Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Sal am jucat Lighit metin2 si zice falied conectare servar si imi dia direct lv 70 si king cumparam cu 0 yang nu stiiti alt joc asa? va rog adua funidta
La Barn Buddy pe Facebook, ce sa aleg dintre un caine Pit Bull si un Guard(ambii costa 20.000 credite)? ce sa aleg? Dau fundita
Cati ani ai vrea sa traiesti?:)
Stiti ca este pe telefoane o sonerie cu un copil care rade...adica rade tare si de fiecare data cand o aud ma face si pe mine sa rad. Stiti cumva unde o gasesc p net? Am cautat pe youtube dar? (mai mult)
Stie cineva cum se foloseste Zaclir 8% pentru cosuri?:)
Ma plictisesc de MOR! afara e canicula nimeni inu iese parintii mei dorm idei ca sa nu ma ma plictisesc asa dau fudita!
Ce ai lua cu tine pe o insula pustie? funda la cel mai inteligent raspuns
As dori sa aflu site-uri cu teste dar rezultatele sa fie adevarate. Daca stie cineva plzz spuneti-mi si mie
In jocul Spiderman 3 ce trebuie sa fac ca sa fiu paianjenul negru?
Daca ai gasit o lampa fermecata, si ati putea indeplini 3 dorinte cuiva.Cui si ce dorinte?
In Zeke si Luther, in episodul cu rolleri apare o fata care se indragosteste de Luther, imi poate spune si mie cineva cum o cheama? Ms
Eu plec la mare pe 20 august, si mi-e asa dor de mare, incat mi se pare ca timpul trece foarte foarte greu, asa ca as vrea sa fac ceva ca sa treaca timpul mai repeda, treaba e ca nu stiu ce...? (mai mult)
Incep si eu acum cu site-urile. Care ma ajuta cu ceva : vreau sa imi cumpar un corset negru cat mai sexi. Am gasit cateva dar inca sunt in cautare. Am oarecum toata vara la dispozitie (. Atata iubit am...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relatia unui caprocorn (el) cu(ea) berbec, daca ne uitam la zodie e nasol. Deci ce parere aveti?
Imi pot sterge intrebarile puse pe TPU dupa ce am ales un raspuns castigator?
Am un cont pe facebook si am jucat Happy Aquarium.Acolo mi-am cumparat un Kissing Fish.Acm vreau sa intreb cu cine se poate imperechea un Kissing Fish? Ca vreau sa faca pui si nu stiu cum. Dau funda...? (mai mult)
Cine are probleme serioase de sanatate in special cand doctorii te trimit acasa ca trebuiesti operat, dureide oase de spate de cap vene umflate varice umflaturi dureri de genunchi omoplati muschi atrofiati...? (mai mult)
Ati folosit crema anticelulita de la garnier? Va dat rezultate?:)
Hey... buna:) imi puteti spune niste site. uri pentru download desene animate, filme? multumesc anticipat!
Bateti ce observati la o fata cand merge pe strada primul lucru care va atrage atentia? cum ar trebui sa arate, sa fie o fata ca sa va atraga atentia mai mult incat sa va uitati la ea cu admiratie?...? (mai mult)
Primesc e-mailuri de la diferite site-uri [la care nu sunt abonată]cu noutăţi. Ce pot face ca să nu se mai trimită?
Ce parere aveti? Nu e chiar perfect dar cred ca va place.nu?:D http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2vhr2t
De ce ma inteapa cand respir si cand stau drept dar numa azi a inceput sa ma doara
Ce parere aveti despre pitzipoance si cocalari? Eu unul ii/le urasc Voi ce parere aveti.Raspunsul cel mai amuzant primeste funda:D
E pe disney channel o piesa cantata de un negru...in clip tot danseaza singur si alaturi de un grup...stie cineva cum se numeste piesa?
Hii``! Dau funda` pentru cei care imi dau multe link`uri cu poze cu acadele :X
Stie cineva cum se foloseste Zaclir 8%? mersi.:)
e ziua prietenelui meu care implineste 22 de ani si habar nu am ce sa-i iau cadou. un pic de ajutor va rog. mersi :*
Care este serialul tau preferat?
Hei. Am urmarit mai de mult timp un film, era vorba parca de 2 persoane [fata si baiat] care au primit mostenire sau nu stiu sigur o casa departe de oras, undeva pe o insula :-? Si ea era bantuita. Nu...? (mai mult)
Care are Disney Channel? va uitati la Zak si Cody de cine va place? Dar dintre sirenele h20? Dar dintre Vanessa si ashley?
Heei! Wazzup? :*. Am o problema la hi5. Mi-am schimbat parola si imi cere codu de reactivare ...insa nu mi-a trimis niciun mesaj si cand dau sa mi-l retrimita nimic. ce sa faaac :((?!
Cum se cheama programa care trimete multe mesaje la rind pe skype spuneti va rog DAU FUNDITA
Cine imi trimite si mie va rog photoscape sau photoshop pe mess? id-ul meu este: doly_miki
Ce fata din Bacau se plictiseste si vrea sa discutam?
Buna TPU ...is noua pe aici si pe multi aud ca spun la sfarsit,, dau fundita" ce-i aia? ajutati-ma va rog si cine imi spune are,, fundita" papa:*
E cineva din Bacau care vrea sa ia o catelusa maidaneza foarte frumoasa acasa? ma gandeam la cineva care sta la curte eventual...sunt dispusa sa platesc eu sterilizarea ca sa nu mai faca puisori.
Cu ce program pot sa'mi editez si eu poza ca ea cea de la profil http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=485320097& artistType=& photoFuid=01149701090300rUI5Wk970109 dau funda.; ...? (mai mult)
Cum pot castiga bani pe hi5?
De ce site'ul a fost invadat cu intrebari de genu: daca asculti acelasi gen de muzica ca mine primesti funda, sau daca esti nascut/a in aceeasi zi :|? adica TPU este un site pentru ajutor reciproc. La...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti(din curiozitate :)) )... ce va atrage la o blonda. dar la o bruneta? si ce preferati blonda sau bruneta sau.persoana in sine? dar la inceput nu aveti de unde sa o cunoasteti decat...sa? (mai mult)
De pe ce site pot descarca subtitrarea de la filmul "Paraiso travel"?
Buna la toata lumea, ce parere aveti de jocul bad boys 2?
Cine stie id-ul lui justin bieber si a selenei gomez? va rog spuneti-le sau bagati in lista voastra de mess id-ul: doly_miki si mi-l spuneti acolo.plz
Sall...la cat timp dupa aparitia in cinema un film apare la TV? De exemplu: azi apare in cinema, in cat timp apare la TV?
Imi arata cineva o lista cu cateva jocuri (online sau nu) super faine dar sa aiba cerinte ff. mici de sistem? cine imi da cele mai multe dau funda
Hello! As vrea si eu sa-mi i-au un telefon cu abonament la cosmote. Ce parere aveti de Samsung Corby? Mie imi place dar am citit si multe dezavantaje la el si nu sunt sigura. Ce telefoane imi recomandati...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. Tocmai mi-a expirat abonamentul orange. Doresc sa-l prelungesc pe o perioada de 24 de luni. O sa apelez tot la orange, dar la abonamentul delfin de 8 euro. Ce...? (mai mult)
In ce zi a anului esti nascut
V-ati intalnit cu Michael Jackson? Ati vorbit cu el? Poate ati vorbit cand a avut concertul in Bucuresti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!