Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi explica si mie diferite jocuri cu carti in afara de:Macao, Tabinet, Toci, Kems.Multumesc anticipat. Dau funda!
Ok... poveste incalcita.:) Vorbesc cu un tip X [am mai pus o intrebare legata de acelasi tip X] de ceva timp.:) Adica...am avut o perioada in care vorbeam zilnic si apoi nu am mai vorbit o perioada. Tipul? (mai mult)
Neata! stiti d unde se mai poate vedea arhiva site-urilor accesate in afara d "history" d la favorites? plzplzplz dau fundita :-*
Cum pot sa imi pun muzica pe hi5 de pe www.mixpod.com?
Cum se numeste programul acela de la san andreeas in care poti comunica cu oamenii in joc de unde il pot lua gratis? dar jocul? funta
cine are animal webkinz si nu poate avea grija de animal cand este plecat, poate are nevoie de cineva care sa aiba grija de animal eu va pot fi de ajutor voi avea grija de animal voi avea grija sa...? (mai mult)
Hi! cum as putea sa sterg toate site-urile pe care am intrat dar sa sterg si ceea ce am scris pentru a ma loga undeva(exemplu) si sa pot sa ma deloghez si de pe toate site-urile (dar am incercat din "history"...? (mai mult)
Daca am murit in vis(de doua ori)poate insemna ceva de rau?
Cum il cheama in realitate pe zeke din "Zeke si Luther"?
Ar vrea cineva dintre fete sa ma cunoasca mai bine
Ar vrea una dintre fete sa se combine
cine imi spune si mie niste mesaje de buna dimineata
Am 21 de ani si sunt un pic cocosata. Ce as putea sa fac sa am spatele drept, ce fel de exercitii? Mentionez ca lucrez la un birou si cam toata ziua stau jos. Multumesc pentru ajutor.
The exorcism of Emily Rose este bazat pe fapte reale? Pls vreau un raspuns.Am vazut filmul aseara si am visat-o toata noaptea
Va rog. vreau sa stiu si eu sa aflu cati km sunt din Medjidia pana in Mamaia.stiam un site cu d`astea.cine imi poate oferi si site`ul ii multumesc... urgeeent!
Imi poate spune si mie daca exista si Naruto Movie? Eu stiam ca este un anime si ca are 220 de episoade.
Ma plictisesc si vreau sa imi fac priteni. Ma ajuta cineva? ID-uri? acceptsi fete si baieti.
Ce trebuie sa faca prietenul meu pentru a ingrasa?
Ce trebuie sa fac pentru a slabi?
De ce porturile din Romania in perioada comunista erau pline cu vapori si acum sunt aproape goale?
Am citit aici de un program gimp, e pentru modificat poze...si nu-mi merge pe windows 7.stiti de unde sa-l iau pentru windows7?
De ce dupa picnic romani nu strang gunoaiele?
Daca eu am minute internationale, si prietena mea a iesit din tara si are roamnigul activat, atunci pot folosi minutele cu ea?
De ce in Romania cand sunt sarbatori preturile cresc, dar in strainatate preturile scad?
De ce in Romania cere experienta la locurile de munca, dar in strainatate nu cere experienta?
Http://www.descopera.ro/dnews/6689037-socant-supa-de-fetusi-foto Ce parere aveti de "oamenii" astia? Eu unu as plati ca sa-i pot omori. Cum e posibil ca in 2010 sa mai existe asa ceva?
Va rog mult dati`mi si mie cateva idei de ``farse``pe care i le pot face unui baiat ...bine da nu ceva de genu ``hai sa ne intalnim la x...`` nu e in oras si as` vrea sa vorbesc cu el pe mess :) pls cateva? (mai mult)
Ce preferati intre peugeot 206 si peugeot 307? :x
Heei... Apropo de filme horror : cine imi spune cat mai multe, ca sa am la ce ma uita noptile :)) Si comedii poate sa fie... le ador pe amandoua :X. M-as uita incontinuu ca nu ma plictisesc :D Fundaaa? (mai mult)
Stiti melodii triste?:( As dori cateva.
Am vazut o femeie alaturi de prietenul ei in oras. Ea era imbracata in pantoloni albi si se vedea chiloti negri. Ce parere aveti despre ea?
Cine stie unde pot sa gasesc,, Galactik Football sezon 3 "? Nu conteaza in ce limba...
Http://www.youtube.com/watch?v=lwSie2qG510 Voua vi se pare ca ar fi un ozn adevarat? [ar fi pe suparare... parerea mea este ca e doar o racheta]
Hello!, recomandati-mi va rog filme bune care merita cu adevarat privite. Ca exemplu pot servi, Shooter, Perl Harbor, Legends of the Fall. etc. P. S. Cel care imi va oferi intr-adevar filme bune va...? (mai mult)
Vreau si eu cateva idei vreau sa-i fac o farsa unui baiat si nu prea am idei da nu ceva de genu hai sa ne intalnim la X ...nu este in oras si vreau sa vorbesc cu el pe mess si sa rad putin de el ca si? (mai mult)
Cred ca asta e cea mai stupida intrebare:)) De ce un carnate infipt intr-un corn cu putin ketchup si mustar se numeste "HOT DOG" adica caine cald... ori raspundeti ori radeti :)))
Ce parere aveti de melodia "Stanfour feat. Jill-In your arms"? E melodia mea preferata.
Vreau sa mor ...si nu stiu dc ce, , ma intreb pn ce mai treiesc cui ii trebuiesc eu.am 15 ani sunt clasa 9 nu sunt urita am prieteni, prieten acum nu am si tot nu stiu dc, sunt proasta ii tin la departare? (mai mult)
Asi vrea sa ma tund...am parul lung pana sub omoplati, forma dreapta si breton intr-o parte.:) Nu stiu daca ati inteles exact.:)) Asi vrea sa stiu cam cat ar costa sa il tund in V... fara sa ii iau din? (mai mult)
Imi puteti spune si mie va rog cum pot sa nu ii dau accept unei persoane pe messenger?
La the sims 2 apartament life trebuie the sims 2 deluxe?
Hey! am nevoie de niste comenturi pentru`. hi5 din semne ceva. de genu` : .,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,. `"¹li¡|¡|¡il¹"` P. S. poate fi orice [in afara de prostii] [fundita cine. merita] :*:*:*:X:X:X
Ce intelegeti prin "metafizică" si "materialism"? nu vreau definitii din dictionare, ci sa-mi explicati prin cuvintele voastre.
Cui ii place Dr.House? deci ador serialul asta :X:X
Buna! Weekend-ul urmator plec la mare. Ce-ar trebui sa-mi iau la mine?:) N-as vrea sa uit ceva.:D Multumesc!:*
Cine imi explica si mie cum se joaca SEPTICA? Si pokar.Va rog frumos:*. Si alte jocuri cu carti pe care le mai stiti in afara de: Macao, Tabinet, Toci, Kems.Multumesc anticipat.
am o nelamurire si as vrea sa o impartasesc cu voi. Am o fetita de 8 ani. La varsta de 4 ani a inceput sa ii creasca par pubian. Pe la varsta de 6ani i-a iesit par l-a subrat. La 7 ani...? (mai mult)
Cred ca stiti cum este sa va faceti sperante si sa vi se spulbere dintr-o data. Oricat de optimisti ati fi, situatia va depaseste.Cum treceti peste astfel de momente?
O intrebare cam ciudata : exista regi si regine? Daca da unde?
Fratimiu zice ca pe Luna se vede ca un cal care sare peste niste buruieni...Eu vad mai de graba un dragon sau un sarpe ceva de genu. Voi ce vedeti? Stiti niste povesti, mituri despre luna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?