Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Buna Am si eu o poza cu o persoana si as vrea sa o modific. De exemplu este slaba si vreau sa o fac mai grasa. Ceva de genu:) Stiti programe? Daca sa poate online?;;) Dau funda;;)
Buna Stie cineva de unde pot lua imagini pentru telefon(Lg cookie) mai interesante:-? Funda:*
Stiti site-uri gen tpu?
Vi s-a intamplat ceva Paranormal sau ciudat?
as vrea sa stiu un site de pe care pot downloada google chrome!
Buna vreau si eu pentru numele Isabel un id :* dau fundita :X
Ce va place la TPU? Fundaaaa!
A folosit cineva samponul Sunsilk drept si matasos? A avut vreun rezultat? Multumesc:*
imi puteti da si mie un site de pe care pot sa downloadez google chrome?
Cum vad ca niste ochelari de soare nu imi sunt mari? La ce parti ale capului ma uit? :))cum suna intrebarea, nu radeti
Pentru expertii care mai sunt pe site: Ii trimitem un mesaj Ralucai prin care ii instiintam demisia noastra? Lasam locul altora? Ma bate acest gand de ceva vreme si imi este cam aiurea sa fac singura...? (mai mult)
Ce parere aveti despre generatia emo? Oare nu merita sa iti traiesti viata?
Ce ochelari de soare recomandati pentru un baiat, 17 ani? Stiu ca isi doreste niste ochelari de soare buni. Vreau sa ii iau un cadou si nu stiu ce... Voi ce i-ati alege?
Are cineva un site de unde poti invata spaniola?
Daca red dead redemption se va lansa in 2011 pe PC credeti ca va mai fi interes pentru el?
De ce acum nu ma mai lasa sa trimit invitatii pe Barn Buddy... imi da o eroare in care scrie : The invitations failed to send due to Hi5's daily limit. Please try to send them again tomorrow. cum pot adauga? (mai mult)
Hi all!:* Ajutati-ma va rog! Peste 2 zile voi pleca in Viena cu masina si as vrea sa stiu ce sa fac tot drumul ca sa nu ma plictisesc mai ales ca vom fi mai mult pe autostrazi.Plss`s multe opinii. Ceao!:*:*:*:X:X:X...? (mai mult)
Salut am cont pe sunphoto si fac reviste dar eu stiu sa decupez si sa lipesc doar pe pizap dar daca cautati de exemplu utilizatorul H2oSezonulTrei vedeti ca ea lipeste pozele png de fundaluri fara pizap...? (mai mult)
Ce site meteo folositi?
Ce va face sa credeti ca exista Dumnezeu? De aproximativ un an sunt sceptica cu privire la existenta unei divinitati.Nu stiu exact ce a condus la aceasta "stare de spirit", cert este ca nu mi s-a intamplat...? (mai mult)
Credeti in religia voastra?
Care e diferenta dintre gloante oarbe, gloante de cauciuc, gloante adevarate si pistol cu aer comprimat?
! FUNDA! cat costa rolele Roxa?
Cum pot scapa de visele urate? Cum ar fi Sfarsitul Lumii.
Ce parere aveti despre:D www.caramelfusion.wordpress.com :D? lasati si voi in comentariu daca v-a placut:"> ce sa modific la el [daca e ceva];;)?
Stie cineva unde adresa(link-ul) online a magazinului de haine MEXTON?
Am vazut de 2 ori acelasi film mai demult, parca pe protv.Era vorba despre o femeie care s-a mutat intr-o casa mai veche.Si facand curat a dat peste o cutie muzicala.pe care cand o deschidea nu mai era...? (mai mult)
Salutare. exista vreun program care sa imi schimbe ip-ul sau orice solutie care imi poate schimba ip ul. daca nu exista asa ceva macar exista vreun program sa imi schimbe ip ul la SAMP (SanAndreasMultiplayer)....? (mai mult)
Fundita... m-am castatorit la frontierville(facebook) ce fac ca sa am copii? :D
Cum poti afla numarul necunoscut (pe telefon) cand te suna cineva?
Vreau si eu sims 3. de unde il pot lua (dar sa mearga)? am cautat intr-una pe net dar nici un rezultat.
Hello! As vrea sa-mi fac un ID nou care sa nu contina niciun nume dar neaparat sa contina "kitty". PS: sa nu fie nici foarte lung, nici foarte scurt, si neaparat cu "_"(bara jos). Multumesc
Ce parere aveti despre Firefox versiunea 4.0 Beta 1?
Ce filme de dragoste v-au impresionat cel mai mult? La care ati plans in hohote? Eu am 3 filme preferata. La toate am plans o gramada :( " a walk to remeber " " the notebook " " dear John " Vreau...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac.Tot timpul cand ma culc imi vine frica de hoti. Dorm cu geamul inchis, usa inchisa de la camera. Si tot mi-e frica. Mi-e frica mai ales pentru ca nu am somnul usor. Nu aud nimic...? (mai mult)
Cine e de parere ce Cristina Aguilera a copiato pe Lady Gaga?
De ce puii de gaina trec drumul in fuga prin fata masinilor? 1 se antreneaza pentru viata de zi cu zi, care este grea:))2 sunt sinucigasi din fire>:), isi incearca soarta3 sunt tineri si le...? (mai mult)
Cand se va filma zori de zi twilight?
Imi place un baiat si nu stiu daca e reciproc. Adica avem cateva prietene comune si una dintre ele spune ca noi doi ne placem. Si cand vorbeam pe conferinta ea a zis ca se da la mine. Replica lui : "Da,...? (mai mult)
Salutare, am un PC echipat peste medie, si ca sistem de operare XP- profesional cu licenta, merita sa instalez windous 7? de ala... stiti voi, in favoarea performantei? cu respect!
Cat inseamna "6 foot tall" in metri? Ma refer la inaltime.
stie cineva daca s-a terminat "Terminatorul" de pe Pro Tv ca era de luni pana joi de la 23. dar acum nu mai este...de ce?
Buna ziua la toti, am primit urmatoarea chestie pe mail : BANCAIXA ESPANA AVDA. GENERALITAT, 14 003560 EL CAMPELLO VALENCIA SPAIN TEL: + 34.688.238.280 FAX.+ 34.34.960.452.350 email:eurosupportbank@ozu.es IN...? (mai mult)
Cum s-a numit filmul de aseara de pe PROTV [20.30]?
Hey Mi-a spus cineva ca lucreza intr-un hypermarket la chas&carry. adica mai exact ce face?
Buna tocmai mi-am facut un server de cs iar mie imi mere sa itnru dar altora nule merge ce trebuie facut?
As vrea sa stiu si eu la 4Story, la arcas: La nivel 10 primesti o armura+ 6, dar eu nu pot sa o pun, zice ca nu am puncte de abilitate sau asa ceva. Cine ma poate ajuta? Si daca stiti cum sa imi spuneti...? (mai mult)
Hey va rog ma puteti ajuta? am 12 anishori! si s-a intamplat.sa ma indragostesc:D el are 14 ani, si as vrea sa il prezint mamei. dar mi-e frica pentru ca mama nu prea ma lasa.si daca ii zic sa-mi interzica...? (mai mult)
Care este numele adevarat al Isabellei din 'Saracii tineri bogati'? Multumesc!
Cum pot face sa nu-mi mai apara pe Google postarile comentariile de pe Youtube?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!