Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Intrebare pentru baieti:ct de mult conteaza sexul intr-o relatie? Si de ce nu puteti astepta o fata pana crede ca e momentu pentru asta?:))
Buna :). As vrea sa`mi schimb interfata de la Windows XP Professional. Stiti niste site`uri cu skin`uri?;;) [Dau FUNDITSAA`x]
Ce ati face daca prietenul/prietena voastra ar avea o familie si var fi mintit tot timpul?
mi-am instalat sims 2 si de curand am gasit pe net si sims2 glamour life stuff. l-am instalat (cu ajutorul daemon tools-ului)la sfarsit a zis ca sa instalat cu succes dar cand intru in el imi apare"please? (mai mult)
De ce se vad imaginile asa? :| http://i29.tinypic.com/zwyqfd.jpg Imi placea cum era inainte :| Asa e enrvant rau de tot ~x(
Clanu Neigus... imi puteti explica si mie ce este asa periculos la ei? Pentru ca eu nu stiu... :| pls `funda
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*:*
Stiti vreun program de inregistrat vocea odata cu negativul? adica un program in care pui un ritm compus de tine si apoi iti inregistrezi vocea si sa iasa o melodie cu tot cu ritm si voce.
Am nevoie de raspuns! Era un desen animat cand cica aterizeaza unii pe o planeta, si cu o soacra, si cu una care avea multi cerceii :| Vrea mama mult sa stie :D VA roog stiti? Ofer fundita! Macar...? (mai mult)
Vad ca foarte multi utilizatori au inceput sa faca teme pe site.Adica sa trimita intrebari cu exercitii la mate si altele.Credeti ca ar trebui sa ii raportez sau sa ii las sa publice intrebari de...? (mai mult)
Unirea Urziceni 0 - 0 Zenit St. Petersburg Tinand cont ca Unirea a jucat cu un om in minus dupa eliminarea lui R. Paduretu din minutul 36. Poate Unirea sa treaca de Zenit? Cum credeti ca va fi meciul...? (mai mult)
Am auzit despre ichb (liceul international de mate-info) ca e liceu bun, rezultate, profi buni, nu ca cei de la stat etc, etc... dar cum e viata de liecu in ICHB? Intreb ca o si fiu a 9a la ichb de? (mai mult)
Am tot auzit de "Noua si scurta viata a lui Bee Tanner" scrisa de Stephanie Meyer. A aparut pe net, s-o pot citi, sau nu? dati-mi si mie un link daca stiti ceva, multumesc! Funda
Cine ma poate ajuta cu hi5:| nu mai reusesc nici cum sa pun ce poza doresc eu de fundal.:(
Buna:x Care face schimb de commuri pe hi5? HAideee :X http://haimucles.hi5.com
Ce ai alege dintre un dusman si un prieten fals?:P
Revin cu vechea mea intrebare :(( mi-am dus pc ul la reparat acum o luna pentru ca mi se stingea singur ca si cand s-ar lua curentul. Si mi-au schimbat placa de baza. Dar acum cateva zile mi s-a stins din...? (mai mult)
Ce este o persoana carismatica?
Vise... Nu credeti ca este frumos sa visezi, asa, cu ochii deschisi? Sa iti inchipui ca totul e perfect 8->. Sa visezi la viitorul tau... :X Pur si simplu uiti de toti si toate lucrurile. Te fac sa vrei? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste coduri pentru Pixie Hollow? Iar daca imi dati ma puteti ajuta? Deci cand trebuie sa le scriu? Ca am m-ai pus intrebarea aceasta si am primit coduri care nu merg, sau ca...? (mai mult)
Vreau si eu niste site`uri de pe care sa iau subtitrari. dar sa fie unul bun, pentru. ca de obicei nu sunt bune. adica o iau inaintea filmului sa nu imi apar toate literele :-? Ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Imi puteti spune mai multe despre toate zodile? De ex:capricorn [mancarea, piatra etc.] Vreau despre toate zodile inclusiv capricorn :P:P Dau funditSa! Dar fara linkuri...ca asa nu dau
Va place numele Katia? cum vi se pare?
Buna:D Cine imi poate da si mie status pentru mess:D. dau funda:*:*multumesc
O porecla pentru Cristi prietenul meu?
Cat costa o plomba la masea?
Imi sunde si mie mai explicit dc multi oameni zic ca vine sfarsitul lumi in 2012? K app in fiecare noapte ma gandesc cum o s afie si ce se va intamla! Mi-e frica :(( :o3!
Ma intreb si eu ca orice om. Oare RAIUL-IADUl exista? Adica stau si eu uneori si ma gandesc ca odata ce ai murit ai inchis ochii si gata tot in jurul tau e negru.Acu nu zic ca nu cred in rai sau iad dar....? (mai mult)
Tot ma suna cineva cu nr. privat si nu pot afla date decat ora apelului. Cum pot afla cine m-a sunat? P. S- Imi trebuie neaparat sa stiu.
Stie careva cum se numeste filmul in care este vorba despre doi frati, unuia dintre ei i se rapeste baiatul in timp ce merge cu masina, el uitandu-se dupa o tipa care incerca sa-i vanda un costum. Vine...? (mai mult)
Vreau si eu niste adrese de blog pe engleza sau pe romana dar sa fie frumoase.
Cine imi da si mie un site de pierdut vremea? un blog, sau ceva gen www.bravonet.ro sau www.noifetele.ro, sau ceva cu stiri despre staruri etc sau niste jocuti online in afara de:the west, travian,...? (mai mult)
Buna! Cum se face un Ice-Coffee din ala la plic? Stiu ca se amesteca praful cu apa, dar se mai adauga si zahar? Ma gandeam ca stiti voi un alt mod de preparare. (e vorba de plicuri dinalea de la Jacobs...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu ce este, cum se joaca metin2? Cea mai complexa explicatie primeste
Cine credeti ca va castiga meciul tur dintre Unirea Urziceni si Zenit Skt Petersburg? Dar returul?
Imi puteti da niste siteuri unde pot gasi jocuri cu makeup, haircuts da nu d-alea gen sue... ceva mai klumea, mai grele, mai complexe.
Vreau si eu niste versuri pentru. o poza in care sunt eu cu 2 prieteni stramabandu-ne si scotand limba :"> Sa fie ceva de distractie nu vreau versuri lungi si plictisitoare despre prietenie :d. Funda:*!...? (mai mult)
Va rog sa luati intrebarea mea in serios! Cineva, a inceput sa frecventeze o biserica mormona si sa vorbeasca foarte des cu acestia.Aceasta persoana se simte foarte rau psihic si fizic. E secatuita de...? (mai mult)
Deci, acum o sa pun 3 intrebari in loc de una si va rog sa imi raspundeti la toate. 1) Am luat Sims 2 de pe net. Se stie ca cel mai bun site pentru download sims e site-ul oficial www.sims2.com....? (mai mult)
Hey! Am si ieu o intrebare : cum pot descarca haine sau coafuri de pe lianasims2.net?
Cum pot pune intrebari anonime?
Buuna! As vrea sa ma tund dar am nevoie de parerile voastre de cum mi-ar sta bine o tunsoare...vedeti pozele mele pe http://www.alexia79.hi5.com... Astept poze si sfaturi... vreau sa ma tund ceva super? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri in care poti sa te casatoresti? exemplu:Metin2, Lineage2 multumesc mult.
Ce reprezinta 'cookies' la un browser?
Toti care vedeti intrebarea va rog bagati-ma la prtn voi face la fel! pentru voi cum este un prieten adevarat? ce trebuie sa faca ca-sa iti arate ca ie prieten?
Care vi se pare ca miroase mai frumos Treselle sau Rare pearls?:>
Spuneti-mi si mie jocuri care sa mearga bine pe pentium 3
Cine stie sa puna aripi in photoshop? funda!
Un utilizator MetinForumOn mi-a furat contul de metin2 :(( :((... Ce sa fac ca sa imi recuperez contul? Dau funda...Am depus plangere la gameforge si a zis: Salut alexandbeto Este de datoria ta? (mai mult)
Ce defectiuni se gasesc frecvent la telefonul samsung corby mate? Ce avantaje si dezavantaze are? Care este pretul? Si ultima intrebarea ar fi... Daca ar fi sa alegeti ce ati alege corby mate? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!