Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
BUNA! pentru cei care cunosc, as vrea sa intreb cam cat de cautata este meseria de psiholog in afara, cum sunt salariile acolo si in ce ramura as putea lucra in afara de cea a invatamantului?
Cum pot face o poza alb negru dar o parte din poza sa ramana colorata, cu photoscape?
De ce toata lumea se bate pentru o funda? ce face cu ea? castigi ceva?
Care a-ti vazut rasaritul la malul marii? :D
Ce parere aveti despre "clopotel.ro", mi unu mi se pare o porcarie! :)) [ mai ales partea cu testele :))]
Am o mica intrebare. De ce unii cred ca persoanele care merg pe role is fraieri? Eu stiu sa merg pe bicicleta, sk8, patine, heeles si role dar cel mai bine merg pe role(in 2 ani am devenit chiar foarte...? (mai mult)
Mesaj pentru fete : Cum vi se pare, pentru voi, barbatul/baiatul ideal? :>
Hey. Imi place foarte mult stilul Scene ( Nu EMO, va rog nu confundati ). Cum as putea sa adopt acest stil? ma refer la imbracaminte si accesori si coafura. Nu prea stiu unde sa caut accesorii, imbracaminte...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi dea o informatie(nr.telefon, adresa email, etc) despre o fosta colega de liceu pe care as vrea sa o regasesc dupa multi ani de zile? Stiu ca locuieste in Pascani, se numea pe vremuri...? (mai mult)
Care sunt rasele umane? (alba, neagra, galbena? dar eu stiu ca sunt : mongoloizii, caucazienii, negroizii si australoizii + fiecare cu subdiviziunile ei) Deci ma lamureste cineva?
Stie cineva niste site-uri de jocuri cum ar fi kongregate, armorgames etc. etc...
Care este filmul vostru favorit din seria " American Pie "?
Va vine sa credeti ca Romania are oficial 18.450 (!) de biserici ortodoxe? mi se pare o cifra colosala la saracia noastra
Cine este din Constanta?
Buna de unde pot descarca photoplus SE gratis cu tot cu key si tot ce trebuie fundita
O intrebare care s-ar putea sa para stupida dar chiar nu este fiindca intr-un fel iti pune un semn de intrebare: De ce la un muncitor, atunci cand face o boacana i se spune muncitor de tip Dorel? a fost...? (mai mult)
Voi nu vreti sa vina toamna mai repede; ))? Eu stau cu un prosop pe mine de cald:))...la voi cum sta treaba? Am auzit ca de luni o sa fie si mai cald. Abia astept noiembrie:). Sper doar sa nu fie vreun? (mai mult)
Adresele de Twitter şi Facebook ale membrilor Jonas? :x. Merci.
Joc imvu de 9 luni si am o intrebare. Potzi sa trimitzi cadou fara sa fi vip sau acces pass
E o fapta rea si urata daca nu vrei sa primesti pliante?
Cum iti editezi culoarea parului online? Vreau site-uri, dar nu www.taaz.com
E oficial: Digibook a fost inchis si probabil pentru totdeauna. Asa ca stie cineva alt site de unde pot sa descarc carti e-books in romana gratis?
Unde pot sa vad Kids Choice Awards 2010?
Hi people :) Vreau si eu sfaturi de nick~name. Mentionez ca numele meu e Anca da' m-am plictisit de "Anka" sau "Ank" :|. Unii imi zic Boogie :)) dar astept pareri si de la voi :X
De ce unii oameni nu dau funda(raspunsul tau fiind cel bun)? Dar nu dau funda nici unui raspuns, ei lamurinduse.
Am o intrebare foarte comuna! Dc se zice ca blondele sunt proaste? E clar ca sunt foarte multe blonde inteligente si totusi... Ce e drept, exista brunete shatene si roshcate mai proaste decat unele blonde.:P? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu jocul Legend of Kage? Please
As vrea sa va intreb ceva doar asa de curiozitate.Nu stit la cate a murit Marylin Monroe... nu va intreb de ce ca nu stie nimeni de ce dar in schimb sunt speculatii... voi ce credeti de ce a murit?
Cei care au mai cumparat diamante pe lady popular cum e? e ceva sigur?
Stie cineva daca pot sterge intrebarile de pe TPU de pe contul meu?
Imi puteti da si mie un svr de metin privat de preferinta fara hamachi mersi anticipat
Stie cineva cum sa devin maestru in arta graffity?
Buna ma cunoasteti deja am o intrebare ce pot sa fac pe calculator rin afara de ask muzicaa? si jucat jocuri ...citit. Ma plic va rog idei multe!
Cine imi spune si mie un site cu septica americana online?(ca si joccruce.ro:). multumesc:)
Pot sa imi fac septum ( gaura in nas ) singura cu acul? Sau in ureche?
"This post if for Playtesters. :) Unknown IPs are blocked on Playtest. Go ahead, tell everyone the PT link, no one will be able to use it anyway.; ) If you want to make a new account send a ticket with...? (mai mult)
Vreau si eu link cu download pentru programul de editat photo shop:) Merci frumos:)
Ati castigat vreodata la loteria romana?
Unde v-ati muta daca ati avea ocazia?
Unde pot sa gasesc poze din Player Summer Club din 2009?
A fost viva high school musical argentina? vad ca toti vb despre asta. a fost?:(
Care este cel mai bun Player? Sau primele 3.;))
Credeti ca exista ...magie ...ca exista Hogwarts? Pentru ce eu sincer...
Imi puteti da site-uri unde pot gasi poze pe care sa le pun intr-un video care trebuie facut pentru ziua cuiva de nastere? Si eventual o melodie frumoasa, dar nu manea care sa reprezinte fotografiile....? (mai mult)
Imi spuneti cum folosesc Proxy Switcher la jocul asta castiga.in?
Am auzit ca la unele jocuri cum ar fi la castigi.in unii au hack. Un baiat mi-a dat programul asta Proxy Switcher dar nu stiu sa-l folosesc.Ma ajutati plz!
Cum se face extra jump abia te atingi de pamint?
Cine e cel mai aproape de ziua mea de nastere(anul, luna, ziua, ora)ii dau fundita.
P ca data sunteti nascuti?
Cum pot pune un aspect de pe hi5 la "preferatele mele"[aspecte:D]?[adica la favorite] fundyy;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!