce masca de par sau sampon sa folosesc? sau remedii naturiste? mersi...? (mai mult)
Care este mai bun? Uleiul de ricin sau uleiul de masline?
Pe cine iubiti cel mai mult ?
Bunaaa. Am si eu o intrebare de pe ce site in (afara de fisierulmeu.ro, trilulilu.ro sh chestii de genu care nu te lasa sa iei mai multe mel) pot lua toate genurile de muzicaa? va rog rasp :*
Cum putem ajuta familiile indurerate care si-au pierdut copiii in urma incendiului de la maternitatea Giulesti?
Am si eu o nelamurire! Plec in vacanta peste cateva zile si as vrea sa am acces la internet.Hotelul pune la dispozitie internet wireless gratuit. Cum pot sa il folosesc? Trebuie sa conectez vreun...? (mai mult)
M-ai sunt impreuna Carmen Villalobos si Sebastian Caicedo?
Hey! am si eu o problema. la barn buddy eu am 50 de vecini exact in lista de vecini ...si tot nu ma lasa :( sa imi iau si eu potaie :)) :-
Hey stie cineva unde pot gasi skateri pana in 100-150 lei in Bucuresti? Imi puteti recomanda un magazin cat de cat ok? Multumesc
Hi Imi da cineva coduri pentru. Gta san andreas? Nu condure de-alea :-j de pe net coduri cum ar fi :0 % gravitatie, naveta spatiala, masini tunate :D dau fundii
Primi 50 inregistrati vor primi functie de administrator, ma ajutati-ma si pe mine sa strang utilizatori pe siteul meu (este un site gen forum) astept sa puneti topicuri utile sau sa-mi dati idei! siteul...? (mai mult)
Care aveti aparat dentar fix?[si eu am] :) Ati fost de acord de prima data sa va puneti?
Care stie cand incepe patit-o feo 2 pe acasa.tv? Va rog da-ti macar o idee.
Sal TPU, stie cineva daca gta IV merge instalat pe windoes 7? si daca da ma poate ajuta cineva sa il instalez, lasati un id, multumesc mult si funda;)
Am gasit o chestie interesanta tare si as vrea sa vad si opinia voastra. Cum sa vb, astfel ca partenerul tau sa te asculte? cum sa asculti astfel ca partenerul tau sa vb?
Am un eu un calcultor si fara ca sa aps FN unele litere se pun ca cifre care e problema?
Buna am 12 ani si am doua probleme foarte mari 1 SPRANCENELE i-am spus mamei sa am lase sa mi le fac dar nici o sansa toate fetele de la mine din scoala le au facute numa eu NU si MOR...? (mai mult)
Daca am un salariu de 1000 euro in ultimii 3 ani si o vechime in munca de peste 20 ani, ce ajutor de somaj pot primi maine in cazul in care sunt dat afara?
(Funda :x)Hei`! Toti cei care au blog`uri va rog sa le scrieti aici si sa intrati si pe blogul meu http://myfuckinglife.04live.com sa va inregistrati, postati comentarii etc. Va rog eu mult :* ...? (mai mult)
Cum, sau unde pot gasi ceva forme, simboluri? Ceva de genu?
Cine stie ceva semne petru mess, ceva de genu
Salut la toti! Va rog spuneti-mi daca exista jocul stonage triler.Va rog mult de tot!
Cine imi zice si mie cum e la corigenta la mate? e greu?
Hey cine il uraste pe Justin Bieber sa spuna hate cine nu il uraste sa spune like (stiu ca chestia asta pare cam stupid) vreau sa vad cati il plac si cati nu ( nu vreau foarte multe discursuri de genu "de...? (mai mult)
Cu ce program pot sa tai o bucata di video, e format dvd are extesia. vob. e un dvd si vreau sa tai 10 miute sa pot sa il pun pe you tube.multumesc Dau Funda
Am facut un skin pentru hi5 si l-am trimis la hi5.de vreo saptaman imi spune ca skinul rspectiv e in curs de examinare:). as vrea sa va intreb si pe voi daca ati facut skinuri cam cat timp a durat pana...? (mai mult)
Cine a intrat la Tonitza? sau cine e deja acolo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian021 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!