Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
De ce unii oameni s`au nascut in bogatie, sunt bogati si altii sunt saraci? De ce exista diferenta asta intre oameni? Nu credeti ca toti am fi meritat sansa asta? Nu toata lumea are bani de ii da afara...? (mai mult)
Voi credeti in Doamne Doamne? Nu de alta, dar am intalnit mai multe persoane care au zis ca nu cred in ceva ce nu au vazut cu ochii lor :| Acu fiecare cu gandirea lui... dar :| totusi. Si app : de ce? (mai mult)
Bun găsit tuturor cîte ore pe zi lucrează fetele de la Mc Donalds? Şi cred că stau toată ziua în picioare, nu le dor picioarele la sfîrşitul zilei? Oare au pauză? Poate răspunde vreo fată care...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cum pun parola la nokia 7210 supernova, de preferat la screensaver. dau la securitate dar imi cere un cod si nu merge 1234 sau 0000.
Săptămâna viitoare plec la mare, si cum o sa fac 12-13 ore pana acolo(merg noaptea) cred ca o sa ma plictisesc. M-am gândit sa-mi iau MP4 cu mine, sa ascult muzica.Ideea e ca nu știu...? (mai mult)
Hello.am si eu o intrebare chiar este eficienta solutia aceea cu aspirina? pentru cosuri? chiar functioneaza? plsss raspunsur urgent ddau fundita;))
Am o fata de 18 ani care dupa ce a facut 18 ani la 6 zile a plecat cica s-a mutat cu prietenul ei, nu sunt de acord baiatu e un smecher. ce as putea face? As putea implica politia? simt ca e mai mult manipulata....? (mai mult)
Va rog sa-mi ziceti pe ourworld pot sa fiu resident pe gratis? imi doresc sa fiu resident dar cand vreau imi apare nota de plata... vreau sa stiu daca se poate si gratis? dau funda
Imi place foarte mult jocul Sims 2 si mi-as dori sa il am si pe 3. Stiti cunva de unde il pot lua si cat ar costa. Multumesc
Aveţi idee cam cât costă un aparat foto sony dslr a 200? [nu online ci in magazine] Mulţumesc!
Mai stie cineva cum fac rost de diamante pe lady popula infara de a schimba dolari in diamante mai sunt si altele a si in afara de a le cumpara cu sms:D mai sunt?:S Plsss! ziceti-mi funda!:*:X
Vreau sa'mi spuneti si mie va rog filme de dragoste dar din alea bune.in care sa'mi "dea lacrimile"[in afara de The Notebook] pentru ca l'am vazut... Dau fundita' >:D
La 13 ani, cate kg trebuie sa ai sa fii gras?
Mergi des la cumparaturi?
Ce credeti ca la plac fetelor,, banii baiatului sau sufletul baiatului
Stie cineva ce semnificatie are numele,, Bianca"? fundita...
Eu am o intrebare care va fi prezenta mereu...De ce sunt obsedati barbatii de bautura si femei?
Miley Cyrus vs Avril Lavigne?
Care vi se pare mai frumos? :D http://www.youtube.com/watch?v=W_fFp-PM0WA Vreau multe rasp pls!
Vreau si eu niste porecle pentru. numele : Oana si Nicoleta ( sunt numele mele) Vreau cat mai multe
Imi puteti da un link de unde v-ati luat jocul Sims 3?
As vrea si eu cateva sugestii de filme bune gen romance, dar mai interesante.nu stiu cum sa va explic.cateva fime care v-au marcat pur si simplu. Dau fundita! :X
In zodiacul chinezesc racul ce zodie este?
Pentru ambele sexe...:D La ce va ganditi cand vedeti o fata cu o bluza transparenta si mulata?
Hei! am o problema. Deci : anul trecut la scoala, chiar daca ascultam rock nu se putea observa asta, dar acum o sa se observe pentru ca o sa stau cu mai multi rockeri, o sa ma imbrac mai, , gotic"...? (mai mult)
Nici nu stiu la ce categorie sa pun aceasta intrebare... oameni buni o intrebare pentru cei care doresc sa plece afara pe baza la nu stiu ce firma de recrutare, , , am patit o si am pierdut si comision? (mai mult)
Pot sa dau mai multe five`uri deodata p hi5? daca da cum?
Care joc este mai tare Sims 2 sau Sims 3?
Vreau sa stiu de ce o vecina de-a mea si-a pus o potcoava din fier deasupra usii? Mentionez ca acum 4 luni in urma i-a murit si sotul.
Cine stie unde pot gasi subtitrare pentru filmul Letters to God 23 frames/seconds? L-am downloadat in 2 parti, una are 701 MB si a 2-a parte are 679 MB.
Care credeti ca e cel mai special utilizator de pe TPU?
Aveti toate melodiile din Camp Rock 2? Eu le am.Sunt atat de tari.
Vreau si eu niste status interesante pentru hi5:) GEN.glume :d FUNDOIIIIII.
Facem schimb de bloguri? Acesta este al meu http://iulylovethesky.wordpress.com/, cel care imi place cel mai mult primeste fundita.
Pentru cei care au fost in litoralul turcesc( zona antalya) va rog sa-mi recomandati niste hoteluri la care ati fost sau despre care ati auzit ca sunt f frumoase si conditiile bune!?
Cel mai sec si mai tampit banc pe care il stii?
Cine crede in 13th Friday? :| Eu nu cred.cica este zi cu mult ghinion. Bine, recunosc ca azi am avut doar un mic ghinion. Mi-a luat-o razna tastatura dar nimic grav... Ce spuneti? Voi credeti? :|
Oare, mai exista prieteni? Fostele colege se scoala, ma barfesc pe la spate.Ma barfesc zicand ca am nevoie de operatii estetice...:| sunt chiar atat de urata incat sa fiu nevoita sa imi fac operatii estetice:|?? (mai mult)
As vrea sa stiu cat de cautate sunt, cam ce salarii sunt si unde pot lucra dupa ce termin facultatea de psihologie si vreau sa ma specializez in:psihologie juridica, -Psihologia clinică - Consiliere...? (mai mult)
Pls Pls Pls spuneti-mi ce inseamna sms`uri sau minute --->nationale
Vreau sa ma ajutati Sunt oarecum membra pe un forum dedicat lui MJ de pe acasa. Se numeste R. I. P Michael Jackson. Iar astazi a venit pe site un nesimtit care ne injura(suntem mai multe fete pe acest...? (mai mult)
Ce se intampla cand bei apa rece atunci cand esti foarte transpirat?
Dati-mi si mie un link de unde pot downloada gratis "sims" am auzit ca e tare :) funda:-*
Buna sunt din Constanta si vreau sa merg la Selgros...cu ce maina as pute ajunge acolo
Va rog dati-mi un vot la acest link http://radio.profm.ro/records/mares-catalin-radio-profm trebuie sa intru in top 5 sa mi se asculte radioul.Multumesc Fundita la cel mia rapid votator.
De ce sunt unele profiluri de pe hi5 "imposibile de vizualizat"? Cum nu mai sunt membri daca lasa comm-uri?
care se pricepe sa lucreze cu SAm Broadcaster vreau sa-mi zica si mie cum fac sa cante singur melodiile una dupa alata fara sa dau eu play mersi
fratele meu 8 ani in urma si-a facut un abonament la orange, la un moment dat i-a venit de plata vreo 3 mil, (din senin, zice el)si s-a enervat si n-a mai platit! totul bine pana acum...? (mai mult)
De ce existi? :D Sunt curioasa;))
De unde pot sa downloadez photoshop gratis? Si ce program imi trebuie ca sa functioneze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
NeacsuAncuta07 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului