Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Decembrie 2025 sunt:
.Fundaaa...Ma cheama Ruxandra :) Imi puteti spune niste porecle? Cine imi zice cele mai multe si mai originale [ Si legate de numele meu.si porecle normale cum ar fi Cookie :P :x ] Deci cele mai multe.? (mai mult)
Mai asculta cineva House/Trance.Tiesto.Armin.Guetta? Cine asculta sa imi trimita id'ul pe privat sa mai vorbim... Doar cine asculta house si trance. daca ascultati mamasita si inna nu va mai obositi sa? (mai mult)
Cand vreau sa instalez ceva imi spune downald falied ce trebuie sa fac?
Ce inseamna fundita pe websiteul TPU?
Cum pot sa sterg intrebarile de pe TPU la care am primit destule raspunsuri pls ajutati-ma...
Am o problema! Ajutati-ma! Please! Imi place foarte mult un baiat de la scoala! Nu stiu daca si el ma place si mi-e frica ca va rade ne mine si va afla toata clasa daca ii spun!...? (mai mult)
Imi dati si mie niste modele de ghete de fotbal pentru atacant bune?
Cosmote, Orange sau Vodafone ce folositi?
De ce mi se reseteaza leptopul in timpul unor jocuri? de ex:the sims 3, cooking academy.etc? plsss, spuneti-mi.
voi cu ce dero spalati? vreau sa stiu care este cel mai bun sa scoata petele si sa fie parfumat multumesc. taide si dero nu sint bune
Are cineva telefonul lg gd510 (pop)? daca da va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre el (argumenta-ti) (touchscreen-ul merge bine?)
Porumbul ingrasa?
Sal TPU vreau sa cumpar niste filme de groaza care sa dureze mult si sa te scoata din minti aveti idee unde le pot gasi si cam cat costa? dau funda
Cine este vinovat de accidentul petrecut in maternitate? Personalul medical? Va intreb ceva, sotia mea lucreaza la casa de copii si sunt zile in care ea trebuie sa aiba, singura, grija de 11 copii, ...? (mai mult)
imi place foarte tare de un baiat si mi se pare ca si lui ii place de mine fiindca are acelasi comportament ca si mine, adica ne ignoram unul pe celalalt.eu o fac din dragoste dar el nu stiu...credeti? (mai mult)
Buna cine imi sp si mie cum pot sa fac un aspect pentru hi5. Funda :D
Spuneti-mi si mie melodia care va place cel mai mult plizzzzzzzz ca sa o bag pe hi5. Funda
Am o problema...cu placa de sunet cred, la toate jocurile pe care le joc de ex."Asasins creed II", am aceiasi problema, nu se aude ce vorbesc personajele.De ce?!
Cine imi zice si mie niste ideii pentru id de fata?:X:X:x
Sall... vreau si eu povesti de groaza dau fundaaaaaaaaaaa
am o noua intrebare o vecina de-a mea are un nepot care ne cunoastem de la 5 ani si la 7-8 asa am facut un cort si ne-am sarutat eram copii nu stiam acum eu am 11 si el 12 imi place la nebunie...? (mai mult)
De azi sunt consilier pe probleme sociale in orasul meu.Cati dintre voi se implica in activitati sociale? Multumesc.
Sunt moarta dupa justin bieber ce sa fac sa scap de obsesia asta ascult numai muzica cu el nu ma pot dezlipi de el plus ca am si prieten ce pot sa facccc? ca vreau sa nu ma mai gandesc la justin va rogg...? (mai mult)
Ce intamplari amuzante/penibile vi s-au intamplat? :D
Sallz everyone.As vrea sa-mi fc o revista pe calculator bninteles, dar trebuie sa-mi instalez un program asa am auzit. Dar ca program? Puteti sa-mi trimiteti sh un link.PS:Kt mai repede posibil. Dau funda!...? (mai mult)
Cum a-ti descrie voi un inger fata si un inger baiat? cea mai frumoasa si ampla descriere va primi fundoi dala, cat mai multe raspuns pls
Buna iar va cer ajutoru mama mea pleaca in franta in 2 saptamani si as vrea sa i cumpar ceva care sa ii aduca mereu aminte de mine voi ce credeti a se potriveste ei ii plac foarte mult bijuteriile dar...? (mai mult)
Am facut un desen prietenei mele de pe net si vreau niste pareri ca sa imi spuneti daca e urat sau nu. http://teodora45.deviantart.com/#/d2wo4h7
BUNa:*:* stiti cumva ce pastila sa iau pentru febra musculara? aspirina cumva? Ms:*
Hi TPU! Prietena mea are o intrebare: Cum se pune muzica de pe net pe tel, adica cum se ia? App fundita pentru cel mai clar raspuns! P. s:Ea a intrat pe contul meu si a pus intrebarea fiindca nu are...? (mai mult)
Care a fost cel mai dureros lucru care vi s-a intamplat?:(
Am visat ca bunica mea a murit. Ce inseamna?
Care sunt cele mai bune telefoane cu touch screen?:D
Cine stie de unde as putea sa imi cumpar un caine Yorkshire Terrier pui maroniu? Mentionez ca sunt din Bucuresti. Daca stiti de unde pot sa iau si la un pret bun, astept raspunsuri.
Care e adresa de mess a lui C.R.B.L?
As vrea sa solicit din partea tuturor, sa-mi acordați 2 minute sa citiți întrebarea.Defapt, nu este o întrebare, este o rugăminte. Cu puțin timp în urma, ma uitam la televizor,...? (mai mult)
Va zic ceva? Ieri am mers la o colega si s-a intamplat ca sa vina si invatatoarea noastra, si cum noi (eu si cu mama)venisem pe jos am mers cu masina invatatoarei.Invatatoarea isi dorea un papagal(ca mai...? (mai mult)
Buna este un film pe AXN crime un srial cu niste copii de la orfelinat care incerca sa caute pe cineva care a disparut si cu o femeie caruia i-a fost vandut copiilul si este cautate de politie si a aflat...? (mai mult)
Cele mai bune prietene ale mele imi sunt colege de clasa.Cu Mada ma cunosc din clasa 1 dar din clasa a 6 am devenit apropiate pentru ca diriga ne-a mutat in aceeasi banca, iar cu Flori ma cunosc din clasa...? (mai mult)
Sall am mai pus intrebarea asta in legatura cu lady popular stotzi cind te duci la o domnisoara pe frofil altii pun comenturi dar pun si imagini cum popty pune si eu imagini desigur dau si funda jur ...? (mai mult)
Cn poate sa imi spuna va rog cum pot sa ascult o melodie inainte sa o dowlandez cu programul Ares.Multumesc;)). Fundita:).
Vreau neaparat sa citesc cartea "Testamentul lui Winnetou". Am citi carti scrise de Karl May (majoritatea cu Winnetou si Old Shatterhand) si mi-au placut foarte mult, dar din pacate nu gasesc nicaieri...? (mai mult)
Cine stie program de facut muzica si un link ceva se unde pot si sa il descarc dau funda.
Imi spune si mie cineva ce sa scriu la sondajul acela pe hi5 pentru a castiga monede?
Sper sa ma puteti ajuta:)Stiti jocul acela de pe Hi5 Barn Buddy. Ei, in momentul in care, spre exemplu, uzi planta unui vecin, apare un mesaj, care la unele persoane este pus de ele.Deci, intrebarea...? (mai mult)
Pe facebook, la Contact Information.cum pot sa fac sa dispara adresa de email?
Maine vreau sa fac ceva dulceee dar simplu ca nu ma prea pricep:x Dar din mere. M-am gandit sa fac clatite sau gogosi ceva, pe care sa le umplu cu mere date pe razatoare. dar intrebarea mea este....? (mai mult)
Am deshis un site cu muzica si nu stiu cum se atrag mai multa lume pe el. cine stie cum? Ms anticipat
Pentru cei ce sunt "fani" Justin Biuberon:))) http://www.pictogame.com/en/play/game/h82mEh2VcDKw_kill-justin-bieber Mie chiar mi-a placut;)
Pot sa vad vreo undeva ce s-a intamplat la preselectia din timisoara de pe 14 august la romanii au talent va rog:D? fara raspunsuri gen "nu stiu." "Nu " Ms :X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!