Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
Buna imi dati un cont de empiremt2 de lv 1 plzzz dau fundita datim id sa imi dai contul si va dau fundita va rog pup
E adevarat ca Jesse McCartney este in Romania si se ascunde de toti paparatzii? pentru ca daca ar fi in Romania l'as cauta in toate coltisoarele tarii! eu il :X:X:X:X:X:X
Cum pot raporta un user pe TPU? Defapt mai multi :-| Pentru: Spam, spam, spam, spam si din nou spam. Stiti despre ce vorbesc. Acele linkuri cu gbx de care dam la fiecare intrebare. Serios, deja e enervant,...? (mai mult)
Care e pretul unei chitari si de unde pot face rost de ea (locuiesc in sibiu)? Fundita`:-*
Buna! Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti si mie de unde as putea downloadoa pes 2010 full! Daca puteti lasati-mi un link! MULTUMESC!
Pe cine cheama marya pe aici :P aa si sa nu uit LA multi ani
Vreau si eu versurile de la melodia egoista de belinda ft pitbull...le.as vrea si in romana.mersi anticipat. funda:X
Care credeti voi ca ar fi cel mai mare defect fizic la o persoana? Care credeti ca ar fi cel mai mare defect raportat la caracter a unei persoane?
Cam ce se studiaza la istorie anul acesta?
Omul care munceste fara a mai se relaxa pierde mult timp pretios?
Ce ati face daca v-ati tot certa cu un prieten care va enerveaza si care uneori te minte ca sa fie cu alt prieten? Sunt Andreea, am 11 ani si ma tot cert cu 2 fete:Bianca si Cristina.In ultimul timp, ...? (mai mult)
Buna TPU ajutati-ma deci eu as vrea sa imi modific mozilla si imi trebuie teme dar pe net eu nu gasesc sau nu intru bine unde trebuie va rog daca stiti ajutati-ma pentru cel mai bun site primiti,...? (mai mult)
Ce inseamna "mimoza"?
Am fost la azi la plaja si m-a prins soarele (am stat doar in apa). M-am facut rosie pe spate si pe fata iar acum arat ca o betiva. Ce sa fac ca sa nu mi se mai vada roseata de pe fata sau cum scap de ea? Dau...? (mai mult)
Cum sa plangi la comanda?
Unde pierdeti cel mai mult timp in decursul zilei?
Hey! stie cineva cum se face la sims makin' magic acele vraji? funda:D
Bună all! am telefonul LG Ku990i. Nu scot pozele cu Bluetooth sau cu Usb, i-au cardul si il introduc cu un MicroSD adapter de la motorola in laptop. Problema este că nu mă lasă sa bag poze, să...? (mai mult)
De ce unii oameni nu te accepta asa cum esti tu cu adevarat nu pentru cine te dai de fapt? Pentru ca am o prietena care o cheama Alew si la inceput m'a mintit ca o cheama Alexandra si nu stiu cum si mi-a...? (mai mult)
Am foarte multe puncte negre pe nas, si nu stiu cum sa scap de ele, deoarece raman acolo, indiferent daca le sparg, sau nu. Nu se vad prea tare, dar ma deranjeaza. Ce sa fac? Ce imi recomandati?...? (mai mult)
Am vazut episoadele Naruto pana la 172.Mai departe?":(
Stiti cumva un mijloc de a face rost de bilete la meciul Timisoara-Manchester city? sunt din Bucuresti, dar pe net nu se gasesc.
Ce Imbunatatire exista dupa o baie cu abur pentru fata?
Doare sa-ti scoata un chirurg buco-maxilo-facial o masea?
Ce sa-mi scriu la statusul de la yahoo messenger in adara de dnd? Ma-ti putea ajuta?
Cine joaca,, Farmerama "? Sa va trimit mesaj privat cu ID ca sa vorbim...( am nivel 12 )
Imi spuneti si mie va rog frumos cum pot sa imi vad profilul pe Tpu.ro :D ca nu reusesc:((?
Cui ii place Naruto?
Cine are cont pe lady popular? Vreau si eu ID printr-un msg! plz:X
Cine joaca Barn Buddy? Vreau si eu sa va intreb cate ceva...
Unde pot gasi muzica hip-hop, dance, mix de downloadat dau funda!
Stie cineva unde pot gasi melodia din poza asta "http://sharemobile.ro/file.php?id=521554"? Nu conteaza daca este un link de download sau de pe youtube. Este super melodia :)
cand vreau sa instalez imvu imi zice asta Nsis Eror! dc?!
Ştiţi tratamente naturale pentru varfurile despicate? funda:*
Cum v-ar parea un cuplu in care El e mai sociabil, mai indraznet de fire, dar ea e mai timida?
Cum ar trebui sa tii un barbat linga tine, sa-l tii din strins, sa intrebi mereu unde a fost cu cine ce si cum, sau sa-l lasi mai independent si va aprecia acest lucru?
numele meu e Raluka (am 11 ani), sunt din Tg-Mures si am Id-ul la mai multe vedete din america si nu stiu engleza asa de bine incat sa nu ma folosesc de dictionar, iar dictionarele de pe net dau...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste programe de facut rpc-uri?
Am o problema la ApexDC++. Cand vreau sa caut, scriu ce vreau, iar dupa aia nu imi apare.Am bagat si huburi, dar tot nu imi merge. Ce pot face ca sa mearga?
Ce inseamna lmao?
Cum ma pot concentra inaintea unui meci? sa ma relaxez si sa intru "fresh" in teren.
Cum as putea sa ma las de jocurile de noroc sunt disperat, nu stiu ce sa fac! Ajutooor
Cum imi fac profilul hi5 sa fie privat?
In Iulius Mall din Cluj este New Yorker si Bershka?
Cine ma ajuta si pe mine sa instalez moto gp3, il am in format rar, il dezarhivez si il instalez dar cand vreau sa rulez jocul imi zice sa pun cd-ul adevarat, ma poate ajuta cineva?
Care e cel mai dur critic al vostru?
Am vazut cateva filme pe tema asta: el devine ea si ea devine el. Daca ar exista posibilitatea sa experimentati o zi cum e sa fiti de sex opus ati face-o?
Cum se poate sterge o intrebare sau. niste raspunsuri de pe TPU?
Cum fac bani pe lady popular ?
Cine stie ce acte trebuie sa duc la altex, daca vreau sa cumpar in rate? sau se poate doar cu buletinul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!